WOW
כמה טחנו את השאלה הזאת מאז שאני בבלוגיה, ימבות, מכל הכיוונים. נתחיל מהסוף "אני כותב/ת בלוג רק עבור עצמי" בול
, מי שכותב עבור עצמו אין לו בלוג ואם יש לו בלוג בשביל עצמו אז הוא לא מבצע פרסום רשומה. בלי שום קשר לבלוג, "אני אוהבת לכתוב, אבל לא אוהבת את הכתב <יד> שלי
" לפרוק את מה שבלב? לא, בשביל זה יש לי שק דמעות, כשצריך הוא נפתח,לא כל דבר אישי אישי אישי ושוב... אישי צריך להופיע בבלוג כדי לפרוק משהו שיושב על הלב, לפעמים צריך לחשוב פעמיים אם זה רשומה שראויה לצאת החוצה, מה שכבר יוצא החוצה זה משהו שכבר הסכמתי ביני לבין עצמי ולבין אלה שבאו או יבואו לקרוא את הרשומה. חיזוקים? אממממממממממממ, לא תמיד הם אמינים בעיניי גם כשאני קוראת תגובות של אחרים בבלוגים של אחרים, לפעמים החיזוקים הם מעוררי בחילה. חיזוקים צריכים לבוא ממי שמכירים וכשמבחינים שזה יוצא ממקום אמיתי. להשפיע? כן, אבל....... עם הרבה אבל.... תלוי על מה, לרוב על דברים שיש בהם מחדלים, או קיפוח עדתי למשל <אישית קיפוח של העדה האתיופית. להשפיע? כן, יותר נכון להמליץ, להמליץ על מקומות חנויות מוצרים זה משהו שאני אוהבת לעשות ומנצלת את המקום שלי כי אם זה טוב לי, אולי זה גם טוב למבקר אחר אצלי. למי מיועד הבלוג שלי ? קודם כל הוא מיועד לי <יא אגואיסטית>ו... בטח כולם יקפצו ויאמרו מז'תומרת לכולם כמובן, אבל לא, לא כולם יאהבו את הסגנון שלי או גם לא יבינו למה התכוון המשורר/ת <רחל> וכאן נכנסים מעגל החברים והמכרים הקרוב אליי שבלי שאוציא מילה או הגה מהפה, הם אפילו יהיו מסוגלים להבין את הניואנסים ולקרוא בין השורות לקרוא את המחשבות שלי ואפילו לקרוא את זה בטון הנכון כאילו הייתי מדברת איתם שיחה פנים אל פנים, הם ירגישו את התגובות שלי את החיוכים שלי את החוש הומור שלי, את הרשומות הפרועות שלי וכנראה שמי שלא מכיר את הסגנון הזה לא יצליח להתחבר אליי, זאת אומרת קודם כל צריך להכיר אותי כאישיות כדי להבין את הבלוג.