ב30 ליוני נסגר הסולריום המרכזי בעין בוקק

נחתת מהגג או נפלת

זה בסדר. יש כוח אין שכל. כנראה שאתה חתך מאפיין של הגרופיס . הרבה מסרים אישיים מגיעים מרבים וטובים שנרתעים מכם.

yoelak

New member
חבל לבזבז

חבל לבזבז אנרגיה עלמנת להתיחס או להתעמת על שטויות למרי נפש ממשרד הבטחון המחפשים במה להתעמתות ! לא כאן המקום! וחבל על הזמן!! הילחם נגדם וכבד את הפורום!! וחסל סדר התיחסותי אליך!!

אנחנו כלל לא מרי נפש ואסביר לך מדוע

אנחנו זכאים ל28 ימים ממשרד הביטחון לחדר לבד בפנסיון מלא ואלינו יכולות להיצטרף בנות הזוג למרות שתמיד אני מעדיף בני זוג ובעיקר חברי אגודה כמוכם ובעיקר כאלה נחמדים מהוועד, הבעיה היא שאיני אוהב את המלונות לוט וגנים. בנוסף אנחנו זכאים ל30 ימים נוספים דרך קופת החולים ככה שגם אנחנו יכולים להשיג תנאים מועדפים וכמובן שאנו לא נעשה זאת לעולם על חשבון חברנו חולי הפסוריאזיס באירגון נכי צהל אלא נעזור ונעדכן אחד את השני בכל שיפור או הטבה שאנו יכולים לזכות או זכאים לה למרות שמנסים להסתיר זאת מאיתנו, אתה מבין זו אחוות לוחמים. בנוסף אנחנו זכאים לביגוד וחופש שנתי לטיפולים שלא על חשבון מקום העבודה ובשכר מלא, תרופות חינם ומה לא? בקיצור הכל ולכן כיצד הגעת למסקנה שאנחנו מרי נפש? עכשיו תתאר לעצמך שאנחנו גם מנסים לעזור לחולים רבים החברים באירגון שלכם מבלי שתצמח לנו כל טובה אישית מכך מה שאני קצת מטיל ספק שכך זה אצלכם. אני תמיד שמח לעזור למי שבאמת זקוק לעזרה ובזמן האחרון אני מכיר רבים וטובים באירגון שלכם שהתיאשו משרותיכם ההיתנדבותיים ומחפשים לעצמם עזרה בשדות זרים. קבל עיצה ממני ותתנערו שם ותבינו שלא כל אחד חושש או נבהל מטריבונאים. את ההתקפות שלכם עלי אני מקבל ברוח טובה.

זהב 21

New member
לזלפין

אני שמעתי שלא מדובר בהחלפת מאווררים או מתקן שתיה בלבד, אלא בשינויים רציניים בשטח חוף הים הפרטי של הסולריום, בעבודות עפר, קידוחים, חפירה, הוצאת הסלעים מתוך הים, ובחודש יוני תיכננו לסגור את הסולריום של הגברים לחלוטין, ולהעביר את חולי הפסוריאיזיס הגברים אל 1/2 משטח של הסולריום של הנשים, בנו גדר מברזל, וצמצמו את השטח. בחודש מאי התחילו להרוס ולחפור את החוף של הסולריום, ובחודש יוני חסמו את היציאה לחוף הים, ועשו יציאה ליד המגן דויד אדום - כלומר, החולים היו צריכים ללכת איזה קילומטר מהכניסה לחוף הים של מלון דניאל עד לים, והים שם מלא באבנים וסלעים וקשה מאוד להיכנס ולצאת מתוך הים ויש רק מקלחת אחת בחוף של דניאל בסוף החוף. בטוח שאם אתה היית יורד לסולריום המרכזי משלם מראש כרטיס כניסה לשבועיים או חודש, היית מאוד מתעצבן לשכב בתוך אתר בנייה או ללכת קילומטר לים.

שלום רב../images/Emo24.gif

אין צורך במריבות ואין צורך בהשתלחויות. זה לא תורם לאיש רק מנביר פסוריאזיס. גם הסגנון אינו ראוי, אין כאן ענין של בעד או נגד, לכולנו מחלה אחת ומטרה משותפת, האגודה עושה כמיטב יכולתה לשפר את תנאי החולים, לפעמים בהצלחה ולפעמים לא. כל אחד שיכול ורוצה לתרום מכישרונו, יכולתו, מקצועיותו והבנתו מוזמן, יש מקום לכולם. כל חברי האגודה קבלו מכתבים ומידע מפורט על נושא השיפוץ. לאחר מאבק ממושך של האגודה המועצה האזורית החליטה בכלל לשפץ את הסולריום. השיפוץ היה אמור להתחיל בינואר השנה, לצער כל הנוגעים בדבר מי שזכה במכרז סרח והשיפוץ לא החל בזמן. לאחר התכתבות עם המועצה מסתבר שלא ניתן לדחות את השיפוץ בגלל נושא תקציבי מיועד שקשור בעבודות נוספות שמבוצעות באזור. דחית השיפוץ תייקר אותו לאין ארוך. התכתבות עם המועצה , משרדי ממשלה ועוד גורמים לא שינתה את המצב. בהתיעצות עם היועץ המשפטי של האגודה הסתבר שהסכיוי לקבל צו מניעה קלוש ביותר בגלל הנושא התקציבי שעומד על הפרק (זה או שיפוץ שיתחיל ביולי או בכלל לא), זה בנוסף על עלויות משפטיות לא מבוטלות שיש לשלמם, זאת בטרם התחיל משפט כל שהוא. ביום שישי הבא אני עומד להיפגש עם הארכיטקטית ולראות איך מקדמים את הנושא ומה הצרכים החשובים לחולים. למי שיש רעיונות מוזמן להגיב. הרבה מאד זמן ומאבקים התנהלו עד שהגענו למצב שהוקצו תקציבים לשיפוץ הסולריום, בהחלט מובן שהזמן לא מתאים, בהחלט ברור שזאת תקופה שחולים מסוימים נוהגים להגיע ובפרט אני מצר על ילדי הקייטנה שלא יוכלו להנות השנה מהמתקן. אבל ישנה מציאות וישנם אילוצים ולפעמים כדי להנות מעתיד טוב יותר צריך לוותר בהווה. כל מי שחושב שיש ביכולותו להצליח ולשנות דברים טוב יותר בהחלט מוזמן לעשות זאת.

pmsn3

New member
כל הכבוד זאת תרבות מילולית ולא תרבות וואלגרית

ןלמנומס

שלום רב

לצערי מדבריך אני מבין שידעתם את חברי האגודה וניהלתם לבד את העיניין מבלי לידע גורמים נוספים כגון את אירגון נכי צהל א נכי צהל הפעילים בפורומים של אירגון הנכים בנושא הפסוריאזיס ואשר ניהלו ומנהלים מאבק עיקש לא לסלק את חולי הפסוריאזיס מאירגון נכי צהל. אילו ידעו האנשים באירגון על העיניין כמובן שהיינו מטפלים בעיניין לא פחות ממכם. תרשה לי לומר לך טעיתם. מה חשבתם שהאגודה מסוגלת לטפל לבד בתקלה כזו?

קובי d1

New member
שלום לך סאלאמת

ידידי אני מבין את הכעס שלך שסוגרים את הסולריום דווקא בתקופה שיש חולים שמשתמשים ,בסולריום ,צו מניעה מגישים לאחר שיש את כל הנתונים האמיתיים ולא דיווחים מהשטח כאילו חלק מהסולריום יעבור למלון מסויים תבדוק היטב לפני שאתה עושה משהו . לפני שאתה כותב מה האגודה עושה היה רצוי לבדוק את הנושא ,ולא לכתוב באוויר הנהלת האגודה מנמנמת איך אתה רוצה לדעת מה האגודה עושה שאתה בכלל לא חבר אגודה אולי חברי האגודה כן מודעים ויודעים את הסיבה האמיתית זה לא פייר ההתנהגות שלך זרקת מילה באוויר לכלכת את האגודה האילו היא מנמנת ,שאין לך מושג מינימלי מה האגודה עושה ועשתה בנושא. הנהלת האגודה מורכבת מאנשים מתנדבים שמשקיעם הרבה זמן משלמים מכיסם הוצאות דלק ,הכל בהתנדבות למה שלא תתנדב לאגודה ואם אתה כל כך מוכשר אולי תציג את מועמדותך ליושב ראש האגודה נכון שאתה מקבל הכל ממשרד הביטחון,אתה לא רואה ממטר רק דברים שפוגעים בך באופן אישי אני בטוח שאם היית יורד לסולריום בתאריכים אחרים לא היית מתלונן אתה ייודע תגיש תביעה לצו מניעה ואני מחכה לתשובות ממך מאחל לך הרבה בריאות שתבוא לים המלח רק כדי לבלות ולהנות ולא להישרף בשמש היוקדת קובי

עזוב קובי- הפאשלה גדולה

בשיפוץ הקודם הזיזו את הסולריום לכיוון מלון לוט כאשר לא הותירו את החולים ללא אלטרנטיבה. חמור מכך שלא הוצגה הודעה לכלל ציבור הנכים ומה שאני מבין שההודעה נמסרה לחברי האגודה בלבד. מאחר ומדובר בכלל על החלטה של ועדת בניה מקומית הרי שניתן בשקט היה להיערך בזמן כדי להגיש התנגדות מסודרת עוד בטרם החלה ההסתבכות. נכי משרד הביטחון לא ידעו דבר, הנכים בחול לא ידעו דבר הנכים של קופות החולים לא ידעו דבר וגם אתם לא פרסמתם דבר. מה אתם חשבתם לעצמכם כשמידרתם את האחרים מהמידע הזה? מה יש לכם מונופול על החוכמה? אתה חושב שבפעם הקודמת כאשר ניסו לבצע מהלך לחיסול הסולריום אנשים שלא קשורים לאגודה לא הפעילו קשרים אצל השר בני אילון כדי לסכל את התוכנית? לפעמים חובבנות היא עסק יקר והחובבנות הזו פגעה בכל החולים שחשבו להגיע אחרי חודש יוני והזמינו מקומות לבתי מלון ונותרו ללא חצר שיזוף ומה לגבי אלה אשר אינם לנים ובאים בכל יום וכעת אין להם היכן לעשות טיפול? אגב ממקורות אמינים ביותר ממשרד הביטחון טענו שלא ידעו מהעיניין והיו נערכים ומטפלים בעיניין מה שכרגע אינם יכולים לעשות. אגב חמור לא פחות העיניין שהילדים לא יכולים לצאת לטיפולים והכל בגלל שיפוץ של חוף וחוף שבכלל לא היה כה חיוני מה שלבטח ערכו פחות מבריאות החולים. אל תשכח שחלקנו ישבו על אבנים כשהסולריום רק הוקם.

קובי d1

New member
סופשבוע נחמד סאלאמת

לידיעתך גם אני ישנתי על האבנים שהסולריום הוקם ,לפני למעלה מ35 שנה חיים שקשורים בחלק גדול מהם לטיפול בים במלח , אני מבין שמחליטים על פרויקט כזה יש לידע את הגורמים המשתמשים בסולריום ,וזה כולל את בתי המלון ,את האגודה ,וגם את משרד הביטחון המייצג את הנכים נגיד שהאגודה פישלה ,איפה משרד הביטחון שדואג לנכים שלו,איך זה שגוף גדול וחזק כזה לא עשה כלום ,כנראה שמי שהחליט על הפרויקט הזה שזה המועצה המקומית תמר ,לא מתייחסת לאף אחד מי יודע אולי חוסר ההתיחסות לאגודה נובע מכוחה החלש ,מה לעשות למי שיש כח ההתיחסות של המוסדות אליו שונה ממשהו חלש יכול להיות שבגלל הכח המועט שיש לאגודה המועצה המקומית תמר לא ספרה אותנו ככה זה בחיים \אם אתה מתקומם נגד מה שקרה ולדעתי בצדק ,תבדוק אצל מי שמייצג אותך שזה משדר הביטחון ,מה עושים והאם יש אפשרות לשנות את רוע הגזירה קובי

תרשה לי להבהיר דברים מסויימים

משרד הביטחון לא דואג לנכים אלא מקשה על הנכים, משרד הביטחון פועל לסלק את הנכים חולי הפוריאזיס מאגף השיקום ולהעבירם לביטוח הלאומי, משרד הביטחון מתעלק על הנכים בדיוק כמו שהמוסד לביטוח לאומי עושה זאת על הנכים. אין רחמים על הנכים ולכן אני לא מרחם על אלה אשר פוגעים בנכים, נכה חלש שאינו נלחם הוא נכה מת ולכן קוממה אותי העובדה שגיליתי רק חודש לפני הגעתי לטיפולים שאין לי סולריום וזה מחברים השוהים כעת בטיפולים שצילצלו אלי בטלפון להודיעני להתארגן אחרת. שאלתי אותם האם הם ידעו משהו אז גם הם אמרו שלא וזה נודע להם רק במקרה כשהגיעו כעת לסולריום. עצם העובדה שטעניתי בפתיחה האם האגודה יודעת משהו על כך ולמה הם מחכים מבהיר את העובדה המידע על העיניין לא ירד לשטח. אתה יודע שאם האגודה היתה מבקשת דבר קטן אחד שרק יפרסמו מטעם הסולריום הודעה עתידית על עיניין השיפוצים ברשת המקומונים הארצית כולם היו יודעים כי המידע היה מופץ. חשבת על כך שאולי מישהו רצה שלא ידעו על כך?! שבת שלום.

קובי d1

New member
דאגה לנכים ולחוי הפסוריאזיס

מעניין לשמוע את טענתך שמשרד הביטחון לא דואג לנכים ולחולי הפסוריאזיס אתה משווה את משרד הביטחון לביטוח לאומי ,השוואה שלא במקומה ,חלית בפסוריאזיס בצבא ואתה מקבל חודש בשנה של ריפוי בים המלח אם הייתי חולה במחלה לפני הגיוס או יום לאחר השיחרור אף אחד לא היה דואג לך היית צריך לרדת לים המלח על חשבונך, נכון שיש השתתפות של קופת חולים וזאת בזכות האגודה אבל ימי המחלה על חשבונך המועצה המקומית תמר ,כנראה לא צריכה להודיע לאף אחד או לשאול את האגודה או את משרד הביטחון ,הם החליטו על התכנית של שיפוץ הסולריום וכנראה הם לא צריכים את ההסכמה של אף גוף ככה נראה לי באתר האגודה יש הודעה מדצמבר 2009 הודעה על רצון לשפץ את הסולריום מחודש ינואר על אפריל 2010 ,כנראה שחל עיכוב בהתחלת העבודות כמו בהרבה מקומות בארץ, אם היית נכנס לאתר האגודה ואתה לא חייב להיות חבר היית רואה את מה שהאגודה פירסמה ,כמו שמצאת את הפורום הזה אני בטוח שהיית מוצא את אתר האגודה. אז היית פחות מופתע , ובשיחת טלפון לאגודה היית מקבל את כל האינפורמציה קובי

קובי d1

New member
לסאלאמת ישראל

חולי הפסוריאזיס לא נכים אני לא מרגיש את עצמי נכה ,אני חולה במחלץ עור וזהו זה שהפסוריאזיס פורץ בשירות הצבאי לא בהכרח בגלל אופי השירות או בגלל התנאים שהיו לחייל בזמן שירותו ,ואני מדבר בכללי \ולא באופן ספציפי למשהו יש חיילים שהיו ג'ובניקים וקיבלו את המחלה בזמן שירותם הצבאי ומשרד הביטחון דואג להם לכל החיים טוב להיות חולה פסוריאזיס שקיבל את המחלה בזמן שירותו הצבאי ,מאשר חולה שקיבל את המחלה לפני או אחרי השירות שצריך לדאוג לעצמו ויש הרבה חולים שמבחינה כלכלית לא יורדים לים המלח [ הרבה בריאות קובי

במקרה האמור טעית טעות גסה

אם סבלת מפסוריאזיס טרם גיוסך כאשר המחלה היתה פעילה חיצונית או בתקופת רגיעה ואתה דיווחת על כך בלישכת הגיוס כשהתגייסת וקיבלת פרופיל עם סעיפי ליקוי בעור מה שידוע לי ומניסיון כי הפרופיל נקבע לפי חומרת המחלה מ97 עד 46 אז לא היתה לך כל בעיה לתבוע אם חלה החמרה במהלך השרות. הצבא מסרב לאשר נכות לאלה אשר הסתירו את עיניין המחלה בגיוס ולכן תמיד אבל תמיד בגיוס חייבים לתת את כל התמונה ולא להיות טיפש ולהסתיר. לצבא היתה אפשרות לא לגייס אותך או אפילו להחתים אותך על הצהרת התנדבות ואם זה לא נעשה אז היית מקבל נכות וטיפול רפואי. אני בתקווה שאתה לא שייך לקטגוריה של נדחים מתוך חוסר ידיעה. הצבא זה שרות חובה ולא כמו פוליסת ביטוח של חברה בה אתה צריך לקבל אישור רופא כדי לקבל אפשרות לבטח עצמך. אין כל קשר בין שרות של גו'בניק או שרות קרבי. אגב את הסוגיה המקוממת הזו ניסה להפעיל ברודט בוועדה המיוחדת בה ניסו לסלק נכים מהאירגון בטיעונים של הבחנות בין חולים,נפצעים,וג'ובניקים מול קרביים. מצעד האיוולת הזה נפסק כאשר לוחם בקרבי נפצע בשרות פעיל באותו הרכב עם חייל לא קרבי בתאונת דרכים ואז תאר לעצמך שאיזה שהוא אוויל היה מחליט שהקרבי יוכר כנכה צהל בעוד שהלא קרבי ישלח לביטוח הלאומי. עכשיו רק שלא תגיד לי שתאונה ולחלות זה לא אותו הדבר אחרת אני הייתי מסרב לשלוח את ילדי לצבא ואף הייתי מקומם אחרים להתנגד להתגיס.

קובי d1

New member
לסאלאמת ישראל

מה שאתה מספר לי מוכר על ידי \אני כבר 33 שנה בים המלח ושמעתי את כל הסיפורים מחבר'ה שקיבלו את המחלה בצבא ,מחברים שהיתה להם החמרה וגם מחברים שהצליחו אחרי כמה שנים להוכיח שהמחלה התפרצה אצלם בגלל הלם קרב התיחסות לועדת ברודט ,לפי דעתי צריך להפריד בן חייל שנפצע במהלך שירותו הצבאי בזמן אימון בזמן פעילות מבצעית או סתם שירות רגיל ,לבן חייל שיוצא לחופשת שבת לוקח את האוטו של האבא יושב בבר/פאב משתכר עולה על ההגה מסכן חיים של אחרים ולבסוף נכנס בעמוד או מתהפך במקרה הטוב ,ונפצע \למה הצבא צריך להכיר בו כנכה צהל ,מקרים כאלה צריכים להיות מובאים לטיפול ביטוח לאומי וכל הכסף שיחסך יועבר לשיפור התנאים וההטבות שחייל שנפצע במהלך שירותו הצבאי יקבל קובי

שבת שלום../images/Emo24.gif

ממליץ לך לבדוק בארגון שלך האם אגודת הפסוריאזיס הישראלית לא עוזרת לכם לממש את הזכויות בועדה שיושבת בימים אלה על המדוכה? למרות שרובכם ככולכם אינם חברי אגודה.. כשהחברים נכי צה"ל פנו אלינו לעזרה, לא שאלנו אם הם חברים או לא!!!! פשוט עזרנו במה שהתבקשנו!!! מאד קל לבוא ולתקוף ולירות לכל הכיוונים, לפעמים גם צריך לבדוק אם יש מטרה? אילו אירגון נכי צה"ל היה משתף איתנו פעולה גם בעבר ולא רק היום בשעת המשבר ללא ספק היה מקבל את האינפורמציה הנדרשת. אם אתה כל כך איכפתי ומעונין אתה בהחלט מוזמן להיות איש הקשר בין האירגונים.

קובי d1

New member
יונה אהבתי את התשובה שלך

עכשיו אדון סאלאמת ,תרים את הכפפה שיונה זרק ונראה האם אתה סתם" קוטר "מקצועי ,או שאתה מוכן לעזור ממתין להתיחסותך קובי

ערב טוב- צר לי שזה לא אפשרי בשלב הזה

אנחנו ממוקדים כרגע במשימה לטרפד את הנסיונות להוציא את חולי הפסוריאזיס מאירגון נכי צהל. אני מניח שיכולת כמחווה של רצון טוב להעביר את המידע של סגירת הסולריום. אני אם היה לי מידע כזה הייתי מעביר אותו ברצון. לא עולה כסף ואין פחיתות כבוד בעינייין.

קובי d1

New member
קיבלתי תשובה עכשיו יצא המרצע מן השק

אל תנסה שוב ושוב להאשים את יונה באי העברה של המידע אתה לא מוותר מתעקש על משהו ושום דבר לא ישכנע אותך , תגיד שאתה לא רוצה לעזור וזהו ,אפילו את המינימום שהיית צריך לעשות אתה לא עושה לדבר עם יונה לכתוב לו מסר אישי רק לכתוב בפורום שכולם יראו ,הכתיבה שלך לא עושה רושם על אף אחד זהו יותר אני לא מתכוון להגיב למה שאתה כותב כמו שחשבתי בהתחלה יש לך רק טענות כלפי אחרים ,ואתה לא מנסה לעזור בכלום פעם הבאה תחשוב על מה שאתה כותב , קובי

המסר האישי מועבר למישהו- אתה לא מעודכן

מרצע ושק ושאר..... בסופו של דבר נותרו פגועים בשטח גם מבוגרים וגם ילדים. שנת טיפולים אבודה גם לחלק מחברי האגודה. בתקווה שזה לא ישנה בעתיד. איך אומרים לא בשבילי אלא בשביל המסכנים באמת. בעדינות אומר לך שמידע שהיה זולג בזמן היה מונע את כל הפארסה הזו .כל ניסיון להסיט הנושא לשוליים כבר לא בבית ספרי

למעלה