גבירותי ורבותי!! פרק ספיישל 3 פה

עוד פעם שכחתי לצרף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז הנה זה
נושה, חדשות ערוץ 2, עזה.

S.tal

New member
חחחחח..., ניר!!!

עם מי נפגשת?! אני חייבת לדעת!
*פרצוף תמים*

חחחחחחחחח...!!!!

היי, אממ.. אם מי נפגשתי.. כנראה שאני לא יכול לספר *שיעול*
. אבל זה היה מביך.. מאוד מביך... מאוד מאוד מביך..
. ניר, חדשות ערוץ 2, עזה. אגב - ברוב ההודעות האחרונות שלי יש רמזים לפרק המחץ בספיישלים של הארי פוטר.. אבל הוא לא הפרק החמישי
.

פחחחחחחח../images/Emo6.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............... קורע!!! מצחיק ביותר!!! סליחה........ בהודעה המרוכזת שלי כתבתי פורג´ במקום ניר....... אז סליחה.....בכל מקרה אתה יכול לשים שוב את הספיישלים האחרים? מיכי!

חח.. תודה ../images/Emo13.gif

היי, תודה.. אממ.. אני לא יכול להוסיף כרגע את הספיישלים האחרים.. זה סתם יהיה הרבה הודעות וזה יהיה מעצבן.. תסתכלי בעמוד הקודם ובעמוד לפניו.. בטח הם שם.. אם לא תוכלי ליצור איתי קשר באיציק מספר 77000167, אני אשלח לך אותם שם
ניר, חדשות ערוץ 2, עזה. (החתימה החדשה שלי שאימצתי אותה רשמית
). I´m tired to add a link

Mooa-Numi

New member
*יורה לניר בראש וב$^&^&*&*

ניר יא זנזון! מאסה!? אני אל משתתפת בפיק על מקרון?! אני?! אני משתתפת פעילה *שורקת* בפוטריבים? שתמיד דואגת בערוץ שלך לרדת על כולם?! אני?! ושקט! גיל טובבב! *מושפעת מהעובדה שהיינו נשואים* בפרק הבא אני משתתפת! מובן?! (ולא בתור מפלצת ירוקה... אררג...) מיכל (*שולפת גזר*)

חחחחחחחחחחחחחחח....!!!!

היי שוף, אממ מיכל, כתבתי את הספיישל מאקרון בערב-לילה, ו- *שיעול* אני לא ממש חושב עלייך בשעות האלה *שיעול* אם את מבינה למה אני מתכוון
...!!! בטח התגובה שלך תהיה.. "ועכשיו אני חייבת לפרסם את זה".. "נר לו ניר נר לו דקיק".. "דוקטור פישר.. זה בדוק!!!!!"
!! את תופיעי בחלק השני, ואני חושב שאני אוציא אחרי שהשני יצא את כל פרק 4 כקובץ אחד... נראה.. ניר, חדשות ערוץ 2, עזה. I´m tired to add a link

CrAzY*

New member
אני קווידיץ´ משהו......

נעה * במרד איי סי קיו * נה נה נה נה נה הייתי אתמול במשחק של מכבי!!!!!

אממ...

היי, וול.. כל הספיישלים מופיעים בפורום.. פרק 3 ו-4 בשרשור הזה, ופרק 1+2 בשרשור אחר לפני עמוד או שניים. את יכולה למצוא אותי באיציק במספר 77000167, ואני אשלח לך
נושה, חדשות ערוץ 2, עזה.

Mooa-Numi

New member
אז"ש!!!!!

אם כבר ^OoRy-OoR^ וזה לא כל כך הניק שלי! ושורה וחצי?! "היי רופ היי ניר?!" מה עם "מיי ניים איז עוגן אנד איי וואנט מיי סאסי!" (או גוד... שאני חושבת על זה עכשיו "סאסי" מקשיר בהקשר מאוד מסויים את אהובי
... לא שתיבנו או משהו) (לחשוב זה רע!) מה עם "ניר אתה כל כך מתאים לחנוכה-סופגי עם הנר" הא?! הא?! סניל...

מיכלטיפשה ../images/Emo8.gif

היי, מה את רוצה? את לא נכנסת לשרת הזמני, והפעם האחרונה שראיתי את הניק שלך היה לפני איזה שבועיים אם לא יותר..! אז את רוצה שאני באמת אזכור את זה?
. ניר, חדשות ערוץ 2, עזה.

harri potter

New member
אני יודע טלפוטר

הארי פוטר רון וויזלי הרמיוני רינג´ר סטיריוס בלק מה אומרים פליק ופלק וינגרדיום לביוסה זמן לטלפיפי זמן לטלפיפי

הייתה אי הבנה <קטנה> ביני לבין טל..

היי, אז.. האמת תצא לאור... אני וטל (S.tal) ניפגשנו...
. קיבלתי אישור מטל לספר.. אז הנה..: התחלנו לדבר בעצם בגלל ששנינו לומדים באותו ביצפר, היא שנה אחת מעליי. דיברנו ודיברנו.. דיברנו שאנחנו רוצים מתישהו להיפגש.. בסוף לא יצא.. ודיברנו.. פתאום גילינו: שהיינו גם באותו גן טרום טרום טרום חובה
.. אז בהתחלה רצינו להיפגש ביום האחרון של חנוכה, אבל בסוף החלטנו שלא.. אז נפגשנו היום (חמישי). קבענו בשעה 11:15 (ההפסקה הארוכה השנייה), ליד הלוח האלקטרוני (מי שלא יודע מה זה, לא נורא). אז היא באה עם חברה שלה, ואני באתי עם חבר... אז.. אני והוא (מתן) עולים במדרגות לכניסה, ששם יש גם את הלוח האלקטרוני...(השולת!!!
), הוא אומר לי: "אולי זאת היא?" *מצביע על טל וחברה שלה* אני אומר: "אולי... נחכה..". ואז אנחנו עומדים ליד המעקה.. ומסתכלים על הלוח האלקטרוני קצת.. ולמטה קצת.. פתאום אני מסתובב ואני רואה ש-2 הבנות האלה מתקרבות אלינו לאט לאט כאילו הן הולכות להתנפל עלינו ולרצוח אותנו... ואז אחת הבנות (שמסתבר שזאת טל): "אתה ניר?" "כן.." "היי, זאת טל.. *צוחקת ממבוכה*" "היי.. *נבוך*" טל: "זאת אפרת.." אני: "זה מתן.." *מתן מנסה לברוח לי* *אני תופס אותו בשרוול ומחזיר אותו* *שתיקה* *מתן שוב מנסה לברוח..* אפרת (חברה של טל): "אני חושבת שאני אלך גם.. *חיוך נבוך*" טל: "לא את לא!" *אני קצת רודף אחריו..* *בסוף הוא החליט שהוא לא בא* *הסכמתי* *עליתי חזרה למעלה* טל: "אז נדבר באיי סי קיו" אני: "ביי.." טל: "ביי..".. ועכשיו הקטע המביך ביותר... אני יוצא החוצה.. ומוצא את מתן.. אנחנו מדברים שתי דקות.. ואז עוד ילד מהכיתה (רון) מגיע.. מתן מספר לו "לניר היה בליינדייט ראשון".. וקצת משנה דברים
, אחר כך הוא סיפר לעוד ילד (יואב), ואני חושב שלעוד מישהו, לא זוכר מי... בקיצור, אני וטל החלטנו, שפעם הבאה שאנחנו נפגשים בלי מת
. אז ביי לכולם, ותגיבו
ניר, חדשות ערוץ 2, עזה.

למעלה