למי אני כותבת?
*אני בהחלט לא כותבת רק בשביל עצמי בהגדרה הכוללנית, אם הייתי רוצה לכתוב לעצמי הייתי כותבת ללא פרסום.- אבל ברור שעצם הכתיבה והחשיפה בסופו של דבר היא בעבורי- (נעים לי מאד לקבל תגובות, סביר להניח שאם הבלוג היה שומם הייתי מתקשה להמשיך בכתיבה רציפה) * חשובה לי מאד החשיפה הפנימית בפני אחרים, עקב כך שבמציאות אני לא משתפת ברגשותיי, לא מרבה להתלונן, ומשתדלת לרצות את כולם מעל ומעבר, בבלוג אני מרשה לעצמי להביא את האני הפנימי שלי לביטוי עצמי, וגם לחשוף תלונות ומענות בלי חשש שאפגע במכרים שלי. * הכתיבה עבורי היא תרפיה, החשיפה מחדדת את אותה התרפיה, ברגע שיש תגובות חיוביות והן שליליות, אני בונה את עצמי וחושפת את עצמי לדעות אחרים, והדברים לפעמים פתאום נראים אחרת.. כתיבה כתרפיה היא מאד משמעותית בעבורי, יש פעמים רבות שאני מתייפחת בכתיבת רשומה וזה משחרר אותי, לאחר פרסום הרשומה וקבלת תגובות (חיוביות או שליליות) אני מתנקה. כאילו כולם משתתפים בתוך נשמתי ולוקחים איתם חלק מהכאב. *התרפיה עבורי היא לא רק בכתיבת רשומות מלל, אלא גם בכתיבת שירים, מה שמחזיר אותי לאישיות שלי המתקשה לחשוף את האני הפנימי שלי בפני כולם, כך לפעמים קל לי יותר לחשוף את עצמי בשירים המגלים טפח ומסתירים טפחיים...בכל שיר שלי מסתתר סיפור שלם ולפעמים לאחר כתיבת שיר ושחרורו לחשיפה, אני מקבלת את האומץ וחושפת עוד מידע ברשומה עם מלל. * ככל שהחשיפה גדלה, כך השחרור הפנימי גדל. בסופו של דבר הכתיבה היא בשבילי, בשביל ההרגשה הפנימית שלי- אך לא הייתי יכולה לעשות זאת ללא תמיכת הקוראים והמגיבים. *קידום הבלוג דרך הבלוגיה והעמוד הראשי מהנה אותי, ככל שיש יותר תגובות ההנאה שלי גדלה ואני חשה שיש תרומה להשקעה שלי.מה שגורם לי למוטיבציה להשקיע יותר. *אני משקיעה מזמני בכדי לקדם את הבלוג בדרכים נוספות, כגון החלפת קישורים עם אתרים אחרים, תגובות באתרים אחרים עם קישור לבלוג שלי, תגובות רבות אצל בלוגרים אחרים הכותבים דברים שמעניינים אותי, ועוד כהנה וכהנה נסיונות קידום. וכל זה בכדי שאקבל חשיפה יותר גדולה- הווה אומר חשיפה גדולה יותר לשחרור פנימי ורגיעה נפשית. כאן המקום להגיד גם תודה לכל העוסקים במלאכה שנתנו לי את הבמה הנפלאה הזאת. תודה