בתנור-למה נועד "הפשרה" "גריל" "מאוורר"

נועה871

New member
בתנור-למה נועד "הפשרה" "גריל" "מאוורר"

בתנור יש לי פונקציה של מאוורר- הכוונה לטורבו? למה זה טוב ?לאפיית לחמים?
וגריל- למה זה?
 

adigreen

New member
מאוורר מאפשר הכנת שתי תבניות בו זמנית

גריל מפעיל את גופי החימום העליונים בעוצמה מלאה.
כדי למנוע מצב בו הטרמוסטט ינתק את פעולת גופי החימום העליונים
מכוונים טפ' למכסימום ומשאירים את הדלת קצת פתוחה
מקבלים אפקט דומה לגחלים.
הפשרה, לדעתי מפעיל חום נמוך אבל אינני בטוח.
 
הפשרה בתנור רק מאוורר של הטורבו.

ואגב זה עובד מצויין גם בלי תנור....
מניחים בשר קפוא מול מאוורר וההפשרה מהירה ביותר ולא חצי מבושלת כפי שקורה במיקרו.
 

prizman

New member
לא מכיר תנורים עם מצב הפשרה,

מכיר רק מיקרו עם זה וזה כמובן מיועד להפשרה. לא ממש מומלץ.
הפשרה אמורה להיות איטית כשמדובר באוכל לא מבושל. במזון מבושל
יש פחות בעיה עם הפשרה מהירה.

מאוורר זה אכן טורבו. טוב רק למצבים של אפיית שתי תבניות במקביל.

הגריל הוא מצב של גופי חימום חשופים להבדיל ממצב האפיה שבו מופעלים
גופי החימום המכוסים. זה מיועד לאפקט של צליה כמו על גריל פחמים או
להשחמה. לא לבישול ארוך.
 

נועה871

New member
אז אני מבינה שגריל מיועד לאוכל בשרי

והטורבו ל2 תבניות בו זמנית.

סבבה. עזרתם לי מאוד!

הדילמה היתה בקניית תנור דו תאי-תא חלבי ותא בשרי. בחלבי יש רק פונקציה של תנור רגיל.ובבשרי הגדול יש את שאר הפונקציות. נראה לי מקסים. אני לא צריכה עוד פונקציות נכון?
 

prizman

New member
נראה לי שזה יספיק לך.

ממילא בגריל ובטורבו אין הרבה שימוש.
 
אם לא מאוחר מידי... אל תעשי את הטעות שלנו...

ההורים שלי קנו תנור דו תאי והם ממש מצטערים על כך
 

נועה871

New member
באמת?של איזה חברה ומדוע מצטערים???

מקוה שתראי תהודעה הזו עוד היום כי הערב אנחנו מתכוונים להזמין את התנור
 

נועה871

New member
עוגות ועוגיות עם איזה פונקציה צריך לאפות?

כשמדובר בתבנית אחת בתנור?
 

adigreen

New member
חום עליון ותחתון בו זמנית בדר"כ מסומן

קו עליון וקו תחתון.
 

RamiSun

New member
אם אין לי טורבו

אני עדיין יכול לאפות 2 תבניות במקביל?
או שלא כדאי?
 

RamiSun

New member
יש תשובה?

אה?
 
למעלה