גבירותיי ורבותיי!
המפקד!

איילת כ

New member
ומה איתי????

אני בשבט אלעד,בעיר כלשהי ברחבי ישראל ונולדתי בכ"ג אלול.

שולי פ

New member
ואחרי שנים(חודש בערך) שלא נכנסתי...

שולי פ
בת 15 שבט לביא סניף נהריה בגאווה (?) אייסי- 219833308

אני בהכלל לא שמתי../images/Emo23.gif שהיא לא הייתה

אני מדברת איתה כל יום (בלי הגזמה!!!) בטלפון.... חחח... בטח נמאס לה כבר

ביני17

New member
היייי

הייי ! גם אני חדש ! (ירוק) בקיצור קוראים לי ביני (=קיצור של בנימין) אני בסניף קרית משה בירושלים, שבט קוממיות ! מדרעך את שבט לביא ! אשמח לשמוע ולהגיב בכל נושא !

tamarhp

New member
ברוך הבא בשם כולם ../images/Emo140.gif

וזה שירשור של מפקד אז לא כדאי שכולם יכתבו לך פה "ברוך הבא" אז אני כותבת בשם כולם...

eladsr

New member
אני מצטרף!!!!!!!!

שמעו, אני אלעד שרייר גר בקרית 8 גיל 13.5 שבט הרא"ה סניף מרכז פגז

קיפיק

New member
א-ח-ש-ל-י-../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אלעדוש...זו
חוצפה, הפקרות, וכו'...

מוצארט

New member
../images/Emo60.gifזה מה שיש לי עד כה../images/Emo80.gif

שלם: פירות יער יחיעם: לורד נור, נקמת המלפפונים, מוצארט עוז: ליאור השריף, בקהאם17, תקוות דניאל (עיברתתי...) קוממיות: אפרת 3 נקודות, השטן666(צבי), הילדה הזו היא אני, חגי, המשועמם מכאן, ביני17, מאיהקול עמיצור: ללי37, מיכלוש7, תמרHP, קיפיק, ליעד,עמיצורית, למה כל השמות תפוסים, ניר אלעד: שרוך, נעמה-זיכרון לנצח (עוד עיברות), שוב שטלופטצחי, איילת כ. לביא: אושרה במלרע, סופר מריו, טיקי טיקי, צופי וחורפני, אילת בנשמה, באר-שבעית מדליקה, אלה השביסטית, עטרה ש., מתן בוזגלו, שולי פ. הרא"ה: עכבר מעבדה, מחורפנת שכמוני, יהודית גאה האחת, נועה קפטן גייקי גיי, דש לקש, SVGS (שי), מימי14, פרארי אדומה, אלעד שרייר מעפילים: השניה מנצר האחמיות אלה שלא רשמו את שם שבטם: אשקלוני, דנה8, יניב אליאש. על מנת שנוכל (תמר ואנוכי) ליצור תרשים יפה ונאה, יכולים אתם לשלוח לי במסרים האישיים את בקשותיכם. השמות הנ"ל, יוצגו כך, אלא אם כן תבקשו אחרת.

מוצארט

New member
ועוד משו קטן...

לכל מי שיש ניק באנגלית, אני מאוד אשמח אם הוא ייתן לנו את רשותו לכתוב את שמו הפרטי, כי אחרי הכל, אנחנו אוהבי השפה העברית. (וכמובן - הכל במסרים...)

שבט קוממיות

ב"ה שברוך ה' גדל (עד לא מזמן הינו 3) מעדכנן לפי מה ידוע לי .... חגי איתי המתוח - חבר של איתי- (מוקדש לתרצה) צבי ישראל רועי שירה הילדה- סורי אין לי מושג מה השם שלך .... שירית ומי זה ביני17???????

ביני17

New member
היי אני זה ביני 17 (מתסבר)

בקיצור קוממיוניקים יקרים עד בלי די ! אני הוא ביני (=בנימין} הישר מהקאסבה של קמ"ש, ורק רציתי להגיד דבר אחד : הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ! ובעצם עוד כמה דברים... : מה שלומכם ? מה תעשו שנה הבאה ? ועוד ועוד ועוד ! ואני מניח שאחרי שתסיימו לקרוא את הודעה זו תרגישו הקלה מסויימת, "הנה הוא הרבה יותר אידיוט/משועמם/חאג'דאמט מאיתנו ! והאמת אוי האמת כמה שהיא כואבת נכון לא כמו פיל שמתיישב עליך ושוכח שזה ערב שבת, אבל עדין כואבת ! נכון אני בהחלט יותר.... מה באמת קראתפ את זה !! הישג שיא ! בקיצור כל זה היה בצחוק ! חולה עליכם מוזמנים תמיד לקמ"ש ולאי מייל [email protected] וסליחה אם פגעתי !

שבט קוממיות עידכון

ב"ה שבט קוממיות מונה 10 חניכים (מניין)והם: חגי איתי המתוח - חבר של איתי- (מוקדש לתרצה) צבי ישראל רועי ביני17 שירה הילדה- סורי אין לי מושג מה השם שלך .... שירית

זה מה שקורה שעושים ריפרש מאוחר מידי

ב"ה קוממיות עידכון סופי.(לרגע זה ) אנחנו עדיין מניין חגי איתי המתוח - חבר של איתי- (מוקדש לתרצה) צבי ישראל רועי ביני17 שירה רחלי פ שירית

למעלה