חחח בהצלחה
D DanielleLOVEJaredL New member 28/5/10 #86 ממתי התמונות בדיוק ואיפה היו הצילומים ? חחחחחח כדי לדעת לקטלג בתיקייה..
R RenanaD New member 30/5/10 #111 התמונות לקוחות מהפוטושוט לאלבום מארק דהקוברהסנייק, שהוא צלם וחבר שלהם, צילם אותם בבית ובסביבת המגורים שלהם בלוס אנג'לס. תפתחי את האלבום ותראי תמונות דומות.
התמונות לקוחות מהפוטושוט לאלבום מארק דהקוברהסנייק, שהוא צלם וחבר שלהם, צילם אותם בבית ובסביבת המגורים שלהם בלוס אנג'לס. תפתחי את האלבום ותראי תמונות דומות.
R RenanaD New member 27/5/10 #66 עכשיו יבואו כמה של ג'ארד היו באתר גם הרבה של שאנון ותומו, אבל הוא מחק אותן ועכשיו אי אפשר למצוא אותן בשום מקום
עכשיו יבואו כמה של ג'ארד היו באתר גם הרבה של שאנון ותומו, אבל הוא מחק אותן ועכשיו אי אפשר למצוא אותן בשום מקום
R RenanaD New member 27/5/10 #74 וכמה משעשעות לסיום אני לא יודעת מה יותר מצחיק פה: ג'ארד, התגובה של תומו או שכלום לא מעניין את שאנון המורעב (וכן, סלט זה ה-פתרון...).
וכמה משעשעות לסיום אני לא יודעת מה יותר מצחיק פה: ג'ארד, התגובה של תומו או שכלום לא מעניין את שאנון המורעב (וכן, סלט זה ה-פתרון...).
D DarkSecretLove New member 28/5/10 #80 חחחח לגמרי התגובה של תומו XD מסכן שאנון רעב..יבוא לפה אני אכין לו קצת קוסקוס.
R RenanaD New member 27/5/10 #76 מדענים הצליחו לעבר גבר! הלידה צפויה בימים הקרובים. שיילך מהר ובהצלחה... רק בריאות