בתול בגיל מאוחר וחושב לצאת מהמעגל דרך נערת ליווי

Surrealistical

New member
אמר האדם שעובר לטון ציני איך שמערערים

על תפיסת העולם השוביניסטית שלו.

dori78

New member
השנקל שלי בנושא

הודעה זו מכילה תכנים גרפיים בוטים.

מי שזה לא מתאים לו - שלא ימשיך לקרוא.

כפי שכתבו לך לפני - לך כנראה לא יקרה שום דבר אם תעבור את "טבילת האש" שלך אצל זונה.
המשמעות של זה היא שאתה מענג את עצמך, רק במקום ביד תעשה את זה בתוך גוף של מישהי.
יש מה להגיד על מה זה עושה לבחורה שמולך אבל לא זה הנושא שלשמו התכנסנו הפעם.

מרבית הזונות לא נראות כמו בכרטיסים האלה שמודבקים לשמשות המכוניות ברחבי העיר.
הן מבוגרות יותר, מסוממות יותר, שמנות יותר.
אם אתה רוצה להיות בטוח במה שאתה מקבל - במקום להכנס לאתרים, תעשה סיבוב בדרום תל אביב ותיכנס למקומות הרלוונטיים.
כמו בחנות, תוכל להסתכל על הסחורה ולבחור לך את מי שמוצאת חן בעיניך.
כן, זה נשמע רע. ומגעיל. יש לזה סיבה. זה רע ומגעיל.

אל תצפה שהיא תהיה כוסית על. רוב הסיכויים שהיא לא תהיה.
אל תצפה שהיא תשקיע בך ליטופים ושיחות נפש אם יהיה לך קשה. היא לא שם בשביל זה.
היא מקסימום תתפוס לך את הזין ותלטף אותו כדי שיעמוד לך ותוכלו להתקדם.
אל תצפה שהיא תדריך אותך כמו סרוגייט, או בשום צורה אחרת.
אם תנסה לחדור בתנוחה מיסיונרית ולא תצליח, רוב הסיכויים שהיא פשוט תהפוךף אותך על הגב ותתיישב עליך כדי לגמור עם זה וזהו.
אל תשכח שהיא מקבלת תשלום לפי שעה, גם אם גמרת אחרי עשרים דקות.

אל תצפה שאשה אחרת תתנהג אותו דבר ושהחוויה הבאה שלך תהיה זהה.
כל אדם מגיע עם יחס כזה או אחר לגוף. שלו ושל האחר. את זה אתה לא יכול ללמוד אצל זונה.
יכול להיות שטכנית תרגיש בטוח בעצמך יותר אחרי שתחווה חדירה לגוף של מישהי.
זה לא אומר שכל אשה תרגיש בנוח עם הגוף שלה ושלך, עם נוזלי הגוף והריחות שלך ושלה.

מה יקרה אם בפעם הראשונה האמיתית שלך בת הזוג שלך תהיה נבוכה ותצחקק מולך כתוצאה מהמבוכה?
מה יקרה אם היא תעיר משהו על ריח הזרע שלך או על צורת הגוף שלך?
איך תגיב אם ברגע האמת מרוב התרגשות לא תהיה לך זקפה והיא לא תקבל את זה בהבנה?

כדאי שתפנים:
סקס עם אשה במערכת יחסים, גם סטוץ של כמה שעות, שונה מסקס עם זונה.
לכן עלתה הטענה שבלי קשר לנזק שזה עושה או לא עושה לך או לה, זה לא יועיל לך להתקדמות אל הדבר האמיתי.

ובכל מקרה - שים קונדום.
בהצלחה.

קליט

New member
יש את פורום סקס אדיר

יש שמה המלצות רבות מאנשים פרטיים (בעיקר). אני ממליץ לך לפנות לעיסוי אירוטי, אתה נכנס רק עם מישהיא שנראת לך, זה יבנה לך את הביטחון לתקשר עם אישה. יש גם חברות אמינות לנערות ליווי, שהן שולחות לך בדיוק מה שאתה רואה בתמונה, אם היא מישהיא אחרת אז אתה רשאי לשלוח אותה לנפשה. אני לא הייתי משלם הון תועפות עבור סקס אצל נערת ליווי, יש אצלך ספק רב אם חוויה אחת תתן לך ביטחון עם נשים, וספק רב אם החוויה האחת עם הזונה תיהיה חיובית או מגעילה איפשהוא.. עיסוי אירוטי כמה וכמה פעמים יעסה לך טוב, ויגביר לך את הביטחון עם נשים, ולא חייבים לגמור לה בפות, בעיסוי אירוטי אתה גם לא חייב להוכיח ביצועים מרשימים

only for a sec

New member
אני לא מגמדת את הנושא אבל מצד שני נראה לי שקצת נסחפו..

אתה מכיר את עצמך ואתה יודע הכי טוב אם זה ישרוט אותך או לא
אם זה יתן לך בוסט או לא
אם זה ישאר בגדר חוויה ותו לא או כסממן לבאות
היו לי ידידים שהגיעו לגיל 22 בתולים וליומולדת החברים קבעו זונה כדי לסמן וי.
וזה לא אומר עליהם כלום וזה לא שינה להם פרספקטיבה על זוגיות או סקס
אם אתה רוצה ללכת לזונה בשביל להכיר את גוף האישה, תשכח מזה
אם אתה רוצה ללכת לזונה בשביל לעשות סקס ואולי תקבל מקפצה, לך על זה
זנות תשאר בעולם איתך או בלעדיך, אני לא נכנסת לענייני מצפון כי לא בשביל זה הגעת, אחרת הייתי מטיפה לכל הודעה על בגידה או גבר שמחפש לתמוך וכו וכו
קיבלת עצות, אבל נשמע לי שאתה כבר בשלב שאתה רק רוצה מספר טלפון וכתובת
אז לא יודעת אם מכאן תגיע הישועה
וזהו :)

בלי לחשוב פעמיים - לך על זה

בדיוק כמו שאתה צריך מגע, חום, סקס
הנשים שעובדות שם ( רובן, יש אכן לצערנו כאלה שמנוצלות!) צריכות פרנסה

אני מציע לך ללכת לדירה מסודרת ולא להזמין נערה לבית מלון ( חבל על הכסף). יש שם בחורות נחמדות. תמורת 250-300 ש"ח תקבל שעה עם בחורה . תגיד לה שאתה חסר ניסיון ותן לה להוביל אותך בבטחה לאיבוד הבתולין
תבקש ממנה לא למהר, להתחבק קצת , ללטף ( להתנשק סביר להניח שלא, כי הן לא מתנשקות). תהנה בטוח ותצא עם חיוך

k500

Active member
מנהל
לפי מה שאתה מתאר, אולי אתה דמי-מיני?

לא יודע אם אתה מכיר, אבל ישנו כאן פורום מקביל בנושא, פורום א-מיניים.
א-מיניות כחוסר משיכה מינית, היא קשת רחבה של משיכות ברמות שונות ואם אתה מרגיש שאתה לא נמשך מינית לאחרות, זה בסדר, אתה לא חריג ואין לך מה לסמן וי אם אתה לא ממש רוצה.
יש כאלה שנמשכים מינית רק לאלה שנוצר אצלם/ן חיבור רגשי והם נחשבים דמי-מיניים (demi-sexsual), השאלה אם זה מה שאתה מרגיש באמת.

אני לא אשיא לך עצות מה לעשות, רק מנסה לספק חומר נוסף למחשבה אם תרצה. אתה מוזמן לקרוא עוד, לשאול ולהתעניין בפורום א-מיניים ובכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה.

לא יקרה אסון אם תלך לאישה "מקצועית"

(הגעתי מהראשי)
אני אמנם לא מדבר מניסיון, אבל לדעתי עושים מזה יותר ממה שזה. אם אתה מחליט ללכת על זה, דאג שזאת תהיה "מארחת" פרטית, ולא אחת שעובדת במכון ליווי.

לפני שאתה עושה את הצעד, אני דווקא הייתי ממליץ על משהו אחר. תנסה לשכב עם מישהי שהיא לא פצצת על. המראה פחות חשוב, הרבה יותר חשובה ההתאמה המינית. וכאן אני כן מדבר מניסיון. אם צריך לבחור בין בחורה יפה שיש לה עכבות במיטה, או אחת שנראית פחות משהו, אבל מאוד זורמת עם הדברים שאני מתחבר אליהם- אין דילמה בכלל. כמובן שהשילוב של חתיכה שגם אוהבת את מה שאתה אוהב זה אידיאלי, אבל זה כבר יותר קשה להשיג.
תנסה יותר עם המלאות/שמנות, גם אם זה לא הטעם שלך. יש ביניהן כאלה עם ביטחון עצמי נמוך יותר שיהיה לך יותר קל להשיג אותן ("כבדה" יכולה להיות "קלה" להשגה). והסקס איתן לא פחות טוב.
אחרי שתעבור את מחסום הפעם הראשונה (ואולי גם השניה והשלישית), יהיה לך יותר קל. כמו שנאמר בסרט "הלהקה". אם לא ת***ן פעם ראשונה לא ת***ן פעם שניה.
בהצלחה

לאהיום

New member
אני יכול לשלוח לך אתרים אמיתיים

בפרטי אם תימשך לנערת ליווי שאתה לא מכיר ותהנה אז זה סבבה, אל תקשיב למתחסדים למיניהם.
לי אישית זה לא מושך לשכב עם מישהי רק לשם האקט עצמו, מילא חשפנית שגם קודם יש ריקוד שזה דימוי של משחק מקדים, קצת יותר יקר כי אתה משלם גם על הריקוד וגם אח"כ על ללכת לחדר

economist11

New member
תודה , אנא שלח

אני מחפש רק פצצות על שתמונותיהן אמיתיות ומוכן לשלם את המקסימום

אם טרם ראית את הסרט, ממליץ לראות את

risky business
הסרט שהתחיל את הקריירה של טום קרוז.
הוא גם עוסק בבחור שמחליט להזמין נערת ליווי.

אחד המשפטים שחוזרים שם הוא
sometimes you just gotta say "what the fuck" and make your move

supersonic777

New member
הי,ללכת לנערת ליווי זה פתרון קל...

למה שלא תנסה להתחיל עם מישהי,ולאט לאט באופן טבעי דברים יקרו מעצמם...
אולי קל לומר,אבל זו הברירה הטבעית.
אתה,כמובן,יכול להתנסות עם נערת ליווי...
אגב,בלי שאף אחד יראה,לא בושה ללכת לכזאת...
בהצלחה!

למעלה