רוחב לב שלום לך!! בניגוד למה שאת חושבת אחרי שעברתי תלאות רבות מאד עם ילדה חולה פשוט מטרתי היא קודם כל להציע לחברים חשיפה למוצר נפלא שיכול לשמר אותם בריאות שלמים וחזקים עד ..... חבל שקודם כל ראית את זה כשיווק. אשמח לספר עם תרצי עוד... דבי
רוחב לב! כנסי לאתר שדיברתי קודם עליו תביני למה אני מתכוונת כשאני אומרת ומתכוונת איך לשמר את גופינו בסביבה חולה. עם אפשר לשמור אז למה לא? עם הבת שלי שמורה יותר טוב ומאוזנת יותר טוב למרות מחלתה למה לא לעזור לאנשים אחרים? אני לא מחסן מכירות אני ממליצה בחום... להשתמע.....
אם בהמלצה טהורה ונקיה מדובר יש דרך לעשות זאת ! במקום לחשוף מס' טלפון, ניתן להציע לחברי הפורום המתענינים בפריט, ליצור קשר באמצעות מסר למחבר. כך זה טהור !
ובכן , לכשתפתחי את החלון הזה תראי בחלק התחתון את המשבצת "לחלון הוספת תגובה" ומימינו משבצת "שלח". אין צורך לגעת בהם. מתחת למשבצות אלה מצד ימין מסומן בחץ כחלחל "מסר למחבר/ת -קליק עם העכבר ויפתח חלון בו ניתן לשלוח מסר ולהתכתב ישירות עם המחבר. תנסי לשלוח אלי מסר ואחזור לאשר לך שהתקבל.
לי שהייתי לידך בסוף השבוע. ביליתי בנהריה. אני קשורה לנהריה (משפוחה) 36 שנה ואני רוצה לומר לכם שהעיר התפתחה והשתנתה ללא הכר. קודם כל בנו שם בניינים לתפארת, יש לך הרגשה שאתה נמצא באיזו עיר נופש בחו"ל.. ואני די ביקורתית כידוע... אז אם אני כבר אומרררתתת.... בכל אופן את האנשים כמעט ולא ראיתי, וזה גם דוקא טוב (סליחה..) ככה שהעיר נטו נראית נהדר, ואם יפרוץ פעם השלום, יכול להיות שהיא תחזור להיות עיר שיבואו אליה תיירים מחו"ל וכו'. בכל אופן מאד נהנתי והיה כיף, אכלנו בפינגווין ששומרת על המורשת ועל הגחלת. אוכלים שם כמעט רק מ"ראשוני" העיר או הדור שאחריהם.. וזו גם היתה חויה.
ערב טוב וחג שמח! אכן אין כמו העיר נהריה אני גרה כבר 5 שנים כאן הכל פורח העיר רק נעשית יפה ואני מאחלת לך שתמיד תמשיכי לבוא לעיר הזאת ולהנות בה. שתהיה לך שנה טובה וחג שמח! דבי
בפורומים קודמים בואו נחליט שהערה אחת תספיק. הרי כל מי שעבר על כל ההודעות ראה גם ראה הן את כל הפאשלות והן את כל התגובות. אז אם מישהו כבר אמר למה לי להוסיף?ואז זה יגלוש להערות חריפות יותר או פחות, אחד יגיד והשני ישפר ולפני שנרגיש הכל יגלוש לאוירה של פעם במקומות אחרים. אז אנא.... ורק להרגעת האוירה הנה בדיחה.שדכן בעיירה קטנה לקח לו עוזר והתנה שכל מה שהוא יגיד על החתן\כלה הפוטנציאליים-העוזר יכפיל וישלש.הגיעו לגביר להציע כלה לבנו. אמר השדכן היא יפה מאד. אמר העוזר היא יפהפיה עולמית- עין לא ראתה כמוה.אמר השדכן ומלומדת מאד. העוזר:גמרה את כל הפקולטות שיש באוניברסיטה.וכו וכו. שאל הגביר:ומה, חסרונות אין לה? ענה השדכן:משהו קטן. רק גבנת בגודל אפונה.אמר העוזר:אפונה? אבטיח כמו כלום וגם רגל אחת גדולה בחצי מהרגל השניה. והמבין יבין...