ממש לא!!!
אסטרדיול זהו אסטרוגן, ואם תקחי את זה ללא חוסם טסטוסטרון כמו אנדרוקור - זה כמעט לא יהיה שווה כלום! - כי הטסטוסטרון שימשיך "להשתולל" בגופך הוא הורמון "חזק" שפשוט מדכא את האסטרוגן!!
(=וזה בדיוק מה שקורה לטרנסים, מנקבה לגבר - הם נוטלים רק תוספת טסטוסטרון, וזה עצמו כבר מדכא את האסטרוגן המיוצר בגופן!!)
ולכן אם את רוצה באמת לקחת הורמונים (ולא רק "בכאילו") את צריכה לקחת את שניהם.
בכל מקרה, בקשר לעצות כאלו ואחרות שניתנו כאן, לדעתי (ואני לא רופאה כמובן!...) גם אם תחליטי שאינך רוצה לדכא לגמרי את הטסטוסטרון בגופך, עדיף לקחת באופן קבוע מינון נמוך של אנדרוקור, מאשר לקחת מינון רגיל ואז להפסיק, ושוב לקחת וחוזר חלילה - כי לדעתי זה גם לא כל כך בריא לגוף השינויים האלו, וגם זה יכול לעשות תופעות לוואי (כמו גלי חום ודיכאון) בגלל השינויים ברמות ההורמונליות שבגוף...
ואגב מה שהזכירו בקשר לדיכאון שהאנדרוקור גורם - ניתן לקחת חוסם טסטוסטרון בזריקה (כמו זולדקס או דקפפטיל) - שזה לא עושה דיכאון!
בכל מקרה, לגופו של עניין לא נראה לי שיש מה לחשוש בקשר לחשק מיני וסקס כי:
א. גם לאשה ביולוגית אין טסטוסטרון (כמעט), ועדיין יש לה חשק מיני. נכון שלא כמו של גבר (שחושק סקס ברוב הזמן), אבל בשביל מה צריך חשק יותר משל אשה? ובפרט כשחיים עם אשה, שגם החשק שלה אינו גברי!
ב. נכון שאם הטסטוסטרון בגופך ידוכא טוטאלית יהיו *הרבה הרבה* פעמים (=אבל לא תמיד!) קשיים ב"תפקוד" ה"גברבר" שלמטה
, אבל אפשר לקיים לפעמים סקסים "סוערים" גם ללא חדירה , או מקסימום כמו שאורלאד ("קונטין") אמרה - יש בשביל זה דילדואים למיניהם....
וברצינות - האמיני לי שבת הזוג תתרגל לזה די מהר, אם רק תתנהגי בחכמה, כי בסופו של דבר מבחינת אשה לא האבר הגברי הוא הכתר שבסקס (לעומת גבר שהאבר הנשי הוא כל העניין בסקס...), חוץ מזה שהמון פעמים הוא כן יהיה בשימוש בסופו של דבר...
וגם אם לא תמיד יהיה חשק, ואולי בתחילה זה יהיה חדש לאשה (שהיתה רגילה שרק לה אין חשק קבוע, ואילו לזכר שלידה יש חשק קבוע, וברגע שהיא רוצה, הוא תמיד מוכן לקפוץ על העגלה... וכעת יקרה הרבה פעמים שהיא רוצה אבל לפרטנר\ית אין בדיוק חשק...) - אבל מקסימום ניתן "לזייף" חשק, אם רוצים להקל עליה את קשיי המעבר...
לסיכום: להתנהג בחכמה, ושוב חכמה, ושוב חכמה!!
בהצלחה