ב7 לילות של ידיעות-"שנת מבחן"

דורית41

New member
שון-בהמשך למה שהעלית כאן,

לא אוהבת להשאיר דברים פתוחים,אז לצורך סגירת המעגל... מתוך הנחה שכולנו קוראות עתונים,ןרובנו קוראות ידיעות מן הסתם ,היינו נתקלות בכתבה שממוקמת באופן בולט במסף 7 לילות,ואנחנו כן נוהגות לדסקס כאן גם נושאים שמעכירים את מצב הרוח,זה עדיף לדעתי מאשר שכל אחת תסתובב עם תחושת נאחס ולא יהיה עם מי לדבר על כך. כאמור,אני אכן התלבטתי אם לצטט מתוך הכתבה,אך מסיבה כנראה שונה,הווה אומר,גם הכותבים הבוקר, גם בן כספית אתמול, לא יוצאים בכתבות הנ"ל נגד ג'קו,כשרונו,או דברים שכביכול אמר,הם פותחים מתקפה חזיתית על כל התעשייה הזו הנקראת טדי הפקות והסדרות +האמנים שהיא מייצגת,כלומר נגד כל הקונספט,וזהו כזכור פורום ג'קו אייזנברג,ולא פורום השיר שלנו, למשל.

shongold

New member
דורית הדעה שהבאתי כאן

גם מבחינתי איננה כלל בל יעבור. ואנחנו בפה בוודאי בין השאר לדון בכל ענין שקשור לג'קו בפרט ובעיתונות בכלל, ובוודאי לידע כמו שליבי כתבה, את האחרות על מה שמתרחש בשטח..הגדול. ואני לא הערתי את מה שהערתי על נושא שנכתב בצורה לא חיובית על ג'קו בגלל שיכול להעכיר את האווירה...הנפלאה שמצויה בפורום. להפך אני חושבת שאסור לטמון את הראש בחול ולחיות בעולם חביב..אבל לא בדיוק ראלי. אני בדעה שצריך לתקוף ולדבר על כל נושא להתווכח להגיע לאיזה שהם מסקנות ביחד שמהן אפשר להחכים להתחדד, אולי בהמשך לענות מלחמה שערה למי שצריך שיענו לו..תרתיי משמע. כתבתי את אשר כתבתי בגלל שנראה לי ענין סתמי לא ענייני לא משקף שום דבר חדש שלא ידענו עליו, ולצורך הדיון ברוח לא סימפטית כמו שידענו חודשים רבים. אבל...לא הייתי מוציאה על כך צו...מניעה, ואם לדעתך ראוי וחשוב להאיר את עינהן של האחרות בענין - אין לי שום בעיה. מבחינתי זה לא אקוטי ולא מעורר שום דבר ששווה לי להאבק לעליו, ואם לדעתך זה טוב - מקובל עלי. בענין כספית אם ראית את תגובתי לריפיקין זה היה הכי נכון לטעמי להגיב לדבר לדסקס עליו. לתקוף אותו חזרה להגיב לו בכל צורה שהיא. אני גם העלתי את ענין הכי "מדכא" לצורך ההמחשה את הדיון על "מדינה זונה מדינה מוצצת" כי חשבתי שזה בדיוק הקטע להעלות שמתחבר הכי הרבה לג'קו ולחלק גדול מהמתקפה עליו. רק לסבר את אוזניך באשר לדעתי על עכירת האוירה. נסכם זו כך רצוי וצריך 'להעכיר את האוירה' אם הענין בחלט רלוונטי, כדי שכולם יקחו חלק במידע, וגם כמובן בקטע חופש המידע....! ועוד משהו חייבת לכתוב כל אחת שרוצה להעלות משהו שתעלה אותו אם היא חושבת שרצוי להעלות כי זה חלק מהפלורליזם שראוי ורצוי לפורום . ובנימה חיובית זו, שבת שלום לכולם. מחכה לי ערב + לילה עתיר מזונות מכל הסוגים בכמה מקומות. מחר צום ביי!

דורית41

New member
אם כך-שבת שלום! ובזהירות עם ...

הקלוריות אחרת תצטרכי גם את לרכוש ערכת דיאטת ג'קו אייזנמן!

dashdusha

New member
אני מכירה את הכתבת "רונה קופרבוים"

זאת אומרת,לא אותה באופן אישי, אבל היא בת דודה של חברה טובה שלי - עדי!.........יוואוו אני הולכת לברר את זה יותר מקרוב! מה פתאום היא הולכת וכותבת לה דבר כזה?????!, מה היא מבינה מהחיים שלה בכלל??, עוד כתבת...תאמינו לי בן כספית עשה טעות שהוא פתח את הג'ורה שלו!!! מסחרה שממסחרה קשקוש בלבוש הרי הדעה שלי על עיתונאים בנוגע לזה שלא איכפת להם גם לקבור אנשים חיים עם מה שהם כותבים רק מתחזקת, פשוט גועל נפש!

דורית41

New member
תאמיני לי הייתי מעדיפה להביא ציטוט

יותר נחמד.לצערי זה כל מה שכתבו היום בידיעות.

reviital

New member
למה כתבים חושבים שאם הם ישפכו

מילים ארסיות הם יהיו כתבים "מוערכים"?? איזה זלזול בג'קו וטמירה.. הכי יפה יהיה כשהכל יתפוצץ למספידים בפנים... רק בבקשה, שמישהי תסביר לי (אמממממממ, סליחה על הבורות, כבר מזמן רציתי לשאול) מה זה וואקו??

דורית41

New member
וואקו-זה-

משוגע/מטורף באנגלית (נראה לי שזה סלנג).וזה ממש לא מה שג'קו.הם סתם מנסים ליצור לו תדמית כזו,לדעתי הפרטית לחלוטין.

reviital

New member
אבל גם כאן בפורום כותבים וואקו כל

הזמן? אז זה ביטוי חיובי או שלילי? (או שתלוי איך מציגים את זה...

דורית41

New member
בדיוק.תלוי מי כותב ובאיזו קונוטאציה

כאן בפורום כותבים בנימה חיובית.כמעט ....מילה נרדפת למתוקיזה,אבל בזכר.......

דורית41

New member
|למרות כל המלעיזים,שיהיה לכולנו-

סוף שבוע טוב,תשתו הרבה מרק,תאכלו חמין,ותבחרו פוך טוב (והמבינה תבין....).

talytal

New member
איזו קישקושיאדה ../images/Emo46.gif

שטויות במיץ זבל. פשוט כך. אולי הנתונים לגביי מכירות דיסק העונה נמוכים, רק ששכחו להזכיר שזה בגלל שהעונה כולם הורידו את השירים מהאינטרנט יומיים אחרי השידור... ומה שנכתב לגביי ההופעות של ג'קו, אנחנו הרי יודעות ממקור ראשון שזה לא כך... מה שכן, הכתבה הזו נראית לי כמו ניסיון לנצל את ההזדמנות האחרונה להספיד את טדי ואת ג'קו, כי עוד מעט, כשייצא האלבום, כבר אי אפשר יהיה לכתוב את השטויות האלה. כמו שבמהלך שלושת החודשים שהוא ישב בבית, כולם כתבו איך העלימו אותו, ואיך הוא לא יחזור, ואיך פה ואיך שם. נו, ומה קרה? בקיצור, עיתונאים בארץ שלנו ממהרים מדי להסיק מסקנות מרושעות ולהניח שהם יודעים הכל. טוב שאנחנו יודעות קצת יותר, הא?

shongold

New member
רוצה להשלים אותך טלי לא רק מסקנות

מרושעות אלא בהחלט מגמתיות.

אפרתי 29

New member
ב-7 ימים, בראיון עם גיא פינס

הוא מזכיר אותו... "אתה בקושי יכול להיות ג'קו, כי אפילו לכוכבי רוק אסור להיות פה דבילים"

hela19

New member
שבת מדהימה../images/Emo187.gifהכל יהיה טוב..

תאמינו לי כל המתוקות..תעזבו אותכם מכל העיתונאים האלה..רק מחפשים כותרת..וג'קו שם מעולה..
עצם הכתיבה, רק מדגישה, את עוצמת ההשפעה של ג'קו..לא חושבות כך?? סה"כ, הוא חזר להופיע לפני חודש, הקהל מקבל אותו נהדר..והיינו שם, בכל ההופעות.. למה ללכלך???כי זה מושך את העין של הקוראים.. גם כספית כנ"ל..בשבוע מטורף, מתעסק עם התנצלות, בתכנית בידור..באמת
עשה צחוק מעצמו.. כל העניינים האלו, ספין תקשורתי..בדיוק כמו ההודעה על החלפת פרץ..שהסיתה את הכותרת הראשית..משולה זקן הרל"שית של אולמרט..ואחרים שנחקרים, ופרשיות.. אז בואו תעברו לאוירה חיובית והגיונית.. ג'קו המקסים שלנו, חזר בענק..
הוא מופיע, מרגיש, מחבק ואוהב את כולנו.
. למה לקלקל....
יום משגע..
ממני..
ה י ל ה

Karina85

New member
תודה הילה ../images/Emo24.gif

את צודקת... חסל סדר טוקבקים מרושעים!

טוב...ג'קו לא לבד...

תראו כמה טוקבקים... בחייאת זומזום..אני בטוחה שלשולה (מותר לי לקרוא לה ככה..מהכרות אישית) ולאח שלה חבר המועצה..לא היו כ"ך הרבה טוקבקים... עוד ילד שנתן אמון גדול מדי בעיתונאי או אם תרצו שהחליט לשטוח את משנתו ...אוי ...והוא גם "משתמט"
עם דפוק=רה"מ דפוק=רלש"ית דפוקה

מה יש כאן לקישורים...איףףףףףףף

תתאמצו קצת אין ברירה ושימו לב לתגובה 18...או 17...צריך לטפל בה... http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/526/178.html

למעלה