בכל זאת
בין לא להכיר תאישיות של הפרטנר לבין להתייחס עליו כניטו אובייקט מיני הדרך קצרה. במיוחד אצל גברים אבל גם אצל נשים. דווקא ההכרות והקשר הקבוע זה אחד הדברים שהופכים את זה ליותר טוב וליותר קרוב לזוגיות לדעתי. בסופו של דבר כדי לא להיקשר לאנשים אנשים נוהגים לפתח אופי מנוכר ולא חברותי, כך שבסופו של דבר זה יכול להזיק יותר. אני יכול להבין אותך למה המחשבה שמישהו לא מעוניין בך כיותר מיזיזה מפריעה לך אבל באותה מידה להיות לא יותר מסטוץ לא מפריע לך? ליזיזה יש הרבה יותר מעמד מאשר לסטוץ, סטוץ = אדם זר, יזיזה = אדם יותר קרוב וקשר יותר קבוע ורציני(ביחס לסטוץ). נראה לי מעליב הרבה יותר אם מישהו "מנפנף" אותך אחרי סקס חד פעמי, מאשר להיות יזיזה ולהיות עם אותו אדם בקשר יותר ארוך וקרוב.
חוץ מזה זה תלוי גם איך מסתכלים על זה, את יכולה להעלב מזה שהוא לא רוצה יותר או פשוט להיות מרוצה ממה שיש ומה שיש שם זה הדבר הכי קרוב לזוגיות שהוא לא זוגיות. את אולי לא מספיק טובה בשבילו לזוגיות אבל את מספיק טובה בשבילו כדי להיות יותר מסטוץ חד פעמי בשבילו, ואת מספיק טובה בשבילו כדי לעשות את זה איתך יותר מפעם אחת. יש אנשים שבמלא לא מעוניינים בזוגיות, המקרה הזה זה לא משהו אישי עליך. יש אנשים שלא מעוניינים בזוגיות באופן אישי איתך, כן גם עם אדם מכיר אותך טוב ויכול לחוש עליך משיכה ולהנות איתך מדברים מיניים עדיין לא אומר שאתם מתאימים מספיק בתור זוג או מעוניינים אחד בשני בתור זוג. באותה מידה את גם יכולה להיעלב ממישהו שרוצה להיות רק ידיד שלך, אבל אין סיבה להיעלב מכך. בשני המקרים יש סקס עם מישהו שלא בן זוג שלך, במקרה אחד זה סקס חד פעמי ובמקרה אחד זה לא חד פעמי.
לפחות במקרה של יזיזות האדם חושב שאת שווה יותר מסקס חד פעמי, וששווה גם להכיר את האישיות שלך ולהיות בקרבה שהיא לא רק סקס. גם יש יותר סיכוי שיזיזות תהפוך לזוגיות בעתיד מאשר שסטוצים. למרות שכמובן לא צריך לבנות על זה יותר מדיי כי זה לא מחייב שזה ישתנה. אני מאמין שזוגיות זה הכי טוב כמובן, אבל בין יזיזות לסטוצים לדעתי עדיף יזיזות מהרבה בחינות, גם כי זה הכי קרוב לזוגיות, זה לא "מושלם" אבל זה "הכי קרוב למושלם", בניגוד לסטוצים שזה הרבה יותר רחוק מזוגיות. על אותו עיקרון כמו שאני חושב שבגידות זה דבר רע, אבל אם כבר אנשים בוגדים לדעתי עדיף שזה יהיה עם מאהב/ת קבועים מאשר סטוצים עם כל העולם ואשתו. במקרה הזה הייתי אומר שזה הרע במיעוטו, ובמקרה של יזיזות אני אומר זה הכי קרוב לזוגיות, גם אם לא 'מושלם' ולא זוגיות. כן אני מבין אותך, אבל אני חושב אחרת בנושא, והסברתי גם תסיבות למה.