בת 22

princess265

New member
בת 22

מעניין אותי לשמוע מה הייתם אומרים על זה.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?forumId=214&messageId=168426466

ומה הייתם עושים במקומי.
האמת שלא דיברתי עם הבחור כבר כמה ימים (בלי קשר למצב, יש לי מבחני סוף סמסטר כרגע ואני מתמוטטת
)
יש משיכה מינית, אבל היא תיעלם ככל שאני אלמד להכיר את האופי שלו, אני כבר רואה את זה.

princess265

New member
אגב, לא פעם ראשונה שזה קורה.

ואם הייתי בחור כבר הייתי 'נפטרת' מהבתולין שלי מזמן. אבל יש פה עניינים של סטיגמה, המנעות מהריון שנופלת בעקר עליי (כי מה לעשות, אני הבנאדם עם הרחם בסופו של דבר), המנעות מכל מיני שטויות אחרות... לא יודעת כבר. נשבר לי, לא רוצה להיות בתולה. לא כי אני מחכה לאביר על סוס לבן. סתם כי יש בחורים סקסיים סביבי והייתי שמחה לעשות להם טובה בעצמי (לא אמרתי כלום
) ואני לא יכולה, כי זאת הפעם הראשונה שלי והדבר האחרון שבא לי זה טראומה פסיכולוגית ונפשית. יש לי תיאבון מיני מאוד בריא אבל אני כבר לא בת 16, יש לי שיקולים מעבר לזה... לא מדלגים באחו עם כל אחד (ובדיעבד טוב שכך, כי אני לא רוצה לחשוב על הנזק הנפשי שהייתי יכולה לגרום לעצמי בגיל 14-16).

אבל אתם יודעים... מה עם 'שלב המשחקים'? מה אם אני אף פעם לא אהיה במספיק מערכות יחסים (קלילות ורציניות כאחד) כדי לפתח דיעה מגובשת על בחורים ועל עצמי? הייתי ב-5 מערכות יחסים ארוכות בתיכון. הן לא היו בריאות והן היו עם טוב, תלמידי תיכון. העולם האמיתי שונה. מה עושים?

Berethor

New member
בסופו של דבר זה החלטה שלך

על פי הסיפור שלך נשמע דיי ברור שקשר רציני לא היה יותר מזה, ממקסימום סטוץ או קשר קצר היה יוצא מזה. כי הוא אמר לך שהוא לא מעוניין בזוגיות ובנוסף הוא עוזב את המדינה תוך כמה חודשים. אם כל מה שמדאיג אותך זה הריון יש גם אמצעי מניעה בעיקרון. לגבי בתולין אני מאמין שיש לזה גם יתרונות, כמו העובדה שאת יכולה לעשות את זה עם האדם הנכון ואת באמת עלולה להיפגע מקשר רע, כאשר את מחפשת משהו רציני והצד השני לא, ההרגשה שלך לא משקרת. בתור בחורה מינית ובחורה שכבר היה לה 5 מערכות יחסים, אני לא חושב שתהיה לך בעיה למצוא מישהו יותר מתאים מאשר אותו בחור.

Berethor

New member
עריכה

על פי הסיפור שלך נשמע דיי ברור שקשר רציני לא היה יוצא מזה

Elle992

New member
אם את לא מרגישה בטוחה לעשות את זה

איתו מבלי שתצאי פגועה-תוותרי, פשוט תחתכי את זה וכמה שיותר מהר,

לפי מה שאת מתארת זה נשמע שאת דווקא כן מעדיפה קשר זוגי ולא סתם סטוץ', וחבל לעשות את זה איתו מבלי שאת ממש בטוחה/רוצה/נמשכת וכו',

בכל אופן זה לא נשמע טוב..לא מהצד שלך ולא מהצד שלו. אני אומרת ללכת עם הלב אבל לשלב גם היגיון, כי ההיגיון יעזור לך לצאת מזה כמה שפחות פגועה או תחושה רעה לגבי מה שעשית.

ומה אני הייתי עושה במקומך? בעיקרון אין לי חשק מיני ואני לא רוצה זוגיות אבל לשים את עצמי בכאילו במצבך-אז לא, לא הייתי עושה את זה. כי משיכה מינית רגעית(את טוענת שככל שתכירי אותו יותר המשיכה תרד) זה לא משהו ששווה לשכב עבורו, לפחות לדעתי. ובייחוד לא בתור פעם ראשונה שכל הסיכויים שלך יכולים להיות עם גבר אהוב ובזוגיות ובצורה הכי טובה ויפה, חבל את עדיין צעירה אל תחשבי שזה חרא להיות בתולה בגילך

iba90

New member
קודם כל 3 נשימות עמוקות

אני לא אגיד לך מה לעשות או לא לעשות כי בסופו של דבר זאת החלטה שלך. אבל....אם את "רק" רוצה להפטר מהבתולים והבחור הזה נראה לך הבחור האידיאלי מבחינתך למשימה הזאת וככה את רוצה לזכור אותו לתמיד אז הייתי אומר "לכי על זה". אם את מאמינה שזה צריך לבוא תוך כדי מערכת יחסים יציבה ורצינית אז לא הייתי מציע לך לעשות את זה כי את יודעת שהוא יעזוב וזה יכול רק להכאיב לך. בכל מקרה ברוכה הבאה לפורום והכי חשוב שתיהיי שלמה עם כל מה שתחליטי בסופו של דבר ולא תעשי דברים מלחץ.

אני תוהה מאיזה מקום להגיב לך

המקום השפוי אומר שתעזבי את זה, נוסי כמה שיותר מהר ורחוק משם.
כי זה הרי ברור שאת יכולה להפגע מזה בסוף. גם אם לא תתאהבי, את תתחילי להקשר ברמה כזו או אחרת והפרידה תכאב.

מצד שני, אני מכירה את עצמי וגם אני חלשה.
אני אוהבת לפעמים להסחף עם הרגע ומגיעה עם תפיסה שגם ככה רע לי בחיים אז עד שיש הזדמנות לכמה רגעים יפים, אני רוצה לחוות אותם! גם אם התג מחיר כואב לאחר מכן.
אבל מניסון, לא תמיד הפגיעה שווה את זה.
גם אני מנסה ללמוד לרסן את עצמי.

בעיני זה אפילו לא עניין של יקרה סקס או לא.
אני מגיעה ממקום שלא מאמין שלשם סקס צריך לחכות לאחד יחיד ומיוחד.
אותי יותר מפחידה העזיבה שלו אח"כ והאופציה להקשר.
אבל שוב, זו רק אני והמקום שממנו אני מגיעה... רגשית לכל הסיפור.

Berethor

New member
רק דברנו פה על נסיכות ואבירים ומי באה

בכל אופן הבחור הזה רחוק מלהיות אביר, אז טוב שנפרדתם, אם את רוצה זוגיות רצינית אל תתפשרי על פחות מזה.

princess265

New member
נשמע שמבינים אותי בפורום הזה יותר

ההתלבטות היא בעקר אם את הפעם הראשונה שווה לשמור לבחור מיוחד, בגילי, כשאני לא נעשית צעירה יותר ולא בא לי רק קשרים מחייבים בחיים שלי.
כמו שאמרתם אין אבירים ונסיכות. ולא, 22 זה כבר לא ילדה קטנה. אנשים היום כל כך מתירנים מינית שאני מדי פעם שוקלת להתנזר ודיי.

וזה קצת אבסורד, הקטע עם להיות נסיכה וכו'. זה לא דבר טוב, להרגיש שהכל בידיים של הבחור. וככה אני מרגישה לאחרונה... כי איך שהוא אם אני כבר תופסת אומץ ומנסה להכיר בחור שמוצא חן בעיניי אני נתפסת כמו איזה פרחה, או סתם טרף קל (כי אני לא ערסית מספיק). ואני באמת רוצה להכיר (כלומר, את האופי של אנשים). ולא, לא מזיז לי להיות במערכת יחסים קצרה ומשמעותית. לא מפחיד אותי להיקשר למישהו ואחרי חודש להיפרד. כבר עברתי פרידות יותר דרמטיות מזה, אני יודעת להתמודד עם רגשות, אני לא בת ארבע עשרה. כולה 22.

הקטע הוא שאני לבד כל כך הרבה זמן (בתפיסת הזמן שלי) שאני מרגישה שאיבדתי חלק מעצמי. כאילו היה לי סקס אפיל וחשק, אבל עכשיו בחורים כבר מתחילים להפחיד אותי. או שהם מנטלית בני 16 או שהם מנטלית בני 70 ולא יצא לי לפגוש שום דבר באמצע. זה אף פעם לא זז מעבר לדייט או שניים. אני יודעת שאני לא בדיוק הילדה-של-השכן מבחינת תחומי עניין ואגו (אני קצת אובססיבית לקריירה שלי ולא נמצאת במסגרת הנכונה כרגע לצערי), אבל עדיין, גם הם לא כליל השלמות - אפשר לאהוב אנשים וללמוד להכיר ולהבין אותם גם אם הם לא בדיוק-בדיוק כמוך.

princess265

New member
אוף, שלח לפני שעשיתי הגהה. הנק' האחרונה-

אפשר ללמוד לאהוב אנשים אם טורחים להכיר את האופי שלהם. בשביל להכיר את האופי שלהם, צריך לרצות להכיר את האופי שלהם. ההרגשה היא כאילו אנשים מסתכלים על כל מה שמעבר למראה החיצוני שלי כעל 'חיסרון'. ופה באמת נכנס הקטע שכולם חופרים עליו פה, של ביטחון עצמי.

מלא פעמים נראה לי שכל הדברים שאני אוהבת לעשות כל כך 'מוזרים' או 'לא נשיים' שאני לא מרגישה שלמה לדבר עליהם עם מישהו שאני יודעת שלא יבין. (אני תסריטאית שאוהבת אומנות אורבנית ורוק-פופ, אבל גם קוראת שייקספיר ומקשיבה לבאך. אני כותבת כרגע סרט נוער מטופש עם מלא הומור שחור ומוזיקה וקיטש, מהסוג שאנשים רואים בשביל לצחוק עליו אחר כך. ואני מתה על הסרט שלי.) אז כן, אני מודעת לעובדה שלא אומרים את זה בדייט ראשון כי זה מביך ומפחיד אנשים. (תודה, תפוז!)

ולכן אין לי הרבה נושאי שיחה, כי השיחות מצליחות להסתכם במזג האוויר ואיך המדינה ואיך האוניברסיטה וכו'... אנחנו יכולים גם לדבר על כמה שכלבים וחתולים זה חמוד, או לחייך על בדיחות מסויימות, או להביע את דעתנו על אופנה (למרות שגם על זה אני חופרת). ובכללי, תמיד כשמגיעים לנושא שבו אני 'חופרת' אני לא רוצה שישפטו אותי ושותקת במקום. ואם אני מדברת, אני מתחרטת. אם מישהו אחר מדבר וזה לא מעניין אותי, אני אומרת את דעתי, אבל לא מעמידה פנים שזה מעניין.

בקיצור, לאחר מונולוג ארוך (סליחה כולם
) הגעתי למסקנה שאני לא באמת רוצה שאנשים יכירו אותי וכנראה שבגלל זה אף אחד לא טורח להכיר אותי. לעזאזל, אני דפוקה.

nitsansh

New member
לא!!! את ממש לא ד.... !!

הגעת למסקנה ממש לא נכונה! אין לך שום סיבה להסתתר ולהתבייש במה שאת עושה. את לא צריכה להתנצל שיש לך תחומי עניין שונים מרוב האנשים, זה מה שעושה אותך מיוחדת! זה לא חיסרון, זה דבר נהדר!!

princess265

New member

אני גם חושבת, אבל קשה להתמודד עם הרמות גבה לא מבוטלות.
חוץ מזה שלא יודעת... הדברים שאני גאה בהם הם דברים שאנשים אחרים רואים בהם חיסרון, כמו לאהוב אומנות מסויימת ובאמת להעריך אותה (ברמה שזה ממש חשוב לי) או לאהוב ז'אנרים שאנשים מחשיבים 'שיטחיים' (בלי לדעת כמה עבודה ומחשבה יש מאחוריהם).

אני פשוט פוגשת בעקר אנשים שונים ממני. יצאתי עם בחור שדיבר אך ורק על פוטבול (הגיוני, כי הוא משחק... אבל חבל כי באמת רציתי שיחה נורמלית), האחרון פסנתרן (אני אוהבת מוזיקה, אבל יותר קלילה בנושא ממנו), כל מיני אנשים גיקים שחופרים על אנימה, מד"ב וקונספירציות ממשלתיות (
) אין כל כך קולנועיסטים/אנשים כותבים בסביבה שלי. רוב האנשים באונ'/מעגל חברתי נוכחי קצת מרימים את האף על התרבות האורבנית (פופ, רוק, אופנה) שאני מאוהבת בה. אני גם לא גרה בעיר הגדולה כמו שאני רוצה (ענייני תקציב) אז בכלל.

נגיד, אני מתה ללכת לראות את warm bodies החדש כי הטריילר קרע אותי מצחוק. אף אחד מכל האנשים שאני מכירה לא מבין מה אני מוצאת בזה. וזאת סתם דוגמא פצפונת. אני מנסה להסביר להם שמבחינתי זאת פרודיה צינית על טווילייט עם זומבים וקיטש. (אני לא אגיד להם את האמת, שזה נראה לי כמו סרט מושלם
וגילוי נאות, לא סבלתי את הרעיון של טווילייט ולא את הביצוע)

Elle992

New member
מה?! warm bodies זה אחד הסרטים הטובים

שראיתי השנה! כל כך שנאתי סרטים על זומבים אבל אחרי הסרט הזה נפתחתי ומעכשיו אני מוכנה לנסות סרטים בסגנון הזה,

תלכי, תראי, ותהני! תפסיקי להתייחס למה שאנשים סביבך רוצים ואוהבים ואל תקחי את השוני בצורה כבדה, אני בהרבה יותר שונה מכל הסביבה שלי ועדיין מתמודדת איתה, טוב...לא בדיוק מתמודדת אני בחרתי להיות לבד מבחירה אבל עדיין אני לא מסתכלת מה אחרים אוהבים או לא, חיה את החיים שלי איך שבא וטוב לי. וככה גם את צריכה לעשות....אם תתחילי להתנתק מהסביבה השונה מימך ותדבקי בסביבה שאת אוהבת ובתחביבים שלך....לכי תדעי, אולי תכירי דרך זה מישהו......ואם כל עיניין המיניות כל כך חורה לך תלכי עם הלב שלך, פשוט תעשי מה שנראה לך לנכון בלי להיות מושפעת מהסביבה

וכן, זה סרט מעולה ונהדר וממש לא קיטשי, ירדו לי דמעות...מומלץ בחום!

Elle992

New member
לא ראיתי את הטריילר..נראה לי

או שכן, לא זוכרת אולי לא.(אח, הסיניליות!)

בכל מקרה בתור חובבת אימה קשה שסרט בלי דם ומקרי רצח קשים לא ממש מזיז לה-זה סרט טוב בעיניי,

הוא קומדיה וקיטשי כזה והסיפור כבר ידוע מראש..אבל יש משהו יותר מרגש בסרט הזה

למעלה