ב7 לילות של ידיעות-"שנת מבחן"

דורית41

New member
ב7 לילות של ידיעות-"שנת מבחן"

כתבה על 10 אנשי מפתח או סדרות מובילות שעומדים בפני תקופה משמעותית מבחינת המשך הדרך: "כוכב נולד -כולם ידעו שג'ק אייזנברג יקח.אבל אם טמירה ירדני וצביקה הדר היו מנחשים מה יקרה רגע אחרי זה,ודאי היו מורידים בעצמם את השלטר הראשי על השידור מפארק הירקון.אמפריית כוכב נולד טרם התאוששה מתקרית הוואקו-ג'קו שלה. האירוניה היא שדווקא אחרי עונתה המהוקצעת ביותר,עם שיקומה מהפלופ היחסי של עונת הסעדו-מאזו,פסקה מפלצת הרייטינג להטיל ביצי זהב:מכירות דיסק האוסף של העונה בשפל,הפיינליסטים התגלו כסרבני פסטיגלים סדרתיים גם אם אינם מקיאים על רמי קליינשטיין,והביקוש להופעות של אייזנברג גבוה רק במעט מהפופולאריות של עמיר פרץ .כל ההשקעה המאסיבית בעונה של יוצרים רגישים ורוקרים מורדים התפוצצה בארנקם של יוצרי כוכב נולד ועשתה לאבי ניא כאב ראש. בחזרה אל שולחן השרטוטים". אני מביאה את ההמשך בהודעה נוספת.

דורית41

New member
המשך מ-7 לילות

"על הפרק:מינימום נינט חדשה לכבוד העונה החמישית.זה מה שיידרש כדי להחזיר את אמון העם בפורמט הריאליטי-כשרונות הלוהט .אם עוד זכר מייבב יזכה ברב ה-אס אם אס-יםרק כדי להתאדות מהתודעה,אפשר לקפל את הבסטה. טיפ:לעשות כל מה שאמריקן איידול עושים,רק בלי להתפס". זהו,עד כאן הציטוט ו-2 הערות: 1)כתבו זאת ירון טן-ברינק,רז שכניק (זוכרות????יש לנו תואם בן כספית קטן-מאותה סדרת ייצור כנראה),ורונה קופרבוים. 2) מיותר לציין אך אני ממש !!!!!לא אוהבת את הנכתב,ואת הנימה המרושעת ונוטפת הארס.

רנה6

New member
אה....

דורית, וזו ממש הסיבה שלא הבאתי את הכתוב בשעה שבע בבוקר....חשבתי לעצמי:" גם ככה השמיים קודרים!"

shongold

New member
שיר אני נשבעת לך שלא ראיתי מה

שכתבת...ראיתי רק שהגבת כלומר שיר - לא פתחתי את התגובה לאחר שסימתי לכתוב. זה בדרך כלל מה שאני עושה נותנת את תגובתי האוטנטית בלי לספוג רשמים מהשאר, אני רואה שכתבת מתוך גרוני...לא סתם אנו מתחברות כנראה....

דורית41

New member
תופעת טלפטיית הנשמה בפורום

היא כבר עובדה ברורה בפורום שלנו,אז כנראה שגם את ושיר פיצולות.

shongold

New member
אפשר להוסיף למה לתת תהודה למלעיזים

גם כאן בפורום?!

שון אני מבינה מאיפה את באה..

וגם אותי זה מעציב לקרוא דברים כאלה, וגם אני בהתלבטות מסויימת אם כדאי להביא לכאן דברים שהם לא חיוביים... אבל בכל זאת, הדעה המנצחת היא, שלדעתי, כן צריך להביא לכאן אינפורמציה על ג'קו, אולי עוד כמה חודשים כשהכל יתיצב (בתקווה.), אז זה יהיה לא רלוונטי,להביא כל "פיפס", אבל אנחנו עדיין בתקופה שכל מידע עליו מאד מעניין ושחשוב לדעת, אמנם דרך התקשורת, איך הציבור תופס אותו ואולי אף מושפע..

shongold

New member
קרן יקרה שלי לטעמי לא כל אמירה

ששמו של ג'קו נזכר שווה תגובה כאן בפורום. חלק מהדברים שנכתבים נכתבים על מנת להוציא דיבתו רעה, ואין צורך להוסיף ולדסקס בענין כאן בכותרת ראשית. השאלה שאני שואלת את עצמי האם זה טוב ליהודים או רע ליהודים..ואני לא חושבת שיש כאן טוב כי זה לא מוסיף שום דבר שניתן להבנות ממנו. והמידע להבנתי הסובייקטיבית לא תעלה ולא תוריד מבחינה ציבורית.

rifkin1

New member
אני מסכימה עם שון !!!

וגם אמרתי את זה בהתחלה. התקשורת תמיד תתנקל לו (ולא רק לו אלא גם לשאר האמנים והסלבס) ותמיד יופצו שמועות מגעילות של 'הוא עשה ככה והוא היה עם זאתי'...ותמיד יהיו עיתונאים שיקחו מקרה וינפחו אותו מעבר לכל פרופורציה. השאלה היא האם שווה 'ללכלך' את הפורום עם כל הזוהמה הזו? ממש לא לדעתי!!! רק תראו איך האווירה כאן השתנתה לרעה עקב המאמר ההוא של בן כספית?

shongold

New member
ריפקין חביבה אני משתדלת

לקחת כל מקרה לגופו ולא לעסוק בכללות גם לא לגבי העיתונות אלא לתת צאנס לכל מאמר הגיג או משפט, ותלוי באיזה הקשר נאמר. לגבי כספית לדעתי היינו חייבים להגיב לאיש, שהיה הראשון לקחת את נושא אייזנברג ולהסיטו לכיוון שהתאים לו. בזמנו כל כך רציתי להגיב לו באופן ישיר. אבל האיש לא ענה ולא דבר ולא הגיב לשום תגובה. מבחינתי זה היה מחוייב המציאות כל אחד בדרכו שלו לתת את הצהרת...הכוונות שלו כלפיו. אסור בתכלית האיסור לעולם לעסוק בהכללות - זה לא מוליך למקומות טובים.

דורית41

New member
שיר....

נזכרתי עכשיו-אז המון בהצלחה עם האירוע!!! ושבת שלום.תשלחי לנו שאריות וירטואליות .
שכמוך.

רנה6

New member
אלוהים...

אני אחרי הכל ויש לי שאריות ממש לא וירטואליות...המקרר עמוס...שבוע אני לא מבשלת...שישכחו ממני!

shongold

New member
דורית ראיתי את הכתבה בבוקר השקם

ובגלל הנימה החלטתי שאני לא מעלה במיוחד כאשר שכניק הזכור 'לטוב' כותב את המשפט הבא..בציניות ראויה. "הביקוש להופעות של אייזנברג גבוה רק במעט מהפופולריות של עמיר פרץ".

דורית41

New member
זה כבר מעבר לציניות

גם אני התלבטתי אם להעלות,ובסוף הבנתי שממילא הרב יקראו בידיעות,אז אין מה להסתיר את גועל הנפש. אגב,הנימה של כל הכתבה היא כזו.היא לא שמורה לג'קו או לכוכב נולד בלבד,אבל זה לא מנחם.

shongold

New member
אני החלטתי כבר מזמן לא לתת במה כאן

בפורום לאנשים שכותבים בנימה מזלזלת צינית ושלילית יש מספיק בחוץ, כהמשך לשרשור כן אבל לא כפתיח לדיון. לא שבאה בטענות אליך חלילה. אבל רציתי לשתף אותך בתחושותי בענין.

דורית41

New member
שון-

חוזרת אליך מאוחר יותר,בני שחטף ממני את ההתקררות ,ונשאר בבית, טוען שההקלדה במחשב מפריעה לו.(צודק הילד....).נפגש אח"כ.

למעלה