גבירותיי ורבותיי!
המפקד!

עטרה ש

New member
טוב.. אם אתם כ"כ רוצים... גמני יענה

...
עטרה ש (תודו שלא ידעתם...
) 14 וחודשיים (עוד יומיים זה חודשיים..) עפולה (אמפריה
) שבט לביא
שולטים-עפולה מרכז
איציק
: 203584070 תדברו איתי משעמם לי בטירוףףףף
מסנג'ר-רק למי שמוכן לשחק איתי שולה(המוקשים..): [email protected] ו... זהו נראה לי...

גמני רוצה.....

טוב אז- מור...
עלי...[מקום מדהים!!!!!] שבט אלעד [
] וסניף.... אני חייבת?![מוקדש פה למישו שהוא ממש משו משו.....] טוב... אני הייתי בסניף עלי... [שפעם היה כלי.... =/] אייסי- 320888420

tamarhp

New member
ד"א אני שוב מזכירה ../images/Emo26.gif

מי שרוצה להרשם לסניף הוירטואלי..... הפרטים לסניף הוירטואלי..... ניק נוכחי בפורום שם פרטי שם משפחה מקום מגורים תאריך לידה עברי תאריך לידה לועזי שבט וסניף דואר אלקטרוני, ICQ, , Messanger - אם רוצים שורה וחצי על עצמכם, תחביבים, ציטוט... לשלוח למסר. תודה.

danielhope

New member
דניאל (אני, מה לעשות)

שמי: דניאל מקום מגורים: תל אביב אני בן 18 וחצי [email protected] אייסיקיו: 106-215-973 אשמח לדבר עם כולכם...

מוצארט

New member
../images/Emo41.gifחברים יקרים!../images/Emo41.gif

תמר (הארי פוטר) ואנוכי החלטנו ליצור תרשים של כל אחד ושבטו הוא. לפיכך, כל מי שעדיין לא רשם את פרטיו, יאללה שירשום! האנשים שלא רשמו את שם שבטם הם: אשקלוני דנה8 יניב אליאש (הניק היה מבורדק בשבילי....) וזהו... עוד כיומיים נפיץ את הרשימה, אז מי שעדיין לא רשם את עצמו, שיזדרז!

מוצארט

New member
אז מה איתם?

מה השבטים שלהם? אם אתם יודעים על עוד חבר'ה, שאין להם אפשרות להיכנס לכאן באמצע השבוע, תרשמו את הניק ואת השבט שאליו הם משתייכים.

tamarhp

New member
אממממ

ניר (לא יודעת אם הוא רוצה שאני אכתוב את השם משפחה) ניק: shadow dancer גיל: 16 וקצת (כ"ה תשרי תשמ"ח) שבט עמיצור (נתניה.. לא יודעת איזה סניף זה נקרא) מדריך שבט יובל איתי ניק: המשועמם כאן גיל: 17 שבט: קוממיות, נדמה לי, ולא יודעת איזה סניף... ואיפה שירה שלנו?

tamarhp

New member
עוד >>>

מתן בוזגלו קרית שמונה שבט לביא (קרית שמונה, לא יודעת איזה סניף) גיל: 14 או 15... צריך לשאול את קרן או רחלי

קיפיק

New member
עידכוניישן../images/Emo26.gif

איתי נולד בי"ב כסליו ומתן בסניף עוזיאל (אימפריה?!) והוא בן 15. ושירית, רק שתדעי שאני דיברתי עם דודי המתוח...מסכן...עכשיו הוא באמת מתוח...(בדיחה משפחתית לאיתי...)

למעלה