בת הזוג שואלת על סקס לאחר לקיחת הורמונים רחוק

koantin

New member
תלוי במינון האסטרוגנים ובגוף שלה...

לא לקחתי במשך שנה אנדרוקור ולמרות שהתפקוד המיני לא נפגע כמעט הטסטוסטרון היה נמוך כאילו עדיין דוכא.
כמות גבוהה מספיק של אסטרוגן מדכאת גם טסט'(להבנתי זה היה הטיפול הנפוץ פעם), וכאמור זה תלוי בגוף. כנראה ששלי לא ממש מייצר טסט' בכמות גדולה בכל מקרה אז מה שיש מדוכא בקלות יחסית.

asheriko35

New member
קיבלתי אסארדיול וגם spironolactone

שאני מבינה שזה חוסם טוסטסטרון
בכל מקרה הם במגירה -איני לוקחת
נראה מה יהיה..אני מנסה באמת בחוכמה ובאיטיות
תודה

תגידו , כל הפסקות התרופות הללו,

לא צריכות להיות בהדרגה ? כמו תרופות אנטי דיכאוניות או נגד כאב (תרופות כרוניות)

מניסיון שלי עם שתיהן - כשלא מורידים בהדרגה יש תופעות נוראיות של גמילה.

Ellianne

New member
אפשר לתקפד מינית עם הורמונים

רק צריך לתאם עם האנדו' מינון שיאפשר את זה.

אני הייתי יותר דואגת לתגובה שלה לגבי השינויים הפיזיים שנלווים להורמונים.

נאדה1

New member
מחפש את האור אתה באמת

מצפה לעבור שינוי כזה קריטי(שינוי מין), ולצפות שאישתך שאוהבת גברים לפי הבנתי, תשנה את המשיכה שלך ותאהב נשים פתאום ?
אתה לא ריאלי בכלל סלח לי.

לכן אני לא עובר

תתהליך , בגלל שאני ריאלי! חוץ מזה קיים חלומות ומותר לחלום גם על דברים שלא יהיו

Ellianne

New member
אולי בגיל 50

יש הרבה טרנסיות שמצליחות להתמודד עם החיים למרות הקשיים.

asheriko35

New member
היי מחפש תיאור

אתה נשוי?
מאיפה הכוחות להצליח ולא לעבור את השינוי?
אני כל יום בייסורים קשים כי אני מקפיא את המצב ולא עושה
אבל אין יום שאני לא מתפלל לסיים את החיים בתאונה מצערת כי לא מוצא את האומץ לעשות זאת בעצמי
לכן אני סקרנית ללמוד על איך אתה שואב את הכוחות כך שאוכל לנסות אפ אני
מחזקת את ידיך

מציפרלקט ורגישות יתר לאשתי

אני גם לא חי ואין לי כוחות, לקחתי הורמונים שבאים בצורה של גלולות נגד הריון
אני אומר לחפש את האמצע בכל דבר(אם זה אפשרי) אשתי מוותרת קצת ואני קצת וכל יום אני שופך את התיסכולים שלי לפניה והיא בוכה וגם אני
ולאחר מכן מקבלים כח תאני לפני שהתחתנתי הבטחתי שאני לא יפרד ממנה לעולם ולא יפגע בה ולזה אני שואף
אשתי מוכנה שאני יקח הורמונים היא אמרה לי כמה פעמים (אבל היא אמרה שבגלל זה יהיה ריחוק מבחינה שהיא לא תוכל להתקרב אליי
בקיצור...
הכוחות שלי זה האהבה שלי לאשתי והרצון לחיות איתה לתמיד ולא לאבד אותה ואת/ה יודע גם לא לגרום לה צער יותר מדי כי בשבילי היא כל החיים !!!!!
והטראנסיות שלי לא משתווה אליה
יום נעים

asheriko35

New member
גם אשתי אמרה לי את אותו הדבר

"אם תיקח, היחסים שלנו כבר לא יהיו אותו הדבר, יהיה ריחוק"

לא רק מבחינתה גם מבחינתך

ההורמונים מורידים חשק מיני וזה ירחיק ביניכם,אין מה לעשות אלו החיים

koantin

New member
חשק מיני זה לא כל היחסים...

לא הכל ביחסים זה חדירה ואגינלית ע"י פין. צאו מהסרט ההטרוציסי שלכן, בייחוד כשאתן לא הטרו ולא ציסיות.

ואם אתן כל כך רוצות והנשים כל כך דורשות חדירה יש כדורים ויש גם דילדואים להרכבה על סטרפאון שמיועדים להיות מולבשים על פין.

Ellianne

New member
אם כבר העלית את הנושא - שאלה לטרנסיות

שאלה לטרנסיות שתיפקדו מינית כגברים - זה לא הפריע לכן מנטלית?

אני מנסה לדמיין את עצמי בפוזיציה ה׳גברית׳ הזאת וזה פשוט מחליא אותי. אפילו אוננות מפריעה לי.

לא עובר לכן משהו בראש? מחסום מנטלי כזה?

וגם באקט עצמו, מישהו/י אחר/ת נוגע/ת בגוף שלכן וכביכול מתגרה מגוף זיכרי. זה לא מרגיש לכן מוזר? שמשהו לא כשורה?

CHANEL88

New member
ה'עמדה הגברית' בחדירה...

אני טרנס* לסבית (בעיקר), ובעיקרון יש לי בעייתיות מסויימת עם 'שימוש' בפין שלי למטרות חדירה, אבל זה לא אבסולוטי. תלוי בבת הזוג ובאינטרקציה איתה.

באופן כללי, אני מאמינה שלאחר הניתוח התחתון, אוכל "לקנות" לעצמי פין מלאכותי להלבשה והקונפליקט ייפתר, כיוון שלהרגשתי לא יהיה מדובר כבר בפין אנטומי ש"יסמן" אותי כ"זכר-גבר" אלא כבחורה לסבית "רגילה" לכל דבר שחובבת צעצועים

(אגב, מהדברים שכתבתי נראה שאני חושבת שאיבר מין אנטומי מגדיר את המגדר שלנו... ובכן, במובן מסויים זה נכון כלפיי אך בוודאי לא נכון כלפי כולן\ם)

koantin

New member
אנא הגדירי "לתפקד כגבר" במיטה...

לחדור ולהיות אקטיבית בהשאלה מיחסי מין הטרוסקסואליים הטרונורמטיביים שבו זכר-גבר חודר ואגינלית לנקבה-אישה עם הפין שלו?

יש מי שמפריע לה, יש מי שלא. יש לי אישית תקופות כאלה וכאלה, אבל לא משהו ממש רציני כמו שתיארת מבחינת הסלידה.
אני חושבת שלסטרייטיות יש יותר נטייה לסלוד ממה שאתן מגדירות כ"תפקיד גברי"(אולי גם כי אתן עם גברים ולומר את האמת תחת זה לא הכי כיף לחדירה...הייתי עם בחורה טרנסית אז יש לי ניסיון אקטיבי עם אנאלי, ואני מעדיפה ואגינלי עדיין), שזה מבדר כי הייתי פסיבית ואקטיבית עם נשים ציס', קוויר וגברים FTM לפני ניתוח אז התפקידים במיטה ומחוצה לה די מבולבלים אם מסתכלים עליהם מבחינת גבר-אישה נורמטיביים.

לאחר הניתוח התחתון אני יודעת שאקנה סטרפ און ודילדו(אולי אחד כמו של החבר הקוויר-FTM שלי, הוא ממש מוצלח, מניסיון
) ואהיה עדיין גם אקטיבית, וסביר שזה יפתור את כל הרגשות השליליים שעוד יש לי מפעם לפעם בנושא שכנראה נובעים אך ורק ממה שCHANEL אמרה בתגובתה.
אני בהחלט נהנית להיות אקטיבית במיטה, ורוב הזמן הייתי יותר אקטיבית מפסיבית.

Ellianne

New member
התכוונתי

ממש לתפקד מינית כגבר, קרי טרנסיות לפני הורמונים/ניתוחים/וכו׳

באמת מעניין שטרנסיות לסביות/בי יותר פתוחות לעניין מאשר סטרייטיות...

אני רק תוהה אם רק אצלי זה כזה קיצוני :S

למעלה