הו,ארוך :-O
דרגו את השיר מ1 עד 10: 8 בגלל שאני לא אוהבת את ההתחלה. המשפט המועדף בשיר: Pull the plug. But I'd like to learn your name. And holding on. Well, I hope you do the same. לא משפט
,בית. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:אמ,הגיים בויז
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:X לודעת,זה שיר כ"כ MCRי שם השיר מתאים לתוכן שלו?:מממ,לא בדיוק. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?:לודעת. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?:אהא!. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?מה?לא. האם יש קטעים מיותרים בשיר?:אמפ,אני לא חושבת. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה):ג'ר ואיזה כונפה לוכחים סמים.סתם,לא יודעת אני גרועה בזה. כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/מה השיר מזכיר לכם?:סרט אימה.Gaze into her killing jar 0_o She even poked the holes so I can breathe.0___________o האם אתה מזדהה עם שיר זה?:X___Xלאממש.יש שירים שאני מזדהה איתם יותר. מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר,ואיפה?:פעם ראשונה:שקנו לי תאמפי,פעם אחרונה:ברגעים אלה ממש. האם השיר דיכאוני?:לא ממש אני חושבת :\ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?:לא. איזה צבע מתאים לשיר?:ירוק?X_X איזה ריח מתאים לשיר?:אנערף,מזה השטויות האלה XDDDD
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:ממ,לודעת. the end XDDD