גאווה לאומית

Zack DA

New member
הם טובים. יש גם עמים שלהם גנים

...טובים. אצלנו יש גם גנים וגם חינוך לדורות לחשיבה מופשטת ולתורה (דבר שמפתח את ההבנה והחשיבה של ילדים).

הודים וסינים

לפי שאני הבנתי מאיש היי טק כיום הודו מספר אחת בעולם בהיי טק. התחום שכרגע ישראל שולטת בו זה תקשורת וגם זה רק בכמה תחומים ספציפיים. אבל עדיין לא הבנתי למה אתה טוען שאנחנו מוכשרים יותר מעמים אחרים. תביא איזושהיא הוכחה או רשימת טיעונים. עוד דבר: אנחנו לא העם הותיק ביותר בעולם. יש סינים שהיו לפנינו.

Zack DA

New member
אני אמרתי שאנחנו העם הותיק ביותר ?

לא יודע מאפה שמעת את מה ששמעת על הודו. זה ברור שיש תחומים שבהם יש לנו שליטה גדולה יותר מאשר אחרים - אבל בכל אופן לא יתכן שההצלחה שלנו מקרית.

עדיין

אולי פשוט תראה לי הוכחה או איזה רשימת טיעונים למה אתה חושב שאנחנו יותר מוכשרים. לגבי הגנים - זה באמת כבר מתקרב לתורת הגזע. אני מצטער שאני את ההשוואה הזאת אבל כשאתה אומר שמבחינה גנטית אנחנו יותר טובים מאחרים - אין לי בררה אחרת. זרוק לי איזה משהו. בבקשה לא את השטויות על הפרס נובל כי כבר הסברנו באחד ההודעות הקודמות, וגם לא את העוול ההסטורי על 48. ואת עניין הותיקות כתבתי בקשר להודעה הראשונה של יוגב, על איך שכל האימפריות התמוטטו וכל העמים העתיקים נכחדו ורק היהודים נשארו. בולשיט.

Zack DA

New member
תגיד לי משהו

קראת את מה שכתבתי ? כי סתרתי אז את טענותיך אחת לאחת. אפילו חברך השמאלני כבר הודה שאנחנו מוכשרים, אם לא בצורה גורפת אז "סטטיסטית". לא לכל דבר יש הוכחה - אך לא במקרה אנחנו מצליחים כל כך. בכל תחומי הדעת. במאות מונים מגודלנו היחסי באוכלוסיית העולם. היהודים הם עם מוכשר.

לא אמרתי שיש לנו כוחות על...

אלא הוכחתי לך שבמשך כל הדורות כל מיני אומות שונות ואימפריות גדולות ניסו להשמיד אותנו ואנחנו שרדנו למרות הכל! נכון האיטלקים ממשיכים את הרומאים. אבל איפה האימפריה העצומה שלהם??? אנחנו שרדנו למרות הכול. ואני אומר שבמקום לשקוע בדיכאון על כמה שרע לנו כדאי לנו להסתכל אחורה ולהתחיל לחייך למרות הכל!!!

למעלה