בת הזוג שואלת על סקס לאחר לקיחת הורמונים רחוק

koantin

New member
הכוונה לפני כל תהליך לחלוטין?

אני חששתי שתהיה לי בעיה עם זה אבל הסתבר שממש לא.
בכל מקרה הייתי בפעם הראשונה עם אישה רק כשלושה חודשים אחרי שהתחלתי לקחת הורמונים.

צופה121

New member
אותי ניתן להגדיר כ"טרנסית לסבית"

ולמרות זאת ה*** ואקט החדירה עשו לי תמיד קונפליקטים קשים (אני בכלל שונאת את ה*** כאבר המסמל את *ה*גבריות, ואת העובדה שאני לא אשה ביולוגית..) ולכן המון פעמים השתדלתי בכלל לא "להשתמש" בו - גם הרבה הרבה לפני שידעתי שיש בכלל הורמונים או מושג ששמו "טרנסיות"...

koantin

New member
למה "טרנסית לסבית" ולא טרנסית לסבית?

לשם מה המרכאות?

צופה121

New member
אוקיי...מקבלת את ההערה

פשוט כתבתי את זה כ"שם תואר" (עוד פעם מרכאות...
) ולא כסיפור...
אבל הערתך צודקת...

salsa20

New member
זה ממש לא העניין של חדירה או לא

אני בתור אישה סטרייטית שנמשכת לגברים לא יכולה לראות עצמי בסיטואציה מינית עם אישה או עם גבר שיש לו גוף נשי.
ההורמונים הופכים את הגוף הגברי לנשי, הצורה משתנה, מתעגלת, ונשים סטרייטיות לא נמשכות לגוף נשי. (בד"כ)
ואני חושבת שגברים (נשים בהרגשה אך עדיין לא עשו שינוי) שחיים עם אישה סטרייטית יצטרכו באיזשהו שלב (במוקדם או במאוחר) לבחור אם להמשיך עם ההורמנונים ולהפוך לנשים ולהתחיל כתוצאה מכך חיים חדשים או לוותר על הטרנסיות ולהישאר עם בנות זוגם, לא יהיה מנוס מבחירה כזו בסופו של דבר. יכול להיות שזה יהיה תהליך ארוך שיימשך שנים אבל הפרידה תגיע. וזו כמובן דעתי האישית.

צופה121

New member
אין לי מושג אם אצלי זה עניין של התנהלות חכמה

או מה..
אבל בתכל'ס בת-הזוג שלי איכשהו דווקא הצטרפה להתעסקות סביב החזה (שלי) שגדל.. ואף "מתלהבת" מהעניין (לא ברור לי ב100% אם ההתלהבות אמיתית או לא. אבל לפחות זה נראה כך
), ואפילו קנתה לי (לפני חודש וחצי. כיום זה כבר לא ממש מספיק, ואני על סף מידה A) גוזיה בצירוף איחולים ל"דרך החדשה"...
(אם כי אדגיש שהיא לא מרגישה "מאויימת" כי להיפך, אני עושה את עצמי כאילו זה ממש לא חסר לי (שיצמח), ושמצידי אפילו אשמח אם לא יגדל יותר, אז אולי יש לזה השפעה פסיכולוגית לגביה, שהיא יותר משוחררת להסתכל על זה לא במבט של "מי יודע מה יהיה הלאה"...אלא במבט ניטראלי המושפע אך ורק מהתרשמותה מצורת הצמיחה וכו'.)

למעלה