אני לא מצליח לקרא מה כתוב על לוח העץ החלבי. "מלבי"?עכשיו סגרתי מעגל של השירשור הזה והכנתי מלחם הקימל סנדוויץ' עם גבינת עמק.
צפה בקובץ המצורף 2405
צפה בקובץ המצורף 2406
אני לא מצליח לקרא מה כתוב על לוח העץ החלבי. "מלבי"?עכשיו סגרתי מעגל של השירשור הזה והכנתי מלחם הקימל סנדוויץ' עם גבינת עמק.
צפה בקובץ המצורף 2405
צפה בקובץ המצורף 2406
ברור מאוד שזכותך להחליט מה אתה אוהב ומה לא, ואין לאף אחד הזכות לבקר (מלשון ביקורת) אותך.יש תחליפים לעמק ואפילו יותר טעימים, ויש גם תחליפים לקטשופ של אוסם ואפשר להגיד שהם יותר טעימים, אבל אני כמו ילד, לא רוצה את מה שהמבוגרים טוענים שהוא יותר טעים - רוצה בדיוק את מה שאני מכיר.
גם אני לא סבלתי את טעם הקימל בלחם, אך מאוד אהבתי לחם חי.זוכרת שבשנות ה-70 הייתי נשלחת למכולת ולפעמים בטעות הייתי מביאה לחם קימל, שהיה שנוא עליי. למה הפסיקו לייצר אותו באופן המוני?
כתוב שם "חלבי".אני לא מצליח לקרא מה כתוב על לוח העץ החלבי. "מלבי"?
חשבתי שאתה אופה באופה לחם. יש לי את אותו התנור בדיוק והוא טוב, לדעתי הצנועה. לכל תנור צריך להתרגל.הייתי מאד מרוצה מהקודם (קינג), לנוכחי (אלקטרולוקס) התחלתי להתרגל.
מי אמר אני ולא קיבל ?
זה מה שאילתרתי אתמול:חשבתי שאתה אופה באופה לחם. יש לי את אותו התנור בדיוק והוא טוב, לדעתי הצנועה. לכל תנור צריך להתרגל.
יש לך מתכון לצרף?
אני לא מצליח לקרא מה כתוב על לוח העץ החלבי. "מלבי"?
ח ל ב יאני לא מצליח לקרא מה כתוב על לוח העץ החלבי. "מלבי"?
תודה רבה 🏵⚘זה מה שאילתרתי אתמול:
לבצק מקדים:
100 ג' קמח מלא
200 ג' קמח לבן
חצי כף שמרים יבשים
חצי כף גדושה סוכר
כוס (240cc) מים.
לערבב היטב, להניח בקערת פלסטיק, לכסות עם ניילון נצמד ולהשאיר כמה שעות בטמפרטורת החדר, אפשר אחרי שעה וחצי להכניס ללילה במקרר.
לבצק:
500 ג' קמח לבן
200 ג' קמח מלא
כף שמרים יבשים
כרבע עד שליש כוס שמן צמחי כלשהו
כוס וחצי מים
את הבצק המקדים
2 כפות גדושות גרגרי קימל
ללוש כעשר דקות במהירות נמוכה בינונית
להוסיף כף מלח
ללוש עוד כשלוש דקות במהירות גבוהה יותר.
להתפיח עד הכפלת נפח, לעצב, להתפיח שוב בתבנית ולאפות.
אני חילקתי לשניים ואפיתי בתוך תבנית כשלושים וחמש דקות ב190 מע"צ במצב טורבו עם כמה קוביות קרח בתחתית התנור לקבלת אדים בשלב האפייה הראשון.
להוציא מהתנור, להוציא מהתבנית ולצנן על רשת לפחות חצי שעה.
לצלם ולהעלות לפורום.
הערה: אפשר להכין עם קמח לבן בלבד (קצת פחות מים) או לחלופין להעלות את אחוז הקמח המלא והקימל, הכל על פי הטעם האישי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.