גבולות וקווים אדומים

../images/Emo45.gif

אני בעד שדבר ראשון יתרמו ממני מה שאפשר. שלב שני, שינסו סטודנטים לרפואה או חוקרים להבין משו עלי, שלא הצליחו להבין שהייתי חיה. וממה שישאר.. שישרפו ויפזרו איפה שבא להם - על האופציה של הכלבים לא חשבתי אפילו.

sumerfield

New member
מתוק שלי

כבר סגרתי עם מאוהבי, שאחרי לכתך מאיתנו נפחלץ את ישבנך הענוג, ונחלוק אותו בינינו שבוע שבוע (אלא אם נהייה באותו סניטריום ואז נעשה עליך שלישיות..
) אל תדאג, שום כלב לא יגנוב לנו אותך.

sumerfield

New member
רק

אם המתוק שלי לא יתנגד שתכניסי לו יד תחת. (טוב, נו, אנחנו טיפה נסחפים כאן..)

המנער

New member
סאמר חיים שלי...

בדיוק דברתי היום עם חבר (במקרה...?) על כך שיתכן שלפני מותי אני אצווה שאחרי מותי אני דורש שיפחלצו את גופתי, ולא רק זאת , היא צריכה להיות מוצבת בסלון הבית.... היש נקמה יפה מזו...? ואת דיווה , באמת היית רוצה לצפות בשני אשמאים זקנים וכנראה עם דעה לא ממש צלולה , בזמן שהם תוקעים את האיבר הרופס והמדלדל שלהם אל תוך עכוז מפוחלץ...? ואפילו הוא שלי... ואתה סאמר , עוד גדולות ונצורות מזמן לנו העתיד...

sumerfield

New member
לי יש גבול אחד

אני לא חוזר למקום בו ביקרתי אחרי שמישו אחר ביקר בו. (אלא אם הביקור היה בהדרכתי האישית ותחת השפעת סמים) (הגבול ניתן לפריצה באמצעות מקל של טוריה וחמישה מסמרי 10 )

gaiben

New member
גבולות יש בחיי הנישואין

כל הרעיון של החיים האחרים הוא לצאת מאותן גבולות לא?

:)

חרגתי רק בקטע של נשים.. שפעם אמרתי אין מצב, אבל באווירה מסויימת לפעמים יש מצב :) גבולות שלא אעבור- בני זוג של חברות <אלא אם כן הן מזמינות
> כנל חברים של.. וכל מה שיודעת שיכול לפגוע בזולת

גבולות...

יש גבולות שאנשים שמים לעצמם כתוצאה מפחדים כאלה ואחרים, בין אם פחדים מודעים ובין אם כאלו שבאים מהתת-מודע. גם אני הצבתי לעצמי גבולות, את רובם כבר עברתי בסערה. וכן, יש לי הרגשה שאני בדרך לעבור גם את אלו שנשארו...

אני זה שכתבתי את המצע של "יש גבול"...../images/Emo196.gif

כשהתחתנתי היו לי קוים אדומים מאוד ברורים שמה שלא יהיה אני לעולם לא אבגוד שאני אבגוד? רק המחשבה עוררה בי חלחלה... ואם חששתי ממשהו זה שהיא תבגוד בי... לא הצלחתי להבין איך אנשים שאוהבים מסוגלים לבגוד לפגוע באדם שאיתו התחתנו מתוך אהבה ובחירה... בערך אחרי שש שנים אחרי החתונה... היתה הפעם הראשונה... זה התחיל בקביעת קווי הגבול האדומים החדשים לרמת צ'אטים... שהוסטו לאימיילים... שהוסטו למסרים... שהוסטו לשיחות טלפוניות וזהו... קו האדום הוא פגישה... ואז הקוים האדומים הוסטו עוד קצת לנגיעות עם בגדים בלבד שהוסטו לנשיקות וזהו... ואז החלטתי שהכל איכשהו... אבל הקו האדום הוא חדירה... ומהר מאוד התמכרתי לתחושה... והבנתי שהשריטה היא אצלי... וגם אם היא היתה היום משתנה והופכת להיות בדיוק מי שהייתי רוצה ומסכימה לעשות ועושה כל מה שאני יכול רק לפנטז עליו בסופו של יום... הייתי ממשיך עם זה... ומאז הצבע האדום בקווי הגבול הפך לשקוף ומצאתי את עצמי בסיטואציות הזויות שבדיעבד אני לא מבין איך הייתי חלק מהן ואם היו מספרים לי אותן על מישהו אחר הייתי אומר שהוא מטורף... כמו להיות איתה בסלון בדירת שלושה חדרים בשתיים בלילה כשבעלה ישן בחדר שלהם במיטה הנמצאת מאחורי הקיר בגב שלנו אצלה בבית כשבעלה התקשר שהוא הצליח לקבל חופשה מהמילואים והוא למטה בחניה וביקש שתחכה לו במיטה עירומה... או רומן מטורף שהיה לי עם השכנה ממול בבית הקודם שלנו... כמה מפתה... כמה נגיש... כמה מסוכן... כמה מטורף...

avocumber

New member
מה שמוזר לי בשרשור הזה

הוא שאין פה הצפה של המוני תפוזונים שאומרים שהקו האדום זה בגידה ושהם לא עברו אותו ולא יעברו אותו. נו, דברים כאלה... הרי ההודעה הזאת נמצאת בדף הראשי. (או שהיו כאלה והמנגנונים של הפורום הם כל כך יעילים, שהתפוזונים החצופים לא הצליחו להיכנס או, לחילופין, הוצאו מייד...)

למעלה