לא רואה שום דבר רע בתחביבים שלך
דווקא נשים עם תחביבים לא נשיים הכי מגניבות בעניי, מצידי גם תהי גיימרית וחובבת אומניות לחימה
. אלו שזה מפריע להם זה בעיה שלהם, את לא צריכה לפחד לדבר על התחביבים שלך, מי שלא שזה כל כך מפריע לו במלא לא מתאים לך. אל תפחדי לחשוף את האופי האמיתי שלך, בשביל קשר טוב ורציני צריך להכיר לעומק ולא שטחי, ועדיף גם התאמה באופי ובעוד דברים, ויש רק דרך אחת לברר את זה בשיחות, לדבר על מה שרוצים בצורה חופשית. בנוסף אם את רוצה ליזום תזמי, את לא חייבת לחכות לצד השני ליזום. שוב אם זה לא מוצא חן בעיניהם הבעיה שלהם, אולי הם סקסיסטים מדי, אני חושב שמשהו כזה אמור להחמיא לגבר, לי דברים כאלו החמיאו בזמנו, אפילו אם הם לא היו מעוניינים בך בחזרה זה יחמיא להם. פלוס בתור גבר הסיכוי לדחייה והסיכוי שיגידו שאתה מטריד הרבה יותר גדול, אז דווקא יש לך יתרון בקטע של להתחיל לדעתי.
תהי באיזה מערכת יחסים שבא לך, עניין שלך, רק תהי שלמה עם זה, ואל תלכי על אחת רק בשביל לפטר מהסטטוס אלא כי את באמת רוצה אותה. אני חושב שעדיף קשר רציני את יכולה ללכת גם על קשר לא רציני אם את רוצה. בכל אופן זה לא שווה להיות בקשר שאם לא הייתה חסרת ניסיון לא היית נכנסת עליו, נהפוכו כמו שאמרת עדיף במיוחד בקשר הראשון שיהיה טוב ולא גרוע. אני רואה שאת גם יוצאת מתוך תפיסה שצריכים להיות לך הרבה קשרים בחיים שלך, אם מתאים לך לא מחייבים אז תהי בלא מחייבים, ההחלטה היא שלך. אבל באופן עקרוני קשר מחייב וארוך אין לו בגבלה בזמן, זה שלרוב קשרים נהרסים זה נכון, אבל יש מקרים אומנם לא מאוד נפוצים אבל קיימים שהראשון הוא גם האחרון. זה גם הכי מונוגמי שיש.
זה שאנשים סביבך מתרנים מינית או "מנוסים" לא אומר שגם את חייבת להיות ככה, תהי רק מה שאת רוצה, וזה בסדר להיות מיוחדת, במיוחד אם זה להיות מיוחדת במשהו טוב. לדעתי את עוברת מקיצוניות אחת לשנייה, מצד אחד שוקלת להתנזר לגמרי, מצד שני שוקלת סטוצים וקשרים לא רציניים. בקיצור אם את רוצה קשר רציני לכי על קשר רציני, אם את רוצה קשר לא רציני לכי על קשר לא רציני ואם את רוצה להיות נזירה לנצח תהיה נזירה לנצח. אני רק מציע שאם את נכנסת לקשר מיני מסוים תעשי את זה רק אם את באמת רוצה, ולא בשביל הסטטוס. הסטטוס הזה לא כזה משנה בכלל. במלא אחרי הפעם ראשונה הוא יעלם. מה שנותר לך לבחור זה עם מי ומתיי ותחת איזה קשר הפעם הראשונה תהי, וכמובן גם אם תהיה בכלל.