ב7 לילות של ידיעות-"שנת מבחן"

איףףףףףףףףףףףף

נו... מעריב מה, אתם מצפים? יאללה נסיון אחרון.. http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/526/178.html

a d i d a s 2 1

New member
ללוש תודה קראתי ברפרוף...

הבעיה האמיתית בארץ היא שמתיחסים לדיבורים על סקס כמשהו מלוכלך ולא כעל דבר טבעי כי האמת היא, שלא משנה איזה סמל, רוק או לא רוק, סקס יהיה בארץ, איתו או בלעדיו, הסקרנות של הנוער גוברת יותר ויותר... וזה שמשדרים סדרת טלויזיה בשעה חמש בערב לילדים נוטפת סקס זה טוב יותר?! המדינה שלנו בעייתית..ולא מהיום, היום כל פליץ שירצה להגיד משהו בנוגע לסקס ויהיה שלם מאוד עם עצמו, יטילו עליו חומה למרות שהוא מאוד שלם עם עצמו.. ואמת אחרת ואחרונה היא, שנורא קשה ומתיש להיות סלב היום...זה להסתכן בעובדה שאתה מאבד חלק גדול מעצמך ועוטה מסכת חיוכים נחמדה לכל צלם... עיתונאי... זה המחיר שמשלמים על האמת... כי מה לעשות, כל מי שלא יהיה אמיתי..יצליח בגדול יופי של מדיניות לתקשורת... אבל האמת היא, שאת האמת לא צריכים לשמור לח'ברה בבית... זה ככה רק מנסיבות מקלות... דווקא כתבה בסדר, שיעשה מה שהוא רוצה... בעייה נפוצה של מעריצות היא להסתכל למושא ההערצה שלהם כאדם מושלם, מלך, מלאך.. מלאכים יש כיבינימאט בשמיים... ובני אדם באדמה..

livi4

New member
נכון! בכלל נושא הסלבס ידוע בכל

העולם , כמוכן נושא הסקס ! החינוך נמצא ב-
ואין לאנשים לא דין ולא דיין ! מה לעשות???? לעשות

a d i d a s 2 1

New member
לישון כפיות:)

דרך אגב, המילה "והאמת" חזרה על עצמה כל כך הרבה פעמים בכוונה... כדי להדגיש שבכל העיתונות אין טיפה מהאמת... אז האמת היא..שליבי , אני חולללללה עליך :)

livi4

New member
היי דוריתי מה שלומך מתוקה???

הבנתי שהילד לא מרגיש טוב- שלחי לו נשיקות חמות
ממני ושיחלים מהר. אני דווקא חושבת שג'קו נמצא כרגע במצב שכל העקיצות עליו -פשוט עוברות לידו
. הוא נמצא בתקופה טובה מאד והקריירה שלו בתנופה רצינית. (בלי עין רעה
) אז בואי נגיד שכל מה שלא הורג מכשל ועניינים כמו אלו בוודאי מכשלים אותו ואת דרכו . אני בטוחה שתקליט הבכורה של ג'קו יהיה מובחר ביותר וללא ספק יוכיח את עצמו - הבחור מוכשר ועל כך אין שום ויכוח
. תראי, על כל האייטמים הגדולים מלכלכים ויש מה להגיד על כל אחד בתקשורת וכמובן שהדברים לא תמיד טובים ומתוקים .אך כולם יודעים שזוהי מגמתה הידועה לשימצה של התקשורת ולכן צריך לקחת כל מיני דברים בעירבון מוגבל .
לסיכום אומר לך שכתבתי כבר לא פעם - "תמיד הטובים מנצחים"
ולכן אודה לך על כך שהבאת לפני את הכתוב מפני שאני לא קונה עיתונים(עניין של שמירה על איכות הסביבה)
ואני תמיד אשמח לראות "איך שגלגל מסתובב לו..." אוהבת, הרבה בריאות לנו ולג'קו עם הקול המקסים . ליבי
*תראי איזה חיוך מקסים------------------------------------------------------------------------>

דורית41

New member
הי ליבי!!!!

מה קורה אצלך?נכון יש במזג האויר הזה בכל זאת משהו כיפי?ודרך אגב,כל עפ ישראל אימץ את רעיון החמין-אין גרם של בשר בקר בסופר,הכל נחטף...) סוף שבוע הגיע וזה מצויין ,בייחוד שהילדון שלי אכן חטף שפעת,ואנחנו מקורקעים. ליבוש-אין לך מושג ,(בעצם יש לך מושג)כמה אני מאמינה שהכל עובר לג'קו ליד האוזן ולא מחלחל אליו פנימה לתחושות ולמצב הרוח. בנות,בואו נעמיד דברים בפרופורציה-...אמנם ציטטתי מהעיתון (ואני מבטיחה אם זה כך לא להביא ציטוטים נוספים,!!!!!).... אבל ברור לי בדיוק כמוכן...ןעכשיו הרבה טפו טפו טפו, שהקריירה תופסת תנופה רצינית,ושהעניינים מתחילים באמת לעלות על דרך המלך,ויש לכך גם תימוכין במציאות,עתוני הרכילות שמדווחים עליו בנימה חיובית ואוהדת, ההענות להופעות,העבודה על התקליט, אז....בואו נסכם שאכן כולנו אופטימיות,ושיש לנו סיבות טובות לכך,ונעבור מיד לראות את הקטעים הנפלאים שטליטל העלתה כאן.

שונית 7

New member
מסכימה איתך. הקטע שציטטת הוא

קטע קט ן מכתבה גדולה שנקראת שנת מבחן שב קטלו את ריטה עמיר בן עיון מאיה בוסקילה משינה נינט ערוץ 10 יעל בר זהר וכו"..בית משפט עליון של 3כתבים מחוננים בשיתוף רז שכניק מיודענו המהולל חורצים גורלות בלי הנד עפעף. בין השאר ירדו על כוכב נולד :קטע קחן ביותר מתוך כתבה שלימה.אנחנו בפורום לוקחים ללב ובצדק כל פיפס שמקושר עם ג'קו ומוציאים דברים מפרופורציה.התחושה האמיתית של כולנו שג'קו רגע לפני הפריצה הגדולה.!!!!

a d i d a s 2 1

New member
למה? מי שרוצה מוצא

סיבה לרדת, לא חשוב על מי.. לא חשוב למי.. רצוי מאוד שאו שזה ייצור הזדהות או התקוממות, ככה עובדת התקשורת...

שונית 7

New member
צודקת אבל הם הודיעו לנו שמשינה

גמרה את הסוס :ככה הם החליטו לא משנה במי הם פוגעים ולמי הם מחסלים את הפרנסה.גם כששוחטים אמנים אחרים שאני פחות אוהבת זה עדיין מקומם .מעצבי דעת קהל עאלק!!!!

דורית41

New member
שונית-נכון ש-

את מגיעה להופעה במוצ"ש? בנות, תראו רק לפני דקה וחצי אמרנו שיש עוד המון זמן עד ה13/1, ותראו איך הזמן טס.

שונית 7

New member
דוריתוש אני לא בטוחה ועדיין

מתלבטת מסיבות שונות אבל מוכרחה לציין שנעים להרגיש רצויה. אני מחובברת לפורום הזה בכל נימי נפשי וגם כשלאיוצא לי להגיב אני בודקת מה חדש.פורום מדהים עם סלנג מיוחד משלו.אם יש חדשות טובות יש עם מי לשמח וכיש חדשות מעציבות ישעם מי להתחלק.

דורית41

New member
מסכימה לכל מילה שכתבת

על הפורום.אה....חוץ מההתלבטות לגבי ההופעה-גם לי יש כל מיני התלבטויות לפני כל הופעה,ובסוף אני באה ופשוט מאושרת שזה מה שהחלטתי.אם תגיעי-אני אספר לך מה זה אומר, לעשות שמיניות באוויר כדי להגיע.

למעלה