ב30 ליוני נסגר הסולריום המרכזי בעין בוקק

ב30 ליוני נסגר הסולריום המרכזי בעין בוקק

האם מישהו כבר קיבל דיווח או שכולם ישנים כאן. הם סוגרים לשיפוצים באמצע העונה כאשר הדיווחים מהשטח טוענים שמעבירים חלק ממנו לטובת מלון מסויים. האם האגודה מרימה הכפפה להגיש התנגדות לבית המשפט או שאנשיה מתכוונים לוותר ולשרוץ על הגגות? אני כבר התחלתי לפעול ובכווונתי להגיש בקשה לצו מניעה באמצעות הסנגוריה הציבורית אם מנהלת האגודה מתכוונת להמשיך לנמנם. חבל שלא יצאה הודעה מסודרת בעיניין.

zepelin

New member
"כל הפוסל במומו הוא פוסל". אנחנו ישנים ???

אין לך שמץ מושג מה קורה באגודה. אתה כותב על מנהלת, היינו לא נכחת בשום אסיפה או מפגש של האגודה בשנתיים האחרונות. במילים אחרות לא נמנמת, כי אם חרפת עמוקות במערה עם פו הדב. לשנת חורף כפולה. ממקרא השתלחותך באגודה ומנהליה, הבנתי שהתעוררת משנתך שטוף אגרסיות. הרשה נא לי מתוך שינה, להאיר את עינך, הלוחם ללא חת. יו"ר האגודה הוא גבר, אלא אם כן עבר ניתוח לשינוי מינו. שמו יונה טאוב, הוא אכן מטפל בסוגיה ואף סיפר לי על כך. כשהייתי בים המלח לפני מספר שבועות, ביקש ממני לבדוק האם התחילו בשיפוץ הסולריום עליו כמובן שידע. ידידי, העונה המומלצת בתקופת הקייץ תחילתה באמצע אפריל, עד סוף יוני זאת אמר לי לא פעם רופאי המנומנם. ולסיום, כל הכבוד לך שאתה מגיש התנגדויוץ, כדאי שתברר עם האגודה מה קורה בדיוק, למיטב ידיעתי מדובר בשיפוץ הסולריום, החלפת מאווררים ועוד כמה דברים חיוביים. רק בריאות ועור צח לך, ולמען הסר ספק עבדך הנאמן חבר באגודה, לא נמנה על הנהלתה, אך משתדל לתרום מידי פעם מיכולותי לאגודה. סלאמאת סלאמתק וכל טוב לך

תקשיב ליצן- אני לא חייב לך דבר וממתי הפכת

רופא? מי אתה שתקבע האם התקופה המומלצת היא מאפריל עד סוף יוני? כי אתה וחבריך השורצים על הגגות באים בתקופה הזו? אנחנו באים בתחילת אוגוסט ועוד רבים וטובים אשר עושים טיפול רצוף 30 ימים בלי פיצולים וזה עוזר לנו גם בלי שנקבל את המלצותיך הרפואיות. אגב אני לא חבר באגודה וגם לא אהיה כי זה לא קשור לעיניין. הסולריום הוא לא של חברי האגודה ואין לכם מונופול על תקופת הטיפולים. הצהרה כה אווילית על תקופה המתאימה לטיפול מעוררת חשד שאולי גם עשית תאום עם מנהלת הסולריום כדי שתסגור בתקופה האמורה. אנחנו באם לטיפולים ולא חייבים לישון במלונות שאתם איתם בהסדר. התשובה שלך בהחלט מבהירה מדוע מייסדי האגודה הצליחו במה שליצנים כמוך עסקנים מצליחים להרוס. אגב אני מגיע דרך משרד הביטחון במימון מלא וכלל לא מעניין אותי לא אתה ולא מנהלת האגודה אלא החולים בלבד קפיש. יש חולים שדפקתם להם את הטיפולים להשנה ואולי בשנה הבאה כלל לא יהיה סולריום. אגב אני אישית לא הייתי מאשר לכם מימון טיפולים אלא רק אם הייתם מגיעים לטיפולים בסולריום. את הכיופים בבתי המלון תעשה על חשבונך בלבד. ממש הצלחת לעצבן אותי וזו תשובה המגיעה לך.

pmsn3

New member
סאלמת עליך

zepelin

New member
חזרתי וקראתי, הדבר היחיד שהבנתי מגבוב

הדברים שכתבת הוא שאני חשוד בקונספירציה מתוחכמת, שהביאה לשיפוץ הסולריום. רמת הכתיבה שלך כה עלובה, קשר בין המשפטים אין, בעיקר הפגנת אגרסיות.בכל זאת איני מצליח לא לענות לך. לא המלצתי להגיע בין אפריל למאי, כתבתי שזו המלצת רופאי ניכר בעליל כי לא קראת את דברי ואם אכן, כנראה נבצר ממך הבינם. לך תדע אולי 30 יום בחום כבד מנשוא, ביולי אוגוסט עושות לבנאדם משהוא. נסה לקרוא שוב, הפעם לאט לאט בלי להתרתח ולהתעצבן. בכל מקרה כמי שאינו חבר באגודה ולא מתימר להיות כזה, אין לך שום זכות שבעולם, לבוא בטענות, לבקר, או לדרוש מהאגודה לפעול למענך. מבלי לגרוע מכך שהאגודה פעלה בעניין זה, דבר שלא ידעת כי העדפת לחסוך 80 ש"ח בשנה. דעתך לגבי האגודה מענינת אותי כקליפת השום. 30 יום עדיפים תמיד, אך לצערי שלא כמוך על אף שנפצעתי בעת שירותי הצבאי העדפתי לא לתבוע את המדינה ואדרבא, המשכתי לשרת במילואים עוד עשרות שנים. לכן כיוון שאני מממן את שהייתי בים המלח ולא משלם המיסים, כמו שאצלך, לא אוכל להעדר למשך 30 יום ברציפות ואף אינני נהנה מפינוקים שונים במלון כגון "מסג'ים" פנסיון מלא ועוד, אשר גם הם ממומנים מכספי משלם המיסים. אינני נוהג לשרוץ על הגג, כיוון שאני נמנה על משפחת היונקים. אם אתה חש שייך למשפחת החרקים נא ייחס זאת לעצמך בלבד. אל תתאכזב אך גם עסקן אני לא, ולא חבר בהנהלת האגודה, כתבתי לך קודם כנראה שהשמטת או לא הבנת. ממש לא מעניין אותי מה היית מאשר לי או לא, וכן, בניגוד לך אני משלם עבור המלון והכיופים שלי בעצמי, לא המדינה משלמת עבורי.

אני אומר לך פעם נוספת ליצן

את המעשיות שלך ספר למשהו אחר. קשקשנים כמוך שויתרו על תביעה כנכי צהל אני מכיר כאורך הגלות. אם אכן היית זכאי היית מגיש תביעה ועוד איך היית מגיש תביעה. רק סמרטוט מוותר על זכויות לגיטימיות. אנחנו ישנו על אבנים חמות כדי לממש את זכויותינו והלוואי והיינו יכולים להדביק לפנים של המתחכמים את הפצעים שיש לנו בישבן לפני שמוותרים על הזכויות. אז את סיפורי אמא תרזה תשאיר לספרות ילדים. אמי לא מכיר אותך ולעומת זאת נכים רבים מקבלים את עצותי ומשיגים מזור לסבלם ומתיעצים איתי גם בתקופות שלא בזמן הטיפולים ורבים וטובים מבין החולים שכעת נמצאים בטיפולים הרימו לי טלפון בעיניין כדי לבדוק מה ניתן לעשות. לצערי ואחרי שיחות עם בכירים בלישכת שר התיירות, משרד הבריאות מרפאות השיקום וקופות החולים כולל משרד המשפטים ומבקר המדינה מסתבר שהפניות שעשיתי אליהם בימים האחרונים מכולם נמסר לי שמפאת הזמן הקצר לא ניתן לשנות את רוע הגזרה. לפחות אם אתה לא באגודה אל תסנגר על כאלה שניהול לקוי וחמור מכך כי הוא לא נעשה מכוונה רעה אלא פשוט קיבלו החלטה שגויה גרם נזק בריאותי לאחרים. אני לא עוסק בפוליטיקה. כל טוב לך.

zepelin

New member
שוב לא הבנת או קראת, אני כן באגודה, אבל האמת

החלטתי לא לענות לך מעבר לעכשיו סגנונך הגס והבוטה לא מתאים לי. תמשיך להאמין שאתה יקיר האומה. תמשיך להיות גאה ביכולתך לסחוט כסף מהמדינה. אני כפטריוט החלטי להמנע מכך. לא ממש התרשמתי מספורי הגבורה שלך על פניות למשרדי הממשלה. תקפת את האגודה שאינה עושה כלום. כשהתברר לך כי טעית והיא עושה אתה מתחיל לנהל קרב מאסף ומעלה טענות מגוחכות. אתה יכול להמשיך לקלל להשתלח כאוות נפשך, לא ממש מזיז לי.

אני סוחט את המדינה? התחרפנת?

עד עכשיו לקחתי את דבריך כהלצות של ליצן אולם נדמה לי שבטיעון על סחיטה צריך לכנותך אוויל.

pmsn3

New member
יקיר האומה

יקיר האומה ברורררררר היה ספק למישהו..... תתביש לך יקירי האומה סוחטים כסף? לאן ירדתה ? רוצה להיות במקומם?

ds213

New member
../images/Emo230.gifסלאמת ישראל אני מבקשת אנו חברי וועד אגוד

אגודה עושים מעל ומעבר ליכולתך להבין ,אז תפנים אנו עושים הכל בהתנדבות משקיעים מזמננו על גב משפחה עבודה או בילוי התנדבנו כדי לעשות את הטוב ביותר למען החולים. אז , מי אתה שתבוא בטענות מה גם שאינך חבר אגודה כלל. מעבר לזה שאנו הנפגעים העיקריים מסגירת הסולאריום ישנם ילדי קבוצת הריפוי(קייטנת הילדים החולים) שיפגעו. בל נשכח שגם את הקייטנה אנו מפעילים בהתנדבות ומתרומות. לידע כללי ה 80 ש"ח שלנו בחלקם מאפשרים קיום מחקרים,קייטנה ועוד דברים רבים. האם טרחת אי פעם ךהשתתף בהפגנות על סל בריאות?? בקמפיין המודעות למחלה?? או משהו דומה ?. אתה הוא זה שמגלה חוסר אחריות כלפי החולים במחלה מעבר ל 80 ש"ח ומה שעושים איתם מאחר שלהבדיל ממך אנו משלמים בעבור התרופות ולכן גם נלחמים יחד אנו משלמים עבוד הסולאריום ומשלמים ממיטב כספנו עבור המלון והאפשרות ""לשרוץ ""בגג שזו מילה מעליבה בפני עצמה. אז אל תאשים אותנו בניהול ""לקוי וחמור"". לא יודעת אם מעניין אותך אבל מעליב לקרוא את מה שכתבת ודרש ממני איפוק לא להגיב מוקדם יותר. המון בריאות ואושר ופחות מרמור dafna

עוד פעם אנחנו ואנחנו ואנחנו ובסוף

חוזרים ל80 שח ולכך שאנחנו נכי צהל מקבלים הכל בחינם. מה את רוצה שאנחנו שנלחמנו נוותר על הכל כדי להיות מסכנים ואז לזכות באהדתך? מה את חושבת שכאשר הקימו את האגודה אלה שלחמו עשו רעש על מה שמקבלים נכי צהל ואמרו לא נעשה דבר עד שנקבל את ה80 שח? נו באמת הרי את יודעת היכן זה היה נגמר. כנראה שאת מנותקת ואינך יודעת שלמרות כל החינם נמנעו בתי מלון מלקבל אותנו עד לפני שנה מאחר והתקציב שהועבר לבתי המלון גרם לכך שנכים רבים לא יכלו לממש זכאותם להגיע לטיפולים. את יודעת איזה מלחמה אני עשיתי אישית וגם אחרים כדי שנוכל למרות הכל להגיע לטיפולים? את חושבת שזה עלה 80 שח? אנחנו נלחמנו ולא התבכיינו ולא טענו למה חברי האגודה באים במועדים קבועים למלון גנים זאת בשעה שמי שלא בא במועדים קבועים שילם באי יכולת להגיע לטיפולים כי בתי המלון סרבו לקבלם בטענה "אנחנו לא מקבלים נכי צהל" כן בטיעון הזה אז מה את יודעת בכלל?! אגב לגבי תרופות אין חוק בריאות? אז יש השתתפות עצמית אז מה? את חושבת שתרופות שאני רוכש דרך קופת חולים הן זולות יותר מהתרופות שאת רוכשת? מה הקשר יש מחלות נוספות שאינן פסוריאזיס את יודעת את זה בוודאי? שום דבר ממה שטענת אינו קשור וחשוב מעבר לעובדה שהסולריום נסגר בשיא העונה ואנשים לא יכולים לבצע טיפולים ובמיוחד לא ה80 שח שלא משלמים לכם ובמיוחד לא הטיעון שנכי צהל מקבלים בחינם. נראה לי שהנושא של המגיבים מטעם האגודה זה יותר שמירה עלהפאן האישי מאשר העיניין העיקרי והוא סגירת הסולריום.

ds213

New member
../images/Emo230.gifאתה גרמת לכך שהנושא העיקרי יהיה האופן שב

שבו תקפת את חברי האגודה. במקום לבקש שתוף פעולה. שלחתי מסרון תקרא. שבת שלום ...בריאות אושר ושמחה dafna

yoelak

New member
מלפפון קם להכות את הגנן !!!

זאפ!! כל הכבוד קמו ידענים חדשים חושבים שהמציאו גלגל חדש !! הה?? סבא יויו!!

קובי d1

New member
מר סאלאמת

תגיד לי איך אתה מצליח להתכסח עם כולם בפורום מה זה קשור עם אתה חבר בעמותה או לא ,לכל אחד יש לך תשובה אתה עוקץ את כולם ,מה זה צריך להיות "מאיזה גג כבודו נפל לכאן" מי שנפל מהגג או נפל מהסולאריום המרכזי זה אתה אנחנו חברים ותיקים בפורום ואתה נפלת עלינו זכותו של כל אחד לכתוב בפורום אבל קצת נימוס קצת דרך ארץ \אני לא יודע מי אתה, מתאר לעצמי שראיתי אותך במשך 30 השנה ומעלה שאני בים המלח.למה שלא תגיד באמת מי אתה , אגיד לך בכנות אתה הפכת לליצן של הפורום וזה מוצא חן בעיני מפיג את השיעמום קובי

איך לא ברור לך מדוע לא נפגשנו?

אני עסוק בטיפולים וממשיך בחיי ואני מניח שגם אחרי הטיפולים לא נפגשנו כי אחרי שאני מסיים טיפולים אני עסוק בלשזף את חשבון הבנק שלי. אני מניח שאם היית בליגה שלי היינו נפגשים. אגב תמשיך להינות מהופעת הליצנות שלי ובתקווה שהיא מסייעת לך בריפוי הפצעים כי כפי שאומרים אין כמו הומור טוב בלסייע להבראה מהמחלה ואולי כך גם לא תצטרך להטריח עצמך לטפס על גג כלשהו.

pmsn3

New member
תבדוק קצת בציציות מי מנומס ומי לא.....

האיש מנומס מאוד קובי.... בכלל לא ליצן..... טיעונים רציונלאים... גם עם נוגד דעה זאת או אחרת נעים מאוד לקרוא אותם יום טוב

zepelin

New member
היי יויו מה נשמע? מציע להתעלם מה"להיט" החדש,

ממילא הוא לא קורא או מבין מה שתענה לו. חבל על הזמן. עדיף להתמקד בתמיכה ולא במלחמה. כשהוא השמיץ את האגודה עניתי לו, עכשיו התרופות לא טובות בהמשך קרני השמש מחוץ לסולריום המרכזי יימצאו עקומות ועוד ועוד.

yoelak

New member
לא ראשון ולא אחרון!!

כמובן שלא ראשון ונראה שלא אחרון! והלא לכן הפסקתי להגיב?? מה הוא מבין ,מכיר או יודע ? שנחתתי כאן חזרה??

למעלה