חתיך כל כך!!!....איפה הוא מנגן??
W Why So Serious New member 28/5/10 #84 בלהקה חח הוא הבסיסט שהחליף את מאט.. עד עצם היום הזה הוא לא רשמי.. ולי יש שיחה עם ג'ארד על זה! כי טימי שלי יהיה רשמי בדרך זו או אחרת
בלהקה חח הוא הבסיסט שהחליף את מאט.. עד עצם היום הזה הוא לא רשמי.. ולי יש שיחה עם ג'ארד על זה! כי טימי שלי יהיה רשמי בדרך זו או אחרת
L liron138 New member 29/5/10 #110 חחח גדול!!!!.... חשבתי שהוא של הלהקה שמחממת לפני ההופעה..חחח טוב צריכים לעשות משהו שהוא יהיה רשמי ואם כבר הזכרת את זה..אז קדימה...אנחנו מאחורייך...
חחח גדול!!!!.... חשבתי שהוא של הלהקה שמחממת לפני ההופעה..חחח טוב צריכים לעשות משהו שהוא יהיה רשמי ואם כבר הזכרת את זה..אז קדימה...אנחנו מאחורייך...
R RenanaD New member 27/5/10 #63 התגובה הראשונית שלי כשראיתי את התמונה היתה פשוט לצחוק. בקול. הוא כ"כ מזעזע האדום זה בטח הסטייג' אינג'וריז שהוא אמר.
התגובה הראשונית שלי כשראיתי את התמונה היתה פשוט לצחוק. בקול. הוא כ"כ מזעזע האדום זה בטח הסטייג' אינג'וריז שהוא אמר.
T The Fantasy New member 29/5/10 #102 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
J just me48 New member 27/5/10 #70 מה, לא? אז נכון זו לא בדיוק תמונה רגילה, אבל לא יכולתי להפסיק לצחוק..... (למרות שאני יותר בקטע של שאנון...)
מה, לא? אז נכון זו לא בדיוק תמונה רגילה, אבל לא יכולתי להפסיק לצחוק..... (למרות שאני יותר בקטע של שאנון...)
T The Fantasy New member 29/5/10 #103 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ורק לידיעתך, שאנון כבר שייך למישהי והיא קצת רכושנית אז אני רק מזהירה [oPekita ]
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ורק לידיעתך, שאנון כבר שייך למישהי והיא קצת רכושנית אז אני רק מזהירה [oPekita ]
J just me48 New member 29/5/10 #106 אפשר גם להתחלק אני בטוחה שיש מספיק משאנון לשתינו, אין לי בעיה עם משמרות
D DarkSecretLove New member 29/5/10 #107 ../images/Emo45.gif סימנתי טרטוריה ממזמן אופק בלילי מי שמתעסק מתרסק! מפאקינג קריית חיים אחויייההה!!!!!
../images/Emo45.gif סימנתי טרטוריה ממזמן אופק בלילי מי שמתעסק מתרסק! מפאקינג קריית חיים אחויייההה!!!!!
J just me48 New member 29/5/10 #108 בואי נגיד... שאני לא מרגישה מאויימת, אבל אני גם לא מתכוונת לריב. שיהיה בכייף לשתיינו