אתה
שים לב לדברים הבאים:
"אצלך המשיכה המינית נמוכה שזה סבבה, או שסתם לסקס אין חשיבות גדולה בעיניך שזה גם אחלה"
אז בוא אתייחס לה. דווקא בגלל שהמשיכה המינית אצלי היא חזקה וקיימת, הדחייה שלי של הסקס, לרגע "הנכון" היא אתגר.
אבל זה אתגר שאני מוכן להתמודד איתו. מבחינתי, הציפייה ל"רגע הנכון", הקסום, זה מה ש-keeps me going, זה מה שהופך
את החיים שלי על פני האדמה ל-worth living, זה מה שנותן משמעות להכל. הציפייה לאהבה ולביטוי שלה ב"רגע הנכון".
אבל כל זה בפן האישי. את כל זה אני לא מצפה מאנשים לעשות, ואני מוכן להיות "מוזר" בהקשר הזה.
אלה מה שאני כן חותר לשינוי עבור **כולם**, זה מה שאמרת: "הרוב המכריע כן מעוניינים ואז חוסר הניסיון לא נובע מבחירה אלא מקשיים שונים". שים לב שהתייחסתי לזה באחת ההודעות. חוסר הניסיון, **בחלקו** נובע מהתפיסה החברתית, או התפיסה
של אנשים את התפיסה החברתית. כך או כך, אילו אנשים היו פחות עושים ביג דיל מעניין חוסר הניסיון, אז זה היה עשוי להוביל
ל-2 תוצאות עיקריות, אם לסכם אותן בתמציתיות:
1) אלו ש"לא מעוניינים" right away, היו מרגישים יותר שלמים עם עצמם, ופחות בעלי קונפליקט פנימי של האם מה שאני עושה
הוא באמת הדבר הנכון מבחינתם.
2) אלו שכן מעוניינים right away, היו להם פחות פחדים וקשיים ליישם את רצונם, כי כשאחרים לא עושים ביג דיל, יותר נוח
לך לבצע את פעולותייך, כי יש פחות לחץ.

כך או כך, זה win-win situation.
התפיסה החברתית מוכרחה להשתנות. ו-כן. אמרתי "מוכרחה" בכוונה.