בשירשור חוקר

ME!

דרגו את השיר מ1 עד 10: 10!
המשפט המועדף בשיר: Gaze into her killing jar I'd sometimes stare for hours זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אמ.. ג'סיקה סימפסון XDD זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מרילין מנסון. לאדעת מאיפה זה בא לי עכשיו
שם השיר מתאים לתוכן שלו? תאמת שלא כ"כ..
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא יודעת. שג'ר יקרא לשירים שלו איך שבא לו ^^ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כהה בטח לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אוח האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא! אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אממ.. קליפ כזה.. שמראים שניים מכורים לסמים. אבל כאילו מראים הזרקות וכדורים וריצות משוטרים ומוות ובי"ח והכלהכל. בלי רחמים חיחי. כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את הפירוש שלי ושל קטי לשיר
ואת זה שצדקנו
גאווה! האם אתה מזדהה עם שיר זה? לא מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה? היום.. במחשב האם השיר דיכאוני? התוכן שלו עצוב. הקצב לא. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הוא מושלם איזה צבע מתאים לשיר? כחול איזה ריח מתאים לשיר? וניל דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלומדבר מיוחד

kati666

New member
משהו בלי קשר...אחת השאלות גרמו לי

לחשוב עם אי פעם מייכימיקל יוציאו שיר שיהיה בו פסנתר,איזה בלדה מרגשת על ערפדים מזניבים.
וג'ר יכול לשיר נורא יפה בלדות לדוגמה'All I Want For Christmas Is You'-ההתחלה כלומר. מה דעתכם?

love mcr

New member
חחחחח קרעת אותי עכשיו..!

בלדה מרגשת על הרפדים?? חחח...עדייף שלא... אבל שיוציאו איזה שיר שיותר בסגנון של All I Want For Christmas Is You

EnchantedS

New member
אבל גם early sunsets זה בלדה

מרגשת ניראה לי:) רק בלי פסנתר.... ובלי ערפדים... חח טוב, אז זה לא מה שרצית:)

rebel girl

New member
בלה

דרגו את השיר מ1 עד 10: 8.5 המשפט המועדף בשיר:She bought the last line. I'm just the worst kind. Of guy to argue. With what you might find. And for the last night I lie. Could I lie with you? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:המורדים...חחחח זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:יוזד שם השיר מתאים לתוכן שלו?די.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא,השם הזה יפה... האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?לאף אחד... האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא... אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אין לי כוח כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?שום דבר..לפחות בנתיים האם אתה מזדהה עם שיר זה?לא ממש מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה?היום בסלון האם השיר דיכאוני?לא האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?לא איזה צבע מתאים לשיר?אוף וואיט איזה ריח מתאים לשיר?אפרסק או תפוח...(בלי קשר אני יודעת...) דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלום

mor p2

New member
שיר מהמם...כבוד@@חח

דרגו את השיר מ1 עד 10: 9 המשפט המועדף בשיר: And for the last night I lie. Could I lie next to you? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כריסטינה מגילרה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:THE RASMOUS ו THE USED שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?the Hotel Bella Muerte האם השיר מתאים לאופי הדיסק?אממ כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?לא יודעת האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה)הקליף מצולם במלון מפחיד כזה וחשוךךך
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? חיים בזבל חח סתם האם אתה מזדהה עם שיר זה? כן מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה? היום בבית...פעם אחרונה האם השיר דיכאוני? יאפפ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? ארוך מידי איזה צבע מתאים לשיר? אדום איזה ריח מתאים לשיר? מאיפה לי? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: בטעות שמתי את השיר על פול ווליום ...זה היה די מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חחח

Hadar Depp

New member
שלי...

דרגו את השיר מ1 עד 10: 10 המשפט המועדף בשיר: lost in the prescription she's got something else in mind. check into the hotel bella muerte. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אממ..אבריל לאבין? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מיי כמיקל רומאנס! שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ..נראה לי שכן... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? הוטל בלה מוארטה?...למרות שזה מזכיר לי ילדה אחת שאוהבת את מכר אבל חושבת שהם רק שלה.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? נראה לי שכן.. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?אממ....לא דעת.. האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא..כל קטע איכותי ויפה! אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את ג'ר...וגם את יהלדה מהשאלה שיותר למעלה..וגם את המורדים..:S בגלל הבלה מוארטה... האם אתה מזדהה עם שיר זה? אממ די.. מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה? עכשיו!ברגע זה בדיוק! האם השיר דיכאוני? אממ..לא נראה לי.. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? בדיוק באורך הנכון.. איזה צבע מתאים לשיר?כחול..או אדום.. איזה ריח מתאים לשיר?אממ..ריח של בושם...כי זה מה שאני מסניפה עכשיו... דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אבא שלי איים להוציא תתקע של המחשבבב:(

patito ƒeo

New member
בלהבלהלהלהלה ../images/Emo107.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 7 P: המשפט המועדף בשיר: Check into the Hotel Bella Muerte סקסיי
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אף אחד! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: כנ"ל שם השיר מתאים לתוכן שלו? האאא.. אין לי מושג היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא משנה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כה לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת X: האם יש קטעים מיותרים בשיר? קצת. <יו, אין לי כוח לפרט היום> אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה)? לא כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? תמיד שאני שומעת את השורה שכתבתי למעלה אני מתההההה
האם אתה מזדהה עם שיר זה? לא מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה? בטח לפני כמה ימים ששמעתי ת'דיסק האם השיר דיכאוני? חלקו האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? בסדר כזה. (?!) איזה צבע מתאים לשיר? כחול (??????????) איזה ריח מתאים לשיר? אנערף דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אני כל הזמן רוקדת שאני שומעת אותו. X:

תשובה שלי

דרגו את השיר מ1 עד 10: 8 המשפט המועדף בשיר:Lost in the prescription she's got something else in mind זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: the rasmus חח זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:HIM שם השיר מתאים לתוכן שלו?חוץ מהעיוות של jetset אז כן.. לא? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אממ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?שום דיסק אחר האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא נראה לי אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) בית מלון נטוש,ג'ררד יושב על מיטה. כוסית באה. הסוף. כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?... האם אתה מזדהה עם שיר זה? לא ממש .. קצת מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה? אתמול שמעתי את הדיסק האם השיר דיכאוני?לא ממש האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? אולי קצת מדי? איזה צבע מתאים לשיר? אדום איזה ריח מתאים לשיר? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום

למעלה