גבולות וקווים אדומים

eranoz2

New member
ליקה, אז זהו-

יש תיזות שראוי שיעמדו בכל מבחן אפשרי, יש פרדיגמות שאסור למוטט ולהחליף. במקרה שלי, האמיני לי- נחצו קווים (או קו) אדום שאסור היה שייחצה, עם כל הכבוד לחופש הפעולה האקדמי

Gilgil1

New member
מעולם לא הגדרתי קוים אדומים ולכן אין בעיה

וזה לא שאנ מופרע ועושה דברים חריגים, אבל בסך הכל חי בשלום יחסי עם עצמי. דבר אחד שכן הגדרתי (היחיד!!)- לא רוקה. בזה עמדתי.

zipo1232

New member
הגבולות המוגדרים שלי

די ורודים (רציתי אדומים ולא תמיד הצלחתי) אבל אני משתדל לעמוד בהם. בעיקרון כל דבר שיאפשר לי להנות בסיכון מינימאלי.........

תשובות שעונים מכאן, לא עונים משם?../images/Emo163.gif

חרגתי, חופשי חרגתי
לפני כמה חודשים עברתי תקופה שהייתי מוגבלת. מרותקת לבית. <נו.... משהו בריאותי
> אחרי שבוע, הגעגוע גבר על כל ההגיון והגבולות שהצבנו, והוא בא לבקר אותי בבית. מצוות ביקור חולים, לא? אז, מה שהיה עד אז מחוץ לתחום - הבית גבול שלא חשבתי שאחצה, נחצה.

אין לי גבולות מוגדרים

הגעתי למסקנה שלהגדיר גבולות בתחום הזה זה טפשי ולא עובד. אני זורם עם עצמי ונאלץ לסמוך על החלטות של עצמי בכל רגע ורגע בחיי. לא משהו, אבל זה מה יש...

אין גבולות, אין דאגות.

ככה אומרים את זה , לא? אינלי גבולות מוגדרים מראש. כל גבול נחצה כשמגיעים אליו, או שלא.

קבוצות מאורגנות ,פעילות בארגוני טרור,

קטינות פמנסטיות מאירן נציגות של הקו קלקס קלאן [גם אם הן באות בלבוש המסורתי] אנורקסיות זונות [אלא אם הן מתחפשות לאחות או חיילת] בנים [אלא אם הם מתחפשים לבנות ממש טוב ] <אפרופו המסרים מאתמול> חברות כנסת מהימין הקיצוני .

המנער

New member
ואני מוסיף...

קרובי וקרובות משפחה מקרבה ראשונה... נשים מעל גיל 60... שכנות.. גננות ומורות של הילדים... חמותי.. חמי... גיסותיי... גיסי... אשתו החתיכה של החבר... וכמעט כתבתי אישתי...

הגבולות שלי

רווקים בעלי עבר פלילי הגברים של החברות שלי <למעט אם הן מציעות לי להצטרף> החברים של בעלי קרובי משפחה לסביות

לא לסביות

כי יש לי מספיק "צרות" עם גברים. לא צריכה שאשה תתאהב בי <וביננו, זה נראה לי הרבה יותר מסובך מאהבת גבר לאשה>. לעומת זאת, דו מיניות אני אוהבת

הקווים האדומים נחצים בכל מעשה ובכל מחשבה מחדש

הגבולות ברורים מאז שהכרנו, אני והחוקי.. יש לי אותו ולו יש אותי כל פלירטוט כל מעשה כל מגע כל מחשבה כל פעם מחדש - מרגישה שאני חוצה את הגבול הריגושים, הכיף, החיוך, האדרנלין - ממיסים את המצפון

כל הקוים האדומים נחצו מזמן!

למדתי לעולם לא לאמר לעולם...{באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב}
בכל פעם שהצבתי לעצמי קו אדום הבנתי שאני חוצה אותו שוב ושוב, הגעתי למסקנה לא להציב לעצמי קוים אדומים כי כולם ממילא נחצים בכל פעם מחדש... לפחות על המצבה שלי יכתבו: כאן נמצאת משהי שחיה את החיים

המנער

New member
ואני החלטתי..

שאחרי לכתי , הכלבים יאכלו אותי.. אפילו מצבה לא תהיה לי..

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

פעם היה נביא זעם שניבא את זה {אומנם לא לך אבל לאיזושהי מלכה תנ"כית}

המנער

New member
הירוקים האלו...שוב הירוקים האלו...

את לעולם לא תפסיקי , נכון...? ואגב , אותה דמות תנכית היתה אזבל אשת אחאב... והנביא אליהו , הידוע בכינויו "אליהו הנביא" , היה הנביא... (בראשית יא´, ז´).

למעלה