בתור אנשים חכמים,

MajorWinters

New member
אתה רואה דברים בצורה מאוד צרה...

אתה שייך לדארק סייד הכל אצלך שחור או לבן... קונדום זה לא להתעסק עם חיים של מישהו? לייצר נעליים על ידי שעבוד של ילדים בני 12 עבור 12 סנט לשעה, זה לא חיים של מישהו?

כמה סיבות

I think i'm a clone now there's allways one of me hanging around i think i'm a clone now... הייתי אומר כמה דברים לגבי סדרת אנימה ספיציפית והשיקוץ שמופיעה בה. אבל אני מנוע מלספיילר לאנשים. ובנימה יותר רצינית, שיבוט מקטין את מאגר הגנים האנושיים ומונע כביכול אבולוציה. אך גם תרופות והעובדה שלולא רפואההמון אנשים היו מתים ולא מונעים את הגנים החולים שלהם, גם מקטינה את הכוח של בריכת הגנים. לכן הטיעון הזה נופל. אני מתקשה לחשוב על סיבה הגיונית למה לא לשבט שתהיה יותר חזקה מהסיבה ל"למה לא להציל משהו עם גנים דפוקים" אבל ברגע שנכנסים לתכנון גנטי מראש נכנסים למשהו שיכול לגרום לכך שהתרחיש של "מה קרה בגטקה" יתרחש במציאות. שתיווצר אפליה על רקע גנטי, שאנשים בלעי ממון יוכלו להנדס גנטית את הילד/ה המושלם. וזה רע. אבל אנחנו מתקדמים לאט לאט בכיוון הזה cyberpunk is just around the corner

noname202

New member
....

"הגולם קם על יוצרו"..שמעת על זה? אי אפשר לדעת מה יהיו התכונות של השיבוט, אם הוא יהיה טוב או רע.. שלא נדבר על העובדה שאפשר לשבט אנשים חביבים כמו היטלר
נשמע נחמד לא?

kravmaga

New member
שאלה קטנה

האם הייתם מצרפים אותו לכנופיית החנונים של רמת אביב?????

EdisonGirl

New member
חחח למה רמת-אביב אם >

בשמורה ערסית אחרת הוא יכול להיות "מלך"?

גם אי אפשר לדעת..

מה יהיו התכונות של הילד שלך שתלדי בשיטה המסורתית. נכון, אפשר לשבט את היטלר. אבל מה שיצא מהשיבוט הזה תלוי באילו ידיים תפקידי אותו. אם זה יהיה בידי חבורת נאונאצים, יש מה לחשוש. מצד שני, גם אם תלדי בשיטה מסורתית ילד שלך (ושל בראד פיט, נאמר) ותתני אותו לחבורת נאונאצים, צריך להיות נאיבי כדי לחשוב שיצא ממנו ג'ון לנון הבא, או משהו בסגנון.

noname202

New member
נכון, אבל אין מה לעשות בשביל למנוע

נזקים שיגרמו ילדים שאנחנו נלד. יש דרך למנוע אסונות כאלה. שלא נדבר על העובדה שזה עלול להגדיל באופן משמעותי את האוכלוסייה ולגרום לפיצוץ אוכלסין וזה

מקווה שאין DNA של היטלר בהישג יד

ואני מסכים עם הרמיוניDanger, זה תלוי מאוד בסביבה. אם תגדלי ילד אחר בסביבה נאצית - הוא יגדל להיות נאצית אם תגדלי את היטלר בחברה יהודית אורתודוקסית, הוא יהיה דוס, ואולי יחזור בתשובה - אבל גם זה לא בטוח

noname202

New member
משום מה יש לי הרגשה שאם יצרו שיבוט

של היטלר, הוא לא יגדל בסביבה חובבות יהודים....

זה עניין אחר.

את מדברת על לתת את הטכנולוגיה לידיים הלא נכונות בפועל, כנראה שסביבה בלתי חובבת יהודים היא שתעדיף שיבוטו של היטלר דווקא. אבל לא על זה מדובר אלא על מקרה כללי של יצירת אדם בעל הגנום של היטלר.

Rey Mysterio13

New member
אבל אז יהיה אפשר גם לשבט

דינוזאורים וחייזרים X: (חיידקים, לא חייזרים עם עיניים גדולות כאלה
)

soulz

New member
דעות שגויות ודתות...

אין סיבה אמיתית ללמה אסור לשבט בני אדם, הסיבות הדתיות הן בכלל לא משהו שצריך להתיחס אליהן, כי ידוע מה קורה למדע מתי שהוא משועבד לדת... הסיבות המוסריות...הן תוצר של יותר מדיי סרטים הוליוודים שעסקו בנושא ברמת פילוסופיה בגרוש.

למעלה