ג´יפה של פרק...

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gifלדעתי...

אתה בהחלט יכול לעזור(ככה גם כול אחד אחר מחברי הפורום)וכמו שאני מכירה אותך אתה באמת תתרום הרבה לעניין(כי אני זוכרת את הידע שלך בדיג´ימון ואת שאר הדברים וזה ממש טוב) אגב אם חשבת שהתמונות שאתה שם נמחקות, הן לא, אני פשוט שרשרתי אותן לתמונות אחרות(שלא קשורות לשום הודעות בעלת תוכן ממשי),כי לפחות עכשיו בתקופת הניסיון של הפורום חשוב להשקיע יותר ולציית לחוקים(למרות שגם אם הפורום ישאר החוקים לא יופרו...)

burhtk1

New member
תודה

על שירשור האנמציות שאני שם...הורדתי ביום שישי ממש מלא אנמציות של דיג´ימונים ועם מישהו רוצה להעתיק אותם זה יהיה שימושי

Digi Lista

New member
../images/Emo92.gif+המלצה אישית...

אתה יכול ישר לצרף אותן לשרשור המדובר וככה זה גם יקפיץ את זה למעלה וגם יחסוך לי עבודה...כמובן שזאת רק המלצה...בקרוב אגב תעלה גלריית האנימציות(היא מוכנה בעיקרון רק שהחלטתי להוסיף לה עוד עמוד לפני שאני מעלה אותה...)

burhtk1

New member
תודה 2

בסדר רק עם אני ימצא את השירשור בכול דפיו של הפורום ויש לי מאוד הרבה אנמציות עכשיו איזה 200 250 אנמציות שאותם הורדתי רק ביום שישי וגם של מגות אלופים על...וגם של דיג´ימונים חדשים...

Digi Lista

New member
לגביי השרשור...

הוא נמצא בעמוד הזה,הוא מתחיל בהודעה של יאקומו "סתם רציתי לשים תמונה במתנה(סמל)"או משהו כזה, מתחת להודעה הזאת מופיעות שאר התמונות חסרות הקשר...

Yoshef

New member
שאלה לי אליכם..

מתי אתם חושבים (או יודעים שזה יותר חשוב!) יראו את המגה של הדיג´ימונים מהעונה הראשונה? חוץ מאגומון וגאבומון... אם אתם יודעים תכתבו.. ותביאו תמונות של המגה בבקשה

ריינמון

New member
אני יודעת קצאת(אני מניחה שכולם יודב

המגה הוא האל זוקאיומון את המגה של פטמון יראו בעונה הרבעית כספירמון עם אני לא טועה ככה רושמים את השם שלו ואת המגה של גטומון אופנימון גם כשני מלאכים שקוראים לדיג´יגורלים לעזור להם נגד צ´בורימון המגה של קוקומון הוא מלאך ש"סרח" והפך לרע (זה לפי מה שקראתי והבנתי אז על תיכחו אותי במילה) את המגה של פלמון רוסומון לא ניראה לי שיראו ואולי יראו אותה באחד מהשירים או בתור דיג´ימונית שנילחמת נגד הדיג´יגורלים כמו כן גם המגה של טנטמון ארקל קבוטרימון את המגה של הדיג´ימון של ג´ו(אני לא זוכרת את שמו) לא ידועה לי מה שמו או אך הוא ניראה לפי דעתי כבר שמו תמונות של רוסומון אז עם אתה רוצה תמונות של אחד או אחת מהמגות שלא ראיתה אני ישמח לשים רק תגיד את של מי דנה

Snake Bandage

New member
זה קרובימון, לא צ´בורימון... ;;;-_-

עוד תיקונים: אופנימון היא רק דיג´יגדילה אלטרנטיבית של אנג´מוומון. הדיג´יגדילה האמיתית של אנג´וומון היא מגנהמדרמון. לדיג´יגדילת מגה של טנטומון קוראים הרקולס קאבוטרימון, לא ארקל קאבוטרימון. את בטח מתבלבלת עם השם היפני של מגה קאבוטרימון, אטלור קאבוטרימון. הדיג´יגדילת מגה של גומאמון, פלסיומון, יופיע בעונה הנוכחית. כמו כן יופיעו גם גראן קוואג´מון, הדיג´יגדילת מגה האמיתית של וורמון, ופיניקסמון (או הוהומון, השם המקורי שלה, שממש לא נשמע טוב), הדיג´יגדילת מגה של ביומון.

יאקומו

New member
../images/Emo53.gifעזרה!

זה בקשר למשהו שאני לא יודעת... (דרך-אגב, שוב תודה למורפיה ולדיג´י-ליסטה...
) אבל... אני לא יודעת מה זה פיק, ובטח שמתם לב שאני לא יודעת הרבה הא? אני אשמח אם מישהו יסביר לי...

Morphia

New member
פיק

פיק, מהמילה fiction הוא חלק מהמושג fanfiction שפירושו, פלוס מינוס- בדית מעריצים, או במילים אחרות, מעריצים שכותבים סיפורים משלהם, אבל משתמשים בדמויות וסיטואציות מהסדרה האהובה עליהם... מקווה שעזרתי ^^

Morphia

New member
*מסמיקה*

אני לא ~כל~ הזמן עוזרת לך... אני עוזרת כשאני יודעת את התשובה. חוץ מזה שזה היעוד שלי בחיים- לעזור לכמה אנשים שאני יכולה ^^ באמת, את יכולה לפנות אליי עם כל בעיה ואני אעשה את מיטב יכולתי לעזור לך ^^ ראיתי את הפרק, היה ממש משעשע!

Digi Lista

New member
תוספת קטנטנה...

התכוונתי ברעיונות לא רק לפיקים אלא גםלסיפורים עם דיג´ימונים ודיג´יגורלים ממוצאים מהראש(למי שלא יודע לצייר...),אז עכשיו את מוזמנת להתחיל להשתתף ברעיונות(עכשיו זה יותר קל אני מניחה...)וליצור לא רק פיקים אלא גם דברים אחרים.

עוד אחת

New member
שאלות על IQ.

1.מה ה-IQ של אמא של ריקה? 2.מה ה-IQ של דיוויס? 3.למה ברגע שקן הפסיק להיות שליט דיג´ימון ה-IQ שלו ירד מ-250 ל-30?(ה-IQ הממוצע זה 100.)

Digi Lista

New member
בחיים לא חשבתי על זה!...

אישית יש דברים שאני מעדיפה לא להתעסק איתם...ולגביי קן, ברגע שהוא הפסיק להיות רע הוא איבד הרבה דברים כמו חלק מההצלחה שלו וחלק מהזיכרון שלו, לגביי האיי.קיו אני כמו שאמרתי לא מתעסקת בזה.

Digi Lista

New member
יום חמישי...

ביום חמישי יהיה תשעה באב ואז כמו שאמרנו הגיע זמן לדברים העצובים בדיג´ימון..רגעים עצובים מפרקים, תמונות שהעציבו אתכם,פיקים וסיפורים עצובים...נכון זה לא בדיוק יעשה אותנו שמחים אבל גם על זה צריך לדבר...(אין טוב בלי רע...)...ושבוע לאחר מכן בערך, ט"ו באב וזאת החגיגה- תמונות של זוגות,סיפורים,קטעים מהסדרה,פיקים סיפורים ועוד...

star_female

New member
אני יודעת!

אני יכולה לשים פנארטס עצובים שיש לי! ^_^ *הולכת לחפש*

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gifיופי, עכשיו רק צריך...

שגם אחרים יזכרו וישתתפו...

למעלה