בשעה טובה לפורום החדש

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב ויום נפלא ../images/Emo6.gif

לציפורה ברוכה המצטרפת לפורום
מגזרות הנייר שלך מזכירות לי את קישוטי הנייר שהיינו מכינים בידותנו לסוכה. אמנם לא באותה רמה, אבל דומה מאד. אשמח מאד ללמוד ממך איך עושים זאת. אגב, בזמנו התענינתי גם באוריגמי, שזו אומנות קיפולי הנייר היפנית ואף למדתי לעשות כמה דברים נחמדים, ואפילו טווס עם זנב פרוש ויפה... יש לי בבית 2 ספרים בנושא... אמנויות יפות ומהנות וגם לא יקרות... מאחלת לכולכם יום מהנה. אני יוצאת עוד מעט להינות עם נכדי החמוד ובאותה הזדמנות לקנות לו נעליים וגרסיים ואולי איזו חליפה או שתיים. הילד גדל טפו טפו טפו וכמעט כל הבגדים קטנים עליו
. מזל שיש שניים צעירים יותר אחריו, כך שאתו בהחלט אפשר להשתולל

אפי 7

New member
לילה טוב - עבודות הגזירה

מדהימות. ותבורכי על ההתנדבות שבהקנית הידע. לילה טוב וחלומות פז. אפי

../images/Emo79.gifשלום רב לך שובך ציפור(ה) נחמדת

אני יודעת לשיר, לא כמו נחמה הנדל,, אבל שרה להנאתי.כיף לך שאת עוסקת באומנות מקסימה,, בורך בואך לבית הסואןוהפתוח

אנימו

New member
ציפורה-גם אני מכירה המגזרות שלך

מפורמים אחרים. פעילות יצירתית יחודית ומרנינת עיניים. אם התהליך אינו מסובך, מה דעתך ליצור מגזרונת עם ברכה לפורום שלנו ולהעלותה כאן? אם זרקתי רעיון פרוע - תתעלמי!

אנפה2

New member
ציפורה גיליתי אותך , ואין מקריות

בחיינו , ולמה כוונתי. אתמול דיברתי עם בני בארה"ב, והוא ביקש שבביקורנו הקרוב שנביא לו את התפילין, (הם לא דתיים). הורדתי מהארון למעלה את התפילין של הבר מצווה שלו, ראיתי שתיק הקטיפה קרוע במקום מסויים, ישבתי ותיקנתי. השתלט עלי רוגע מדהים, וחשבתי בליבי כמה אני צריכה להצטרף לאיזה חוג או מסגרת של עבודות יד. והנה אני נכנסת לפורום ופוגשת את ציפורה ועבודותיה, וזה נתן לי פתח ליישום המחשבה שלי.

מנורה

New member
בוקר טוב צפורה מדהים ../images/Emo47.gif

העשיה גורמת סיפוק ונעה והנאה ישר כח ובצהלחה

ציפורה , מאוד מצא חן העיני עבודותיך

אני מראשון- לציון, אם תהיי בסביבה שלנו אשמח ללמוד ממך את סוד העבודה של גזירות נייר, שהם יפיפיות, תודה שהבאת אותם לידיעת החברות. למרות שאני אומנית, לא נחשפתי לעבודות כאלה. להתראות!!!!!!!!!!!

el5morin

New member
גמלאים יקרים!

שלום לכם!! שמי דבי ושמחתי לראות אתר כל כך נפלא וכל כך מושקע על ידי גמלאים כמוכם שבאמת מחפשים להעסיק את עצמם בכל דרך שהיא הלוואי סבתא שלי.. בהזדמנות זו אני רוצה לספר לכם אני אומנם לא גימלאים רק בת 37 יכולה להיות נכדתכם אבל מאחר שמדי יום אנחנו קמים בבוקר גבצ'ים לפעמים ,אפילו אני למרות היותי צעירה התגלתי למוצר בריאות מדהים שיכול לעזור לכל אחד מכם. אני אישית אמא לילדה חולת סכרת 7 שנים חיים עם המחלה, ונתגלתי כי המוצר עוזר מאוד באיזון של הילדה כמו כן עוזר להרבה דברים נוספים ובעיקר גורם להתנקות מרעלים בגוף שגורמים לנו לכאב זו או מחלה אחרת. אשמח לספר לכם יותר עם רק תתקשרו: 052-4455542 04-9822605 ניתן לגלוש לאתר: www.lifestyles.co.il אז להשתמע....ושיש בריאות וחג שמח......דבי.....

el5morin

New member
גמלאים יקרים!

שלום לכם!! שמי דבי ושמחתי לראות אתר כל כך נפלא וכל כך מושקע על ידי גמלאים כמוכם שבאמת מחפשים להעסיק את עצמם בכל דרך שהיא הלוואי סבתא שלי.. בהזדמנות זו אני רוצה לספר לכם אני אומנם לא גימלאים רק בת 37 יכולה להיות נכדתכם אבל מאחר שמדי יום אנחנו קמים בבוקר גבצ'ים לפעמים ,אפילו אני למרות היותי צעירה התגלתי למוצר בריאות מדהים שיכול לעזור לכל אחד מכם. אני אישית אמא לילדה חולת סכרת 7 שנים חיים עם המחלה, ונתגלתי כי המוצר עוזר מאוד באיזון של הילדה כמו כן עוזר להרבה דברים נוספים ובעיקר גורם להתנקות מרעלים בגוף שגורמים לנו לכאב זו או מחלה אחרת. אשמח לספר לכם יותר עם רק תתקשרו: 052-4455542 04-9822605 ניתן לגלוש לאתר: www.lifestyles.co.il אז להשתמע....ושיש בריאות וחג שמח......דבי.....

el5morin

New member
גמלאים יקרים!

רוחב לב

New member
חשיפה בלתי מקובלת

בניגוד לכללי ההשתתפות בפורומים חושפת כאן דבי מספרי טלפון אישיים / עיסקיים ? האם מותר לי להמליץ לדוגמא על מכשיר כזה או אחר ולהציע לחברים להתקשר אליי לטלפון שאפרסם כאן ? זה מריח כאילו אהיה מעוניין גם לקדם את מכירתו תמורת משהו - לא ?

p a l o m a

New member
שלום לכולם ח ז ר ת י... בשמחה...../images/Emo6.gif

איזה יופי כאן.. דבי שלום רב לך, את בקושי יכולה להיות הבת שלי לא רק שלא הנכדה שלי... ואני בכל זאת גימלאית ואגלה לך סוד השיטה הכי טובה להשאר צעירים זה קודם כל להיות בריאים , ואאז: לא לנסוע במעליות , לעלות 3 קומות ברגל שלוש ארבע פעמים ביום, לקום מוקדם מאד בבוקר, עם שיר בלב, למצוא תעסוקה ולא להתבטל כי הבטלה אם כל חטאת...לצלצל כל יום להורים למי שיש, להתעניין בזולת..לקרוא, לתעניין בנעשה סביבך, לא לבלוס.. אלא רק לאכול.. רצוי כל צבעי הירקות והפירות . לאכול 3 פעמים בשבוע דג (סלומון מומלץ...) לחיות בצניעות, לדבר בנועם, להדר פני זקן, ולכבד את אביך ואת אימך..

נֵנָה

New member
ברוכה השבה והשווה פלומה ../images/Emo24.gif

כתבת נפלא. אכן, זוהי תמצית החיים הטובים והבריאים...

el5morin

New member
שלום!

אישה יקרה!! איזה יופי איכות חיים זה דבר נפלא חלילה לא התכוונתי להעליב אותך נפלא לדעת שאנשים כמוך היום מודעים יותר לפעילות גופנית ותזונה בריאה. המשיכי להיות אישה כזו מיוחדת ..... בברכה.. דבי

אנפה2

New member
היי פלומה, חסרת לנו מאוד.../images/Emo24.gif

שיתקת אותי, כמעט ולא הופעתי אתמול. ברוכים החדשים, אבל כאשר הותיקים נעדרים זה חסר, כבר התרגלנו. אז שוב ברוכה הבאה, מקווה שנהנית בחופשתך.

למעלה