בשירשור חוקר

Love Bem

New member
בשירשור חוקר../images/Emo2.gif

חחחחח...אוקי אז הפינה הולכת ככה אני ישים כול שבוע מילים לשיר ושאל שאלות
השיר של היו זה
The Jetset Life Is Gonna Kill You והשאלום הם
דרגו את השיר מ1 עד 10: המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? האם אתה מזדהה עם שיר זה? מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה? האם השיר דיכאוני? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? איזה צבע מתאים לשיר? איזה ריח מתאים לשיר? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:

Love Bem

New member
אני יענה נוו..

דרגו את השיר מ1 עד 10:אמממ..8 המשפט המועדף בשיר:Check into the Hotel Bella Muerte. It gives the weak flight. It gives the blind sight. Until the cops come. Or by the last light. And for the last night I lie. Could I lie next to you? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:בריטני זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:HIM שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?רק למיי קימכל האם יש קטעים מיותרים בשיר?בערך אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה)אממ..אחר כך כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?מוות וכאב האם אתה מזדהה עם שיר זה?כן מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה?עכשיו האם השיר דיכאוני?קצת האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?הוא ממש בסדר איזה צבע מתאים לשיר?שחור ואדום איזה ריח מתאים לשיר?דם דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:נפלתי מהכסא

EnchantedS

New member
חח למה?

ביצוע של בריטני לשיר היה יכול להיות מאוד מאוד מצחיק:)

EnchantedS

New member
*שונאת את המוזיקה שלה:)

את לא יכולה לשנוא בנאדם שאת לא מכירה:)

keisamit

New member
אני חושבת שהיא יותר שונאת ../images/Emo187.gif

את הדמות שלה, את מה שהיא מייצגת, שהיא סמל מין כזה. שהיא זולה וזנותית. Am I right?

Love Bem

New member
כן את צודקת../images/Emo45.gif

נ"ב אני היחידה שחושבת שהשיר החדש של לידנזי לוהן נשמע טוב?

Love Bem

New member
אני לא אהבתי את הקליפ אבל הוא

התוכן ממש ממש מיוחד,הוא גרם לי לבכות!.

דווקא קליפ לא רע לדעתי...הוא לא

ממוסחר ומלא ריקודי "תשוקה" מסריחים בבגדים מינימליים... כשראיתי ושמעתי אותו הייתי מופתעת קצת..חחח..כי לינזי הייתה יותר בסגנון בריטני "אליל נוער" לוהן שכזאת..חחחח...ואהבתי את השינוי.. מילים עם תוכן וקליפ נחמד..

keisamit

New member
conffetions of a broken heart

אני לא בטוחה שאייתתי את המילה הראשונה נכון, אז תבדקי- זה אמור להיות קונפשנס, וידויים.

keisamit

New member
פיחי פיחי ../images/Emo187.gif

שמתם לב שפתחנו דיון על לינדזי בפורום MCR? יאללה, בואו לפורום לינדזי!

Love Bem

New member
מגיע לה!

יש לה שיר אדיר אולי היא תתפגר סופסוף ותהיה כמו כול האלה שעושים מוזיקה באמת!

למעלה