הייתה אי הבנה <קטנה> ביני לבין טל..
היי, אז.. האמת תצא לאור... אני וטל (S.tal) ניפגשנו...
. קיבלתי אישור מטל לספר.. אז הנה..: התחלנו לדבר בעצם בגלל ששנינו לומדים באותו ביצפר, היא שנה אחת מעליי. דיברנו ודיברנו.. דיברנו שאנחנו רוצים מתישהו להיפגש.. בסוף לא יצא.. ודיברנו.. פתאום גילינו: שהיינו גם באותו גן טרום טרום טרום חובה
.. אז בהתחלה רצינו להיפגש ביום האחרון של חנוכה, אבל בסוף החלטנו שלא.. אז נפגשנו היום (חמישי). קבענו בשעה 11:15 (ההפסקה הארוכה השנייה), ליד הלוח האלקטרוני (מי שלא יודע מה זה, לא נורא). אז היא באה עם חברה שלה, ואני באתי עם חבר... אז.. אני והוא (מתן) עולים במדרגות לכניסה, ששם יש גם את הלוח האלקטרוני...(השולת!!!
), הוא אומר לי: "אולי זאת היא?" *מצביע על טל וחברה שלה* אני אומר: "אולי... נחכה..". ואז אנחנו עומדים ליד המעקה.. ומסתכלים על הלוח האלקטרוני קצת.. ולמטה קצת.. פתאום אני מסתובב ואני רואה ש-2 הבנות האלה מתקרבות אלינו לאט לאט כאילו הן הולכות להתנפל עלינו ולרצוח אותנו... ואז אחת הבנות (שמסתבר שזאת טל): "אתה ניר?" "כן.." "היי, זאת טל.. *צוחקת ממבוכה*" "היי.. *נבוך*" טל: "זאת אפרת.." אני: "זה מתן.." *מתן מנסה לברוח לי* *אני תופס אותו בשרוול ומחזיר אותו* *שתיקה* *מתן שוב מנסה לברוח..* אפרת (חברה של טל): "אני חושבת שאני אלך גם.. *חיוך נבוך*" טל: "לא את לא!" *אני קצת רודף אחריו..* *בסוף הוא החליט שהוא לא בא* *הסכמתי* *עליתי חזרה למעלה* טל: "אז נדבר באיי סי קיו" אני: "ביי.." טל: "ביי..".. ועכשיו הקטע המביך ביותר... אני יוצא החוצה.. ומוצא את מתן.. אנחנו מדברים שתי דקות.. ואז עוד ילד מהכיתה (רון) מגיע.. מתן מספר לו "לניר היה בליינדייט ראשון".. וקצת משנה דברים
, אחר כך הוא סיפר לעוד ילד (יואב), ואני חושב שלעוד מישהו, לא זוכר מי... בקיצור, אני וטל החלטנו, שפעם הבאה שאנחנו נפגשים
בלי מת
. אז ביי לכולם, ותגיבו
ניר, חדשות ערוץ 2, עזה.