בשעה טובה לפורום החדש

בשעה טובה לפורום החדש

אני גמלאית כבר ארבע שנים ומקדישה כל שניה להחיאת אומנות מגזרות הנייר המסורתיות אני שולחת לכם כמה מיצירותי ומזמינה אתכם להצטרף למעגל מחיי האומנות היפה והנשכחת הזאת. אני מברכת את כלם בשנה טובה, חג שמח וגמר חתימה טובה צפורה נאמן

מגזרת נייר של מורי וחמי יעקב נאמן

אני למדתי את האומנות מחמי יעקב נאמן ז"ל שהחל לעיצור מגזרות ניר בגיל 70 כך שלעולם לא מאוחר צפורה

liat1953

New member
ברוכה הבאה ציפורה../images/Emo140.gif

הוקסמתי ממגזרות הנייר,מאד אשמח לקבל אינפורמציה נוספת על התחום הקסום הזה... היכן תערך הסדנא בחיפה? יום טוב ושבוע נפלא לכולם

הסדנה בחיפה נערכת ברמות רמז

אשמח ללמד כל מי שרוצה להצטרף למעגל מחיי אומנות מגזרות הנייר המסורתיות צפורה

maxima

New member
ברוכה הבאה ציפורה....../images/Emo140.gif

מאד יפות מגזרות הניר

p a l o m a

New member
צפורה נאמן המגזרות יפות מאד,, אבל

ה ה צ פ ה?? תפסת מרובה לא תפסת?.... חוצמזה נאסר עלינו במפורש לפרסם את עצמנו כבר חזרו על כך כמה פעמים בפורום, יש להתייחס לדברי מנהלי הפורומים אחרת אנחנו גורמים נזק לפורום עצמו.

אנימו

New member
צפורה- תודה על הברכות. המגזרות

יפיפיות. נשמח לארח בפורמנו.

אשמח מאד להצטרף לפורום

ולשתף אתכם בחויותי כגמלאית. אני מתרוצצת בכל רחבי הארץ ומלמדת את האומנות הנפלאה הזאת. כשיצאתי לגמלאות שמתי לעצמי למטרה להחיות את אומנות מגזרות הנייר המסורתיות . הקמתי את המרכז הישראלי למגזרות נייר מסורתיות ועד כה למדתי מעל 4000 צעירים זקנים וטף איך ליצור מגזרות נייר. עסקתי בהוראה 37 שנים ואני פשוט אוהבת ללמד. בשבועיים האחרונים למדתי באילת, עלי, שפיים חיפה וזכרון יעקב. חלק גדול מעבודתי היא בהתנדבות והעיסוק ביצירה גורם לי המון נחת.

emmy5

New member
ציפורה נאמן ,ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו ,נשמח ללמוד מהעבודות היפות שלך
רוב החברים אוהבים אומנות

shkedud

New member
ציפורה שבוע טוב, "טיילתי" בין

עבודותייך באתרים השונים והתפעלתי. זהו תחום שאיני מכירה, ואשמח ללמוד בעזרתך תודה

מאין את בארץ ?

אני מגיעה לאט לאט לכל מקום. אשמח ללמדך. כמו כן יוצא עכשיו דו ירחון חדש בשם "הוביתון" בעניני עבודות יד. אני כתבתי בו כתבה על מגזרות נייר והסבר צעד אחר צעד איך ליצור מגזרת נייר בסיסית. זו אומנות שכל אחד יכול ליצור בה. צפורה

shkedud

New member
אני שכנה שלך. קרוב לחיפה

אשמח ללמוד צעד אחר צעד. כולי התפעלות מהיופי, ועדיין לא העמקתי תודה לך

HAVA159

New member
ציפורה בוקר טוב,ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifנו

החם והמפרגן. לא מאמינה כמה שהעולם קטן, לאחר ששוחתי איתך הבוקר אני מלאת התפאלות, שתיהיה לך שבוע נפלא, וחג שמח,ונמשיך להיות בקשר. בהמון אהבה
חוה.

בהוביתון האחרון הדרכה מדויקת

ליצירת מגזרת נייר ראשונה ניתן להזמין את הדו ירחון בחנויות או אצלי במחיר מיוחד בברכה צפורה

ע ו מ ר 4

New member
בוקר אור ציפורה......

העבודות שלך נהדרות...כבר מזה זמן רב שהיו במועדפים...עד שקרס המחשב לפני כשבוע ונעלמו לי.שמחה שוב לראות אותך......

בקר טור גם לך

הלילה נדדה שנתי והספקתי לגזור עוד יצירה תודה על דברי העידוד האומנות האמיתית שלי היא הוראה והתברכתי בתלמידים נפלאים בימים אלה מתקימת תערוכת מגזרות נייר של תלמידתי אסתר שילה בג'רר בכר ירושלים כלם מוזמנים צפורה

למעלה