ב30 ליוני נסגר הסולריום המרכזי בעין בוקק

zepelin

New member
בוא כנס וקרא מצאתי קצת זמן בשבילך.

לא ידעת כנראה, השמש זורחת לא רק בסולריום המרכזי. כלום לא אבוד. לא תקופת ריפוי ולא שום הצהרה מפוצצת אחרת. יש עוד מקומות להשתזף. יש גגות במלונות. המדינה מתחלקת לשני סוגים, יש התורמים לה ויש המנצלים אותה יש התורמים לחולי פסוריאזיס ויש את אלו שכולם חייבים להם והם עצמם לא נוקפים אצבע למען אחרים. למי אתה שייך אפילו אתה תצליח להבין. זה הזמן שלך לדרוש עוד קיצבה ממישהו, הפעם ספרותית , לא יאומן אך הצלחת לכתוב כמה שורות (אמנם עילגות) אבל לא מופיע בהן המילה אוויל או איוולת. אפילו לא השתלחת באף אחד. אתה כנראה מתעייף. לסיכום, אתה מנסה רק לדרוש להתעלק על כל מי שנקרא בדרכך, הצלחת לעורר גועל בכמה וכמה מהכותבים כאן. אני מקווה שאתה תופעה חולפת ולא ניתקל בך עוד בפורום.

פשששששששש

נראה שאתה במצב קשה. פסוריאזיס כנראה פגע לך במוח. לזה אין עדיין שום תרופה. תשאר על הגג חביבי. להיות גרופי זה באמת עיניין של גיל ונראה לי שאתה כבר עברת הגיל. להגיב בשם אחרים? ילדותי ולא רציני. זו תגובתי האחרונה לשורץ על הגג.

קובי d1

New member
סאלאמת

כתבתי לך שאני לא אגיב ,אבל אני חייב לענות לך עיצבנת אותי לא נותרו פגועים לא ילדים ולא מבוגרים ,זה לא מלחמה \תפסיק לעשות את הכל בדרמטיות אף אחד לא קונה את זה . יש שמש גם על הגגות , ובתקופה הזאת יש מספיק מקום על הגגות. זה לא בשבילך זה בשביל המסכנים ,באמת אני בטוח במאת האחוזים שזה רק בשבילך ,אחרת לא היית כותב הנושא הוא נושא מרכזי וכדי שזה לא יקרה שוב ,זרק לך יונה כפפה לבוא ולעזור ,זה אתה לא תעשה ,אתה כנראה מסוג הטיפוסים שרק מתלוננים זכותך כן להתנדב זכותך לא להתנדב והאם אתה לא מוכן להשקיע אל תקטר ,ועל תחזור שוב ושוב כמו תקליט שבור על הדאגה שלך לכולם שבת שלום

נדמה לי האינטרס של העמותה היה שרוב החולים

יעשו שימוש בסולריום. בשביל שימוש בגגות אף אחד לא צריך עזרה של העמותה כמו גם לא לבוא במועדים שאתם קבעתם, יש אנשים שמעולם לא עלו על הגגות ושהו רק בסולריום וגם בעתיד לא יעלו על הגגות. ניסיונתיכם להסיט את הנושא לא יצלחו, הסולריום סגור ואתם נכשלתם בכך. אל דאגה נכי צהל ישתמשו בסולריום שעל החופים בבתי המלון. כל טוב לך.

zepelin

New member
אתה ממשיך לגלות אטימות. האגודה

מאפשרת לחולה לרדת לים המלח בעלות נמוכה, שהרי הוא איננו טפיל כמוך על קופת מדינת ישראל. מדהים לקרוא על ה"קרבות והמשימות" שלך נגד המדינה ומשרד הביטחון, נכי צהל שהכרתי נפגעו במשימות וקרבות עבור המדינה. לוחמים. איבדו גפיים עיניים במלחמות. אתה כפי שעולה מגיבובי המלל הדביליים שלך, כנראה אבדת בעיקר אינטליגנציה. תן גז למחוזות חדשים נמאסת כבר.

כפי שאמרתי הישאר על הגג בגנים

אני תקווה שאתה לא חבר בוועד כי עם חברים כמוך לא רק שלא אמליץ להצטרף לאגודה אלא אדאג שיעזבו לא יחדשו את המנוי של ה80 שח עד שתועזב.

zepelin

New member
למען גלוי נאות. כתבתי לך כבר פעמיים שאיני חבר

בוועד האגודה, אלא סתם איש פשוט חבר מן השורה באגודה. מה לעשות, אתה אפילו לא קורא לפני שאתה מגיב, לא קשה להבחין בכך. שום דבר ממה שקישקשת אינו עינייני. ההבנה שלך היא בעיקר בקללות. כיון שמידי פעם אני מתנדב באגודה, (ה-ת-נ-ד-ב-ו-ת, משהו שדי זר לך) בתחום המיחשוב שהוא מקצועי, ידוע לי איזו תועלת מביאה האגודה לחולים, כמוה עבודת הקודש ללא תמורה הנעשית בידי היו"ר והוועד, לכן הכעסת אותי וזכית למה שזכית. כמו שענה לך קובי, כל טענה שלך לאגודה היא חוצפה מצידך ותו לא. אל תפיל אותי מהכיסא, בענין האגודה, כבר כתבת למעלה שאינך חבר אגודה ולא תהיה, שים לב אני משום מה, (באמת למה ?) כן קורא את שטויותך. ולעניין נכי צה"ל. איני יודע מי אתה או מה עשית בחיים, האם נלחמת אי פעם במלחמות, האם איבדת חברים במלחמות ? אישית הייתי חייל קרבי, שניים מחברי נהרגו מאוחר יותר במלחמת לבנון. יש לי חברים רבים נעי צהל. זכיתי לשחק כדורעף עם נכי צהל קטועי גפיים במשך שש שנים בנבחרת בית הלוחם כנכה לא צהלי. אין מעריץ גדול ממני של נכי צהל. ניבאת כי אני על הגג בגנים, (זה מסתר טוב עם המשפט "משחרב בית המקדש ניתנה הנבואה לשוטים"). אז גם פה לא פגעת, כרגיל אצלך. באוקטובר שעבר הייתי בסולריום המרכזי למשך שבועיים. אתה הופך מתגובה לתגובה שלך, מעורר רחמים, איומיך לגבי המלצה להרשם לאגודה מעלים גיחוך. טוב תעשה אם תשב בשקט ותפסיק לשרבט פה שטויות ואיומים. אין לי מה להוסיף נמאסת עלי. מצידי אתה מוזמן להשתזף בסולריום גג או בולען ממש לא תחסר לי.

קובי d1

New member
סלאמאת

אתה לא תחליט אם צריך את העמותה ,אתה לא חבר ואין לך זכות להגיד דבר וחצי דבר על העמותה זה כבר חוצפה ועזות מצח אנשים עושים בה עבודת קודש הכל בהתנדבות הכל מתוך רצון לעזור אתה צריך לדעת שבזכות העמותה יש החזר חלקי מקופות החולים \אתה יודע שבזכות החברים היקרים שהפגינו ונפגשו עם חברי כנסת וגורמים אחרים הוכנסו לסל הבריאות תרופות בילוגיות מאיפה אתה יודע מה האגודה עושה אתה מקבל את הכל על מגש של כסף הכל ממשרד הביטחון ועיני לא צרה חס וחלילה, המחלה פרצה אצל הרבה חברים בשירות הצבאי ,בלי שום קשר למה שעשו בצבא ,וטוב שיש לכם את משרד הביטחון טוב שיש אבא שדואג ואל תספר לי שהדאגה של משרד הביטחון שווה לדאגה של ביטוח לאומי או משהו דומה לזה אני לא ילד אני כבר בן 61 ואל תספר לי סיפורים נגיד שהאגודה נכשלה בקטע הזה , במקום לבוא בטענות תקבל את הצעתו של יושב ראש האגודה ותקבל את התפקיד שהוא הציע לך, שבפעם הבאה לא יקרה כזה דבר. ואם אתה כזה מוכשר במקום לבוא בטענות תתמודד על תפקיד יושב ראש האגודה \ואני מבטיח לך שאת קולי תקבל מספיק לשחק את יפה הנפש, יש לך סיבה שאתה כותב את זה ,אני לא יודע מי אתה , בוא תיהיה הוגן ותגיד מה הסיבה שהעלת את כל הסיפור , אין הרבה תגובה בפורום למה שכתבת רוב החברים נמצאים בתקופה הזאת בים המלח ולא נגישים למחשב קובי

קובי d1

New member
סלאמאת עוד דבר

אתה שייך למשרד הביטחון ,תבוא בטענות אליהם שלא סיפרו לך ולחברים שלך על סגירת הסולריום האגודה לא חייבת לך שום דבר ,ולא חייבת להודיע לך שום דבר תפנה למי שצריך שבת שלום קובי

קודם כל יפה שהעלת את עיניין הכישלון

זה כבר התחלה טובה אם היית אומר זאת בהתחלה כלל לא היינו מגיעים לכל הבלה בלה .כעת כל שנותר לבדוק זה מה כוונתם בשיפוץ ולראות מה תוכניות השיפוץ והאם כלול בתוכניות השיפוץ הקטנת שטחים ואו אולי סיגירה עתידית ואו פגיעה במטופלים כדי להעביר שטחים לבית מלון מסויים שמאוד חושק בנתח. יש לכם כסף לבצע זאת או שאתם חושבים שיגישו זאת לכם על מגש כסף? לשאלתך קבל תשובה הוגנת- הסולריום אינו מלא במטופלים וזאת בלשון המעטה ובשנים האחרונות היה מאוכלס בלא יותר מ20% מהקיבולת שלו במטופלי האגודה ולצערי מרביתם אם הם כרגע בטיפולים אז לא בסולריום במשך כל השנים האחרונות בהן שהיתי בטיפולים עברתי בערבים בין בתי המלון וראתי את חברי האגודה מתגודדים וראיתי בכאב שהם כלל לא בסולריום אז מה אתה אומר? הכתובת לא על הקיר שהסולריום יסגר בסופו של דבר? תגיד מקימי האגודה חלמו על גגות או על סולריום?. במהלך חודשים שהאגודה לא עושה את הדילים בסולריום יש בקושי 3-4 מטופלים זה אומר לך משהו? אז למה שלא יעשו כל מאמץ לסגור? עכשיו אם תזדקקו לעזרה ראשית תנפנף את האוויל אם הוא חבר בוועד ואם לא אז כל טוב לכם. אני את המסר לגבי עזרה העברתי למי שפנה אלי באישי.

קובי d1

New member
אל תכנס לי מילים לפה

לא אמרתי שזה כישלון, בזמן שאני לא יודע מה האגודה עשתה בנידון \אני לא יודע וגם אתה לא יודע , אולי האגודה מעורבת בכל התהליך ,לזרוק סתם משפטים באוויר ,רוצים לסגור רוצים להעביר לבית מלון מסויים זה סתם דיבורים אני יודע שבשנים האחרונות חלה ירידה בתפוסת הסולריום המרכזי ,ואת זה ראיתי בחודש שעבר מהגג במלון דניאל בעבר גם הייתי יורד לסולריום המרכזי,אבל מה לעשות מתבגרים ועל הגג יותר נח שאלה לי אליך מה אומרים במשרד הביטחון שאליהם את שייך ,מה התגובה שלהם ,מדוע לא סיפרו לך שרוצים לסגור את הסולריום באם הנושא כל כך חשוב לך אולי תפנה אתה במסר אישי למי שצריך או לאגודה או למשרד הביטחון תחשוב על זה ,

למעלה