ג´יפה של פרק...

Morphia

New member
@_@

היי דיג´יליסטה ^^ אני אשמח לכתוב פיקים לשני התאריכים לפי בקשת הפורום. אבל אם אתם רוצים את זה מוכן בזמן, כדאי שתגישו בקשות עכשיו. אני אעשה כל זוג שתרצו לטו´ באב, ואהרוג את מי שתרצו (למרות שזה מכניס אותי לדיכאון) לט´ באב. אז יאללה, בקשות, מהר ^^

Digi Lista

New member
זה מתקדם...

יש כבר כמה משתתפים(ואני מקווה שבסוף כול חברי הפורום ישתתפו...)אני שמחה שיש הרבה שרוצים להשתתף בהכול וזה נפלא כמובן!. לגביי השאלות של מתי לכתוב\לצייר... בכול זמן!לגביי ט"ו באב(זה נראה לי יהיה הדבר הכי טוב...) ותשעה באב(קטעים עצובים... חכו איזו שיחה זאת תהיה..) אפשר להתחיל כבר עכשיו וכשיגיעו התאריכים המדוברים פשוט להפציץ את הפורום...באופן אישי אני כבר התחלתי לעבוד על סיפור בנוגע לדיג´ימון ולדיג´יגורל הישראלי(לצערי זה המקסימום שאני יכולה לעשות כשאין לי כישרון ציור...)ואולי אפילו מישהו יתנדב להמשיך אותו,לצייר חלק מהתיאורים שם...(אני אצרף אותו כשאני אסיים לכתוב...)...כמו שהמלצתי בעבר אם יש דברים שנכתבים באנגלית יהיה רצוי לתרגם את הרעיון הכללי לטובת מי שלא שולט באנגלית(אחרי הכול זה בכול זאת פורום ישראלי...)אבל זאת לא חובה כמובן...אם יש לכם עוד רעיונות,הצעות לשיפור הרעיונות וכו´...אני אשמח לשמוע(גם דרך האימייל, או מסרים בתפוז, לצערי האייסיקיו שלי דפוק אז אני לא יכולה להשתמש בו לעזר...)

יאקומו

New member
יש לי תמונה ליום ט"ו באב הזה!

אבל זה קובץ שתפוז לא מסכים להעלות...

star_female

New member
רעיונות טובים ^_^

.. בשני הראשונים אני לא אשתתף, אבל באחרים... אולי אני אצייר משהו לט"ו באב אם יהיה לי רעיון טוב ^^ ויש לי מלא פנארט (יותר מדי אפילו.. ואני מדברת על יותר מאלף, אפילו אלפיים תמונות... o.o;; ) ואפילו כתבתי פיק אחד ^_^

Digi Lista

New member
יששששש...

זה מתחיל להיראות כמו מימוש הרעיונות...גם לי יש מלא פנארט(בכלל תמונות מפרקים יש לי רק בשביל לשים בפורום)יש לי קרוב ל5000 תמנות במחשב ועוד כ4000 תמונות(אחרות)מהפעם בה מחשבי הדפוק ירוחם נהרס(זה עניין קבוע אצלו)ולפני שהוא נשלח לתיקון אבל לא לפני שהקלטתי את כול התמונות על דיסקטים(אין לי צורב...)זה היה סיוט ועד עכשיו לא הקלטתי אותן בחזרה למחשב(במקום אספתי חדשות...)אולי כאשר יקנו לי מחשב חדש אני אקליט את הכול(בתנאי שהוא לא יהיה גם של אחי ואז המקום מוגבל...)אני פשוט חולה על תמונות (ולא רק של דיג´ימון)...בגלל זה הגלריות מלאות(לדעתי הן בין המלאות בתפוז) ומתמלאות...(זה יחסוך לי הקלטה לדיסקטים...)

star_female

New member
4000 תמונות על דיסקטים?

o_O וואו. לי לא היתה סבלנות כזאת (חוץ מזה שגם אין לי ממש דיסקטים ^^;) הממ, לי יש... מעל 2800 פנארטס... מסודרים לפי זוגות... אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם המחשב שלי יקרוס פתאום (ועם איך שהוא מתנהג... o_O)

Digi Lista

New member
אני באמת לא ממליצה...

זה היה סיוט אחד גדול להקליט הכול על דיסקטים,שלא נדבר על כמה כסף הוצאתי בשביל כול הדיסקטים(כן זה היה סוג של טירוף...), אבל אחרי שאוספים כול כך הרבה תמונות מהמון אתרים חלקם בשפות שאני אפילו לא יודעת ... אני לא מאחלת לאף אחד לעבור את מה שאני עוברת עם המחשב שלי, הוא פשוט שונא אותי(זה הדדי), אנחנו רוב הזמן רבים...

ash 1

New member
ביייייייי

אני נוסע לחול לחודש וחצי ואין לי שם מחשב אז ביי

Digi Lista

New member
עזוב מחשב...(אני אכולת קנאה)

אני מקווה בשבילך שתיהנה ותחזור בשלום לארץ...

ash 1

New member
תקשיבו

יכול ליהיות שאני ישיג מחשב(סיכויי קלוש) אבל ברור שאני לא יוכל ליכתוב בעיברית ואנגלית אני יודע כמו שאני יודע לעוף אז אני יכתוב או כך--TBH TUVC T, VPURUO VZV או כך--ANI AOHEV ET APORUM AZE ביי אני יתגעגע

Digi Lista

New member
גם אנחנו נתגעגע...

יהיה נהדר אם תשיג מחשב ותכתוב אפילו בפונטית(כמו שהדגמת),אני מקווה שעד שתחזור לא יחליטו לסגור את הפורום...

אחלה של רעיונות

למרות שלמילון אנ´לא יצטרף כי אני כבר לא בקטע של לראות דיג´ימון ולהעריץ אם את מבינה

אגב

כבר ציירתי את הדיג´יגורל הישראלי ואת שלבי הרוקי והמגה של הדיג´ימון שלו וחשבתם לעשות סמל לדיג´יגורל הישראלי? אני חשבתי וכבר עשיתי

Digi Lista

New member
אני מחכה לראות את זה...

אם שמת לב אתה שולט בגלרית "ציורים של חברי הפורום"...אני מקווה שזה מדרבן אותך להמשיך...

burhtk1

New member
לדיג´י ליסטה...

חבל שעכשיו אין לי סורק ומדפסת אבל אני מבטיח ששבוע הבא מתי שאני (אולי) יקבל את הסורק והמדפסת אני ישים פה את הדיג´ימון האישי שציירתי...בשבילי הוא יפה אבל אני צריך עוד לשפץ ולשפר אותו...

Digi Lista

New member
לנוריאל...כמו שאמרתי...

אני מחכה כבר לשים את התמונה בגלריית ציורים של חברי הפורום(את טאקטומון שמתי)מה לגביי שאר הרעיונות אתה משתתף באחד מהם?(חוץ מהציור...)

burhtk1

New member
אני יראה...

מה יש עם יש משהו שמתאים לי אני ישמח לעשות

למעלה