בתול בגיל מאוחר וחושב לצאת מהמעגל דרך נערת ליווי

economist11

New member
בתול בגיל מאוחר וחושב לצאת מהמעגל דרך נערת ליווי

היי ,
אני כבר לגמרי התייאשתי מהבתולין שלי בגיל מאוחר. אני לא אפרט כאן את הסיבות לכך , אבל זה מעגל שאני לא יכול לצאת ממנו . בגדול אני יכול לשכב רק עם מישהי שאני ממש נמשך אליה , אבל יש לי חוסר ביטחון אדיר מסיבות שונות , לכן זה לא יכול להתממש במציאות . הייתי באתר הכרויות הרבה זמן והיו לי הרבה דייטים ראשונים עם בחורות שלא נמשכתי אליהן . כעת אני בטיפול עם סרוגייט , אבל לא נמשך גם אליה .
המוצא האחרון והבלתי נמנע עבורי הוא נערת ליווי ברמה . הבעיה היא שאני לא מכיר את העולם הזה ונכנסתי מספר פעמים לאתרים ידועים בנושא , אך נראה שהרוב המוחלט אלו פרופילים מזוייפים . אני לא יודע האם מה שאני רואה בתמונות זה מה שאקבל .
שוב , אני מציין שלדעתי זה הפתרון עבורי , אך אינני יודע כיצד לבחור . האם יש מישהו שעבר מקרה דומה שיוכל לתת עצה . אני באמת בייאוש מוחלט שגם פוגע לי בתפקוד הכללי בחיים .
אני מבקש כיצד ניתן לאתר נערת ליווי שמאוד אמשך עליה (בקיצור חתיכה).

תודה מראש

NSW2

New member
צעד מאוד בעייתי

אני מבין את התסכול שלך אבל קח בחשבון שזה יכול ליצור הרבה בעיות.
נערת ליווי בחיים לא תיתן לך את החוויה שבלהיות עם אשה אמיתית שאכרה יש לה רגש כלשהו אליך ורוצה אותך.
מעבר לזה יכול לגרום לחוויה המוטעת שסקס זה משהו פיזי. אבל זה כל כך הרבה מעבר לזה.
זה גם יכול ליצור לך בראש את ההבנה שמגיע לך סקס רק אם אתה משלם.
עוד מתכון לירידה בבטחון העצמי.
שלא לדבר על זה שיש פה סיכוי טוב מאוד להתמכר בלקחת את הדרך הקלה ברגע שאתה מתחיל לשלם על זה.
חוץ מזה גיל 24 זה לא כזה מבוגר יש אנשים שהגיעו לזה בגיל יותר מבוגר.
אולי זה לא מה שאתה רוצה לשמוע אבל הדרך היותר בריאה תהיה לעבוד על ההערכה העצמית שלך.
ולהמשיך להכיר בחורות אמיתית וליצור איתן חיבור אמיתי.
וכן מה שאתה רואה בתמונות אונליין בדכ זה סתם תמונות אינטרנטיות מזוייפות.
שלא לדבר על זה שזה גם מעובד בפוטושופ בשביל להגביר עוד יותר את האשלייה.

NSW2

New member
את אותם הדברים

אותם החסרונות שציינתי רלוונטיים גם אם אתה בן 50 ובלי ניסיון מיני..
זאת דרך מאוד בעייתית.

economist11

New member
אני מודע לחסרונות שציינת ולקחתי אותם בחשבון

קשה לך אולי להתחבר כי אולי אתה לא במצב או לא היית . אבל כל אחד רואה דברים מפרספקטיבה שונה וגם אני בעבר חשבתי על אנשים איך הם יכולים לחשוב ככה וככה , אבל עד שאתה לא בסיטואציה של הבן אדם האחר אתה לא יכול לדעת איך תנהג או תחשוב ...

NSW2

New member
נראה לי שהתשובה היא בדיוק ההפך

הייתי בכל הסיטואציות שאתה מתאר.
ובסיטואציות שאתה רוצה ללכת עליהן.
ובהשלכות של מה שקורה אחרי.
אתה זה שלא מצליח לראות מעבר כי נראה לך שיש לך פה פתרון קסמים...

אתה לא תצא ככה משום מעגל.

ומנגד, רוב הסיכויים שזה גם לא יכניס אותך לשום בעיה. זה פשוט לא יגרום לשום שינוי של ממש בחיים שלך. מה שיכול להוציא אותך מהיאוש שפוגע בתפקוד שלך בחיים הוא לא סקס למשך שעה בתשלום, אלא קשר אמיתי עם נשים.

economist11

New member
אבל זו בדיוק הבעיה

אני צריך את הנסיון בסקס כדי להרגיש נוח וכדי שיהיה לי הביטחון לפתח קשר מלכתחילה . כל עוד לא עברתי את העניין הזה לא אוכל להמשיך להתפתח. חיכיתי יותר מדי זמן ודחיתי כי חשבתי שיסתדר, אבל הגעתי למסקנה שזה הפתרון היחיד ...

אז תחשוב שוב.

אם אתה לא יודע לדבר עם נשים, לא תצליח להגיע איתן למיטה בשביל להשתמש בניסיון שאותו אתה חושב לצבור.

economist11

New member
אני יודע לדבר , מה שמונע ממני להתחיל עם הבחורות שאני רוצה

זה הסקס .
וחוץ מזה , ביג דיל , אני לא הראשון ולא האחרון שאלך עם נערת ליווי , וגם אם האינטראקציה לא תצלח/כישלון/טראומה אז אדע להתגבר ... אתחיל בקטן וגם אם לא ארגיש ביטחון לאינטראקציה מלאה אז אזמין פעם נוספת ונוספת עד שאצלח.

NSW2

New member
זה בדיוק העניין אתה הופך את סדר הדברים

בשביל ליצור מערכת יחסים וחיבור כשלהו עם נשים אתה צריך ללמוד איך ליצור איתן קשר אמיתי.
קוראים לזה חיבור רגשי. בשביל זה גם צריך להסתכל על נשים כאדם ולא כאובייקט מיני.
הסקס הוא רק נגזרת של החיבור הרגשי.
מזונה לא תלמד ליצור שום חיבור רגשי.
להפך תלמד להחפיץ נשים עוד יותר.
במקרה הכי טוב אולי תרגיש יותר נוח פיזית ואיכשהו תגיע לסקס עם בחורה שלא כל כך מודעת לעצמה וחסומה רגשית.
אם תרצה ליצור מערכת יחסים כלשהי יהיה לך מאוד קשה אחרי שלמדת את הכל דרך זונות ותשלום עבור סקס.

economist11

New member
אתה אומר זאת מניסיון שהיה לך או לאחרים עם נערות ליווי ?

בכל מקרה , אני לא מקבל פה את התשובות והתמיכה שהייתי רוצה . כמו שכבר ציינתי קודם כל אחד רואה זאת מפרספקטיבה שונה . ברור שצריך להיות קשר רגשי, אבל קודם אני צריך להרגיש בנוח עם גוף האישה ועם דימוי גוף עצמי , וזאת המטרה בהיכרות עם נערת ליווי

NSW2

New member
גוף האשה זה רק נגזרת של נפש האישה

וזה בדיוק מה שאתה לא מבין.
הכל נכתב מניסיון של כל מה שאתה עובר ומה שאתה רוצה לעבור והרבה מעבר.
אתה חושב שאתה תפתור את הבעיה אבל אתה לא באמת תפתור את הבעיה האמיתית.
ויש סיכוי טוב שתיצור בעיה יותר גדולה.
אבל תעשה מה שבא לך לא חסר מועדוני חשפנות ונערות ליווי.

ferdinand

New member
מניסיון אישי

לא ממליץ.
אבל חייב לציין גם (בניגוד לדעות הצפויות שקראתי כאן)
שאם כן תעשה את זה, זה לא איזה אסון גדול!
לא ייגרם שום נזק. לא יקרה שום דבר בלתי הפיך.
אולי אפילו תהיה חוויה נעימה.
אבל זה לא יפתור שום בעיה!.

לא רוצה "לשפוט" ככה, מתוך ה-כמה מילים שכתבת כאן,
אבל עושה רושם, שהעניין שלך הוא די מורכב.
ודי משוכנע שלא זה הצעד שיעזור לך.

אני הייתי בן... זה היה סביבות ה-22-23, קצת אחרי השחרור מהצבא.
לא הלך לי עם בנות.
וגם כן הייתי במין תחושה שזה מעגל שצריך לשבור.
(וכן, מודה גם, בדיעבד, שהייתי קצת לחוץ וסקרן וחרמן
)
ובסוף הלכתי ל-"נערת ליווי".
זה היה מאוד מרגש, מבחינה גופנית, מינית,
אבל מאוד מאכזב ולא ממלא, לא מספק - מבחינה רגשית, נפשית.

בסופו של דבר, כמה שנים מאוחר יותר,
הכרתי את אשתי לעתיד.
אני לא חושב שהעובדה שהראשונה שלי הייתה - זונה,
תרמה במשהו. אבל, כאמור, לא חושב גם שגרמה איזשהו נזק.

אני כן קצת מצטער ש-אשתי, שהייתה החברה הראשונה שלי,
לא הייתה ממש הראשונה שלי. זה היה יכול להיות מאוד "נחמד".
אבל שוב, כאמור - לא קרה פה איזה אסון.
סתם - חבל.

Ayaan

New member
בהצלחה

נשים בזנות נכנסות למעגל הזנות בתור קטינות ב70-90% מהמקרים והן לא נהנות מזה. 90%-70% חוו פגיעה מינית בילדותן. 70% חוו גילוי עריות.
הערך העצמי שלהן הוא מאוד נמוך ולדעתי לשכב עם אישה שככל הנראה נמצאת במצב נפשי ופיזי כזה זה לא מוסרי ואפילו אונס בתשלום.

אני לא יודעת ממה נובע אצלך חוסר הביטחון (אולי עדיף לך לפתוח את הנושא ולהתייעץ לגביו דווקא) אבל אני ממליצה בחום על פסיכולוג, יש אפשרות לטיפול פסיכותרפי בזול מאוד יחסית דרך קופות החולים השונות.

ferdinand

New member
צודקת לגמרי!

בדברים שכתבתי קודם, לא התייחסתי לצד, ל-פן הזה.
אלא רק לנקודת המבט מהצד "שלנו", הגברית.
כשאמרתי "לא ייגרם נזק", התכוונתי לך, ו-לי בעבר.

ה-פן הזה, הוא עוד סיבה, ואולי ה-סיבה,
למה לא כדאי לעשות את זה!.

את מדברת על זונות רחוב או עובדות במכונים

אצל הפרטיות זה ממש לא המצב.

המגיב מעולם לא הלך לזונה (עקב היותו היפוכונדר) אבל יצא לו להכיר אישית נשים שעובדות ב"תעשיית המין".

Ayaan

New member
כן..

אני יודעת כל מה שאני יודעת על עולם הזנות ממחקרים, מעדויות של יוצאות זנות ומעדויות של נשים בזנות ושל גברים שהולכים לנשים בזנות. מהיותי אישה בעולם פטריארכי שיש לה אב אלים.
מבחינתי השתכנעתי ש״לצרוך שירותי מין״ זה לא בסדר בשום מצב. אתה מוזמן לחקור בנושא ולשנות את דעתך או שלא. לדעתי אתה מספר לעצמך סיפורים.

חקרתי בנושא, ואני איתן בדעתי

אני לא מדבר מתוך אינטרס כי אני ממילא לא צורך את השירותים האלה.

משום מה יש את האסוציאציה של נרקומנית שעומדת בכביש, או אישה שעובדת במכון שסרסור מרביץ לה ומכריח אותה לקבל שלושה לקוחות בשעה.
זה קיים, אבל לא כולן עובדות בתנאים האלה. יש הרבה שבוחרות לעבוד באופן פרטי, והסיבה העיקרית היא כסף קל ומהיר. אני באופן אישי אפילו הכרתי אחת שנולדה עם כפית של זהב בפה, אבל כנראה מתישהו ההורים שלה הפסיקו לשפוך עליה כספים, ומה לעשות שהיה חשוב לה לטוס הרבה לחו"ל, אז הייתה נוהגת לבצע "גיחות" של מספר שבועות/חודשים של עבודה, ואז טיול. היא הפסיקה עם זה מאז, אבל לאותה תקופה זה מאוד התאים לה.
אני לא רואה שום בעיה מוסרית ללכת למישהי כזאת, מעבר לעניין שמדובר בכסף שחור שלא מדווח למס.

למעלה