בת 22

nitsansh

New member
יכול להיות שכדאי לך לנסות להפתח לנושאים

נוספים, זה בוודאי יעזור לך ליצור קשר עם אנשים בכלל (ולא רק בקטע של הזוגיות) כי אם תרצי או לא, את לא חיה באי בודד, ותצטרכי קשר עם אנשים. אם תסגרי את עצמך בבועה הפרטית שלך יהיה לך קשה לצאת ממנה כשתרצי (אם כי זה לא בלתי אפשרי, ויש פה כמה אנשים שיכולים להעיד על כך). את לא יכולה לבוא בטענות לאנשים שלא מתעניינים במה שאת עושה כשאת לא מראה שלך יש עניין במה שהם עושים.
אם זה לא נראה לך אפשרי, ובאמת אין אנשים מהסוג שאת מחפשת בסביבה שלך (את בטוחה שחיפשת מספיק טוב??), אז הפתרון לדעתי הוא לעבור לסביבה שבה יש אנשים מהזן הנדיר שלך.
זה לא קל להיות מיעוט בחברה, וזה נכון בעקרון לגבי כל דבר בכל מקום. הנטייה הטבעית של רוב בני האדם היא להתחבר עם אנשים עם תכונות דומות, ויש רתיעה מסוימת ממה ששונה מה"נורמה". אז מה? בגלל זה את צריכה לנסות להטמע ולוותר על מה שטוב לך?

princess265

New member
זאת קריירה של 24/7

אני על אי בודד אם ארצה או לא.
אנחנו נמצאים מעל לתשע שעות בתיאטרון ועובדים על דברים. כשאקדם את עצמי לעיר ולעבודה בקולנוע וטלוויזיה זה יהיה אפילו יותר גרוע. כשאני לא שם אני תקועה במחשב ומעבדת תסריטים... אם לא יצא לי להתחבר עם הקבוצה הקטנה שבעבודה/לימודים (ולא יצא לי, כי יש הבדלי גילאים ותפישה, כי אני מהגרת ועוד כל מיני סיבות) נדפקתי.

אמממ תכלס, בגדול, בכל קונטקסט אחר - מה שאמרת מאוד נכון. אני אמצא דברים להתאים את זה לסגנון החיים שלי, בטוח יש איזה קאצ' שלא עליתי עליו.

princess265

New member
דברים=דרכים

וואו, אני צריכה לעשות יותר הגהה להודעות שלי.

את דווקא נשמעת לי בחורה ממש ממש מעניינת

להיות יוצאת דופן בתחומי עניין - ובכלל, להיות לא כמו כולם - זה דווקא מאוד מוערך. עוד יבוא זה שיידע להעריך אותך לך למרות הדברים האלה - אלא בגללם!

טום גיא

New member
את מגניבה

באופן אישי אני חושב ככה. אני הייתי מאוד שמח לצאת אם אמנית ולדבר איתה על הקשר בין רוק-פופ לבאך, או שייקספיק וסרטי נוער. מי שיכולה לדבר רק על כלבים וחתולים, מזג אוויר ואקטואליה היתה עושה לי את זה הרבה פחות. סביר להניח שאם היינו יוצאים והיית מספרת לי את כל הדברים "פרווה" שאת אומרת כי את מפחדת לדבר על עצמך, לא הייתי רוצה לפגוש אותך שוב, ואם היית מספרת לי על עצמך באמת, אז דווקא מאוד כן.

ואני בטוח שגם בקנדה יש אנשים שמתחברים למה שאת מדברת עליו, ואפילו אם הם לא מבינים בזה בעצמם, הם ישמחו לשמוע על זה הרבה יותר מעל שטויות של יום יום. את לא דפוקה בכלל, כנראה שאת מסתובבת עם אנשים שמאוד שונים ממך ואין לך הרבה במשותף איתם ולכן את מריגשה קצת חריגה. אני חושב שאת לא צריכה לעצור אנשים מלהכיר אותך. לדעתי עדיף לך לחפש קשר עם מישהו שיהיה לו טוב ונוח איתך ועם מי שאת, ולא לזייף את עצמך בשביל להתאים לסתם איזה מישהו אקראי.

לא מזמן יצאתי עם בחורה. לשנינו יש תחומי עיסוק מאוד שונים, ושניהם הם גם כנראה יחסית מאוד איזוטריים. אבל מה שהיא סיפרה לי על שלה מאוד עניין אותי, ובאופן שהפתיע אותי גם המעט שהיה לספר לי על תחום העיסוק שלי עניין אותה (אני מתעסק במשהו שהוא מאוד לא נגיש לרוב האנשים). וכבר בפעם הראשונה שנפגשנו התחלנו לדבר על תחביבים לא שגרתיים, או בכלל על חלקים שהם יחסית מוזרים בחיים שלנו. פתאום מצאנו שאנחנו מתחברים בדיוק דרך אותם הדברים שאנחנו קצת מפחדים מלספר לאנשים שלא מכירים אותנו. כנראה שאם היינו עוצרים את עצמנו ומדברים על נושאים "שגרתיים" היה לנו משעמם, אבל לא עצרנו את עצמנו, והיה לנו קליק מדהים (לצערי ההמשך לא היה כל כך פשוט וכיפי כמו ההתחלה, אבל אלו החיים).

בקיצור - תני לאנשים להכיר אותך, ותמצאי את עצמך עם מי שבאמת יש לך חיבור איתו. בהצלחה!

princess265

New member

עשית לי את הבוקר עכשיו.

אגב, במשפחה שלנו (כולל במורחבת) אין זוגות גרושים (
) והם כולם שונים באופן קיצוני אחד מהשני. הם אף פעם לא רבים אבל יכולים להתווכח על כל שטות. ורק מהצד, קטנה מכולם בשלושים-שישים שנה, אני יכולה לראות עד כמה הם בדיוק אחד כמו השני בהכל...

לפעמים אני חושבת שכל הטכנולוגיה החדשה הזאת שנועדת לעזור לתקשורת רק הרגה את זה. אנשים מסמסים כל הזמן (אני כתבתי בתוכנות מסרים מאיזה גיל 12) ושיחות מציאותיות הפכו להיות כמעט קשות (לכולם, בעקר אני רואה את זה על אלה שצעירים יותר). מצד שני... הרבה אפשרויות שלא היו שם קודם וזה לא קיים מספיק זמן כדי לדעת מה טוב יותר. אני חושבת שתרבות הדייטינג התדרדרה מאוד בשנים האחרונות, מה שכן.

princess265

New member

צודק, מה אני אגיד... יהיה טוב! הייתי צריכה לכתוב בפורום את הנק' מבט הצרה שהגעתי אליה כנראה, כי כבר תקופה שלא היו לי שום פרספקטיבות.

הרבה מאוד אנשים יוצאים מנק' הנחה ש'דעתי טובה ודעתך מטופשת' וקשה לי להביע את דעתי בפניהם (אז אני כותבת סרטים אלימים עם הרבה קללות ודם
). פגשתי כל מיני אנשים לאחרונה שהיה נורא חשוב להם שאדע לרכב על אפניים (אני לא) ובלי להגזים, הם יכולים לשבת ולדבר על אפניים שעות ארוכות. אני פשוט לא יודעת איך הדברים האלו קורים לי, אבל הם קורים ואני צריכה לעשות מעשה.

avi1283

New member
כמו שהגיבו לך

גם לי הדברים שאת אוהבת, נשמעים דווקא ממש מגניבים.

Berethor

New member
לא רואה שום דבר רע בתחביבים שלך

דווקא נשים עם תחביבים לא נשיים הכי מגניבות בעניי, מצידי גם תהי גיימרית וחובבת אומניות לחימה
. אלו שזה מפריע להם זה בעיה שלהם, את לא צריכה לפחד לדבר על התחביבים שלך, מי שלא שזה כל כך מפריע לו במלא לא מתאים לך. אל תפחדי לחשוף את האופי האמיתי שלך, בשביל קשר טוב ורציני צריך להכיר לעומק ולא שטחי, ועדיף גם התאמה באופי ובעוד דברים, ויש רק דרך אחת לברר את זה בשיחות, לדבר על מה שרוצים בצורה חופשית. בנוסף אם את רוצה ליזום תזמי, את לא חייבת לחכות לצד השני ליזום. שוב אם זה לא מוצא חן בעיניהם הבעיה שלהם, אולי הם סקסיסטים מדי, אני חושב שמשהו כזה אמור להחמיא לגבר, לי דברים כאלו החמיאו בזמנו, אפילו אם הם לא היו מעוניינים בך בחזרה זה יחמיא להם. פלוס בתור גבר הסיכוי לדחייה והסיכוי שיגידו שאתה מטריד הרבה יותר גדול, אז דווקא יש לך יתרון בקטע של להתחיל לדעתי.

תהי באיזה מערכת יחסים שבא לך, עניין שלך, רק תהי שלמה עם זה, ואל תלכי על אחת רק בשביל לפטר מהסטטוס אלא כי את באמת רוצה אותה. אני חושב שעדיף קשר רציני את יכולה ללכת גם על קשר לא רציני אם את רוצה. בכל אופן זה לא שווה להיות בקשר שאם לא הייתה חסרת ניסיון לא היית נכנסת עליו, נהפוכו כמו שאמרת עדיף במיוחד בקשר הראשון שיהיה טוב ולא גרוע. אני רואה שאת גם יוצאת מתוך תפיסה שצריכים להיות לך הרבה קשרים בחיים שלך, אם מתאים לך לא מחייבים אז תהי בלא מחייבים, ההחלטה היא שלך. אבל באופן עקרוני קשר מחייב וארוך אין לו בגבלה בזמן, זה שלרוב קשרים נהרסים זה נכון, אבל יש מקרים אומנם לא מאוד נפוצים אבל קיימים שהראשון הוא גם האחרון. זה גם הכי מונוגמי שיש.

זה שאנשים סביבך מתרנים מינית או "מנוסים" לא אומר שגם את חייבת להיות ככה, תהי רק מה שאת רוצה, וזה בסדר להיות מיוחדת, במיוחד אם זה להיות מיוחדת במשהו טוב. לדעתי את עוברת מקיצוניות אחת לשנייה, מצד אחד שוקלת להתנזר לגמרי, מצד שני שוקלת סטוצים וקשרים לא רציניים. בקיצור אם את רוצה קשר רציני לכי על קשר רציני, אם את רוצה קשר לא רציני לכי על קשר לא רציני ואם את רוצה להיות נזירה לנצח תהיה נזירה לנצח. אני רק מציע שאם את נכנסת לקשר מיני מסוים תעשי את זה רק אם את באמת רוצה, ולא בשביל הסטטוס. הסטטוס הזה לא כזה משנה בכלל. במלא אחרי הפעם ראשונה הוא יעלם. מה שנותר לך לבחור זה עם מי ומתיי ותחת איזה קשר הפעם הראשונה תהי, וכמובן גם אם תהיה בכלל.

princess265

New member

"זה לא שווה להיות בקשר שאם לא הייתה חסרת ניסיון לא היית נכנסת עליו," זאת גם דעתי.

עזרת כל כך!
אני חושבת שזאת פעם ראשונה ששמעתי בחור מדבר ככה, זה כנראה מעיד משהו על הסביבה שלי בעקר...

לגבי "פעם ראשונה עם מישהו מיוחד" -

לא, אני לא חושבת שזה צריך להיות עד כדי כך היסטרי.
מה שחשבו זה שהפעם הראשונה תהיה עם מישהו שאת נמשכת אליו, סומכת עליו ובטוחה במאה אחוז שאת רוצה ללכת על זה. גם אם זה יהיה עם יזיז וסתם בשביל הכייף. העיקר שזה משהו ש*את* רוצה

princess265

New member
בגדול מסכימה.

אני תוהה אם עמדתי למבחן בנושא ונכשלתי כעת
או אם הוא באמת לא מצא חן בעיניי אפילו בשביל יזיז. או שאני סתם לא אוהבת את הרעיון של יזיז כי אני קצת סקסיסטית וזה עושה לי רע באגו שמישהו יקרא לי 'יזיזה'...

princess265

New member
זה פשוט לא עושה לי את זה

אני רוצה להיות girlfriend
מצדי ב short term
מצדי גם שבועיים
אבל לא שום דבר שמרמז שהוד רממותו יכול לעבור לו בין פרחי הגן ואני אחת מתוך ה'אופציות' שלו.
כי לא רוצה להיות עוד אופציה. כאילו, למה זה הופך אותי?

princess265

New member
אפילו סטוצים מתקבלים על הדעת יותר לטעמי,

לא יודעת למה, לא נראה לי שיש בדברים האלו היגיון.
אבל כשאתה מכיר מכלול של בנאדם וגם שוכב איתו, להסתכל עליו בתור סתם כיף נראה לי טיפה מעליב. כשאתה לא מכיר מכלול של בנאדם והוא סתם סקסי - אז מגניב, אם יש הסכמה הדדית זה יכול להיות סבבה. כשאני לא אהיה בתולה.

Berethor

New member
לטעמי לא

לדעתי זוגיות>יזיזות>סטוצים. ידידות יותר קרובה לזוגיות ביחס לסטוצים, סטוצים זה לשכב כל פעם עם אחר, ביזיזות זה אדם אחד בדיוק כמו בזוגיות, ככה זה גם יותר מונוגמי וגם פחות מסוכן בריאותית, כי כמה שיותר פרטנרים יותר סיכון שאחד מהם לא בריא. חוץ מזה סטוץ הוא מין חד פעמי, אני באמת לא מבין מה מלהיב כל כך במין חד פעמי, וגם במין יש אינטימיות מאוד גדולה, איך אפשר להגיע לכזאת אינטימיות עם אדם שבקושי מכירים, ועוד כל פעם עם מישהו אחר, אני באמת לא מבין את זה, ובטח שזה לא נראה לי מתאים לאנשים מופנמים, למוחצנים זה מתאים יותר. לדעתי להיות סטוץ זה הרבה יותר מעליב מאשר להיות יזיז, וכמעט כל מה שאת לא אוהבת ביזיזות יש גם בסטוצים. אנשים שמעדיפים סטוצים מאשר יזיזות, זה אנשים שבדרך כלל פוחדים להיקשר, אבל זה נראה לי טיפשי לפחד מדבר כזה, במיוחד שמדובר בדבר טוב ולא רע. בסטוצים יותר קשה להיקשר כי בקושי יש קרבה אנושית ויותר ראייה כאובייקט מיני. בזוגיות מונוגמית יש גם תעניין של רגשות ויותר מחויבות. בכל אופן זה עניין שלך, אבל זאת דעתי בנושא.

למעלה