בשירשור חוקר

danduuu

New member
גמאני אוהבת את השיר הזה=]

זה על החיים שלה כן...על אבא שלה..בגלל זה הוא יותר עצוב פעם ראשונה ששמעתי אותו בכיתי

EnchantedS

New member
אם כבר דיברתם על שירים אחרים- ראיתם

את הקליפ של st. Jimmy של גרין דיי?.. שיר יפה, וזה מהופעה וזה ממש מצחיק איך שהם משתגעים שם:)

Hadar Depp

New member
לא ראיתיי....אני מאוד רוצה לראותת

אבל אנלי MTV היטס אז אנלא יכולה לראות תגירסה המלאה...
פפפפ כמה עצובב

EnchantedS

New member
אני ראיתי את הגירסה המלאה בTRL

בפעם הראשונה שזה שודר:) בטח זה יגיע מתישהו לאמטיוי.....

keisamit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo187.gif

זה באמת היה יכול להיות משעשע.

kati666

New member
הו,ארוך :-O

דרגו את השיר מ1 עד 10: 8 בגלל שאני לא אוהבת את ההתחלה. המשפט המועדף בשיר: Pull the plug. But I'd like to learn your name. And holding on. Well, I hope you do the same. לא משפט
,בית. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:אמ,הגיים בויז
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:X לודעת,זה שיר כ"כ MCRי שם השיר מתאים לתוכן שלו?:מממ,לא בדיוק. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?:לודעת. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?:אהא!. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?מה?לא. האם יש קטעים מיותרים בשיר?:אמפ,אני לא חושבת. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה):ג'ר ואיזה כונפה לוכחים סמים.סתם,לא יודעת אני גרועה בזה. כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/מה השיר מזכיר לכם?:סרט אימה.Gaze into her killing jar 0_o She even poked the holes so I can breathe.0___________o האם אתה מזדהה עם שיר זה?:X___Xלאממש.יש שירים שאני מזדהה איתם יותר. מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר,ואיפה?:פעם ראשונה:שקנו לי תאמפי,פעם אחרונה:ברגעים אלה ממש. האם השיר דיכאוני?:לא ממש אני חושבת :\ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?:לא. איזה צבע מתאים לשיר?:ירוק?X_X איזה ריח מתאים לשיר?:אנערף,מזה השטויות האלה XDDDD
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:ממ,לודעת. the end XDDD

MCRules

New member
עונע

זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:רוני דואני =\ זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ תנו לי לחשוב .... מי כמיקל! שם השיר מתאים לתוכן שלו? מתאים אבל לא מוזכרת באחד המשפטים{איי נבר טולד יו וואט..} היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?אנודר נייף אין מיי הנדס. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?...בריטני ספירס.. יאה רייט = האם יש קטעים מיותרים בשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? האם אתה מזדהה עם שיר זה? מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה? האם השיר דיכאוני? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? איזה צבע מתאים לשיר? איזה ריח מתאים לשיר? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:

MCRules

New member
אני ילדה חכמה מאוד

האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה)..אני ג'רארד ומייקי במיטה ו.פפפפפפפיייייייייייפפפפפפפפ =) כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? אממ ילד אחד שאני דלוקה עליו האם אתה מזדהה עם שיר זה?במקרים מסויימים כן מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה?מלפני שעה בבית שלי בסלון אחותי המפגרת השמיעה לי אותו בכפייה בטענה שאני חייבת לשמוע אותו איתה פעם אחת... =\ האם השיר דיכאוני?לא כל כך ..אבל עמוק-כן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? נוטה לארוך אבל יפה איזה צבע מתאים לשיר?שחור ובורדו אדום איזה ריח מתאים לשיר? ריח של גשם =\ דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אח שלי דיבר עם חבר שלו בני החמש על כמה שהחיים קשים זה הדבר הכי מצחקי שאי פעם שמעתי!!

crazy cottage

New member
עונה../images/Emo163.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 4 המשפט המועדף בשיר: Slip into this tragedy you've spun this chamber dry זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אווריל לאבין
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אאאאו ד"ר קספר יכולים לעשות לזה משהו יפה..זה הסגנון שלהם שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? sugar <נראה לי שיש כסף בכביסה כי זה עוושה קולות מוזרים
> האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? קשה לי לחשוב על אחד האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) כל הלהקה יושבת על ספות/מיטות בחדר קטן ויש שם אישה אחת שמנסה להתחיל עם כולם והם מתעלמים ממנה כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? ההתחלה מזכירה לי את the ghost of you האם אתה מזדהה עם שיר זה? לא ממש מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה? עכשיו במחשב.. האם השיר דיכאוני? אני אוהבת את הקצב שלו
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הוא באורך המתאים
איזה צבע מתאים לשיר? צהוב?
איזה ריח מתאים לשיר? וניל
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אני חושבת שיש כסף בכביסה

MyMystery

New member
היי מה נשמע?

המשפט המועדף בשיר: אממ..She even poked the holes so I can breathe זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בקסריט בויז
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: smile empty soul? שם השיר מתאים לתוכן שלו? יש להם שמות מעניינים:) היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? killing jar אני לא מקורית חח האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן.. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? רק של מיי כמיקל:) האם יש קטעים מיותרים בשיר? כרגע שמעתי, לא~~!!
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) את מיי כמיקל רומאנס שרים בתוך צנצנת ובזמן שהם מנגנים את מסתכלים לפתח וראים איך היא מנקבת שם חורים. ואז רואים בנאדם מדבר עם בתאדם ואז הבנאדם מתעצבן הולך. ורואים אח"כ את הבת אדם רוצה להאבד.. אח"כ מסתכלת על הצנצנת שלה ושם מיי כמיקל שרים אליה והיא מסתכלת עליהם בצורה מוזרה. ואז היא גם נכלאת בתוך הצנצנת XD נו מה?! מה אתם צוחקים?! אין לי רעיונות!! כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את ג'רארד XD האם אתה מזדהה עם שיר זה? אממ.. מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה? רשונה במחשב ואחרונה כרגע במחשב האם השיר דיכאוני? אממ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?לא, הוא ממוצע ויפה=) איזה צבע מתאים לשיר? שחור? איזה ריח מתאים לשיר? צנצנת..תמציאו ריח כזה. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: עיצבנו אותי. זה עצוב.

Love Bem

New member
חחח...בקסריט בויז

השיר האחרון שלהם ממש טוב! (שהם מחכים להקת רוק זה קורע!)

למעלה