גברים.....למה כזאת רדידות??

אריאלה36

New member
גברים.....למה כזאת רדידות??

אני בחורה מלומדת, עצמאית, עובדת בעבודה רצינית כבר כמה שנים, בעלת חוש הומור, בעלת אופקים רחבים ועוד כמה דברים שיש לי להציע אבל משום מה אני פעם אחרי פעם נפסלת בגלל שאין לי גוף של דוגמנית. שלא תבינו לא נכון, אני נראית נפלא, סקסית, מטופחת ושמנה וכנראה שבשל היותי שמנה אני נפסלת. מישהו יכול להסביר לי מה הקטע?

ת י א ה

New member
אני לא גבר ../images/Emo31.gif

אבל נראה לי שאת תולה את היותך נפסלת פעם אחר פעם בגלל היותך שמנה. תנסי לצאת מהקיבעון המחשבתי הזה. אולי יש כאן משהו אחר ? אולי פגשת בגברים שלא השכילו להעריך או בכלל לראות את התכונות הטובות שציינת ? אולי פשוט פגשת בגברים הלא-נכונים ? אני מכירה לא מעט גברים (ונשים) שיעדיפו שמנה מטופחת וסקסית על פני רזה מטופחת וסקסית.

על טעם ועל ריח

מי שנמשך - נמשך. מי שלא - לא. אין יותר פשוט מזה
אי אפשר להכריח ולכפות על אפחד לרצות מה שהוא לא רוצה או להמשך למה שהוא לא. זו זכותם המלאה, וזו אינה רדידות בכלל. כפי שאת בוחרת עפ"י קריטריונים שלך, גם הם. כפי שאת נמשכת עפ"י טעמך האישי, גם הם.

נאלצת להסכים עם מירב...../images/Emo45.gif

היא צודקת. זה לא משהו אישי נגד "שמנות". דווקא יש המון גברים ששונאים רזות. אז אם היית רזה והיו פוסלים אותך על זה, זה היה נחשב בעינייך רדידות? זה פשוט עניין של משיכה. כמו שאני לא אוהבת נמוכים (ויסלח לי פה כל מי שנמוך), ככה יש גברים שלא אוהבים שמנות ויש גברים אחרים שלא אוהבים רזות. וחוץ מזה, משהו שלא קשור אבל רק שתדעי - מה שאת מקרינה כלפי חוץ זה מה שייקלטו אנשים כי זה מה שאת משדרת. אם את שמנה אבל כמו שאת אומרת סקסית ונראית טוב, ואוהבת איך שאת נראית, זה גם מה שתשדרי ואנשים יאמינו שזה ככה!!! בהצלחה!!

הם יאמינו לכל מה "שתמכרי"

אבל זה לא בהכרח יגרום להם לראותם באור אחר, באור שמושך אותם. הם לא ירתעו ממך כפי שאולי היה קרוה בהתחלה, הם יאהבו את האדם שהם יגלו, אבל זה לא מחייב שזו תהיה אהבה רומנטית. מצד שני, לפפעמים ההקרנה הזו משפיעה. לפעמים במהלך החיים נתקלים בבני אדם, יום אחרי יום, ומשהו קורה שם, ומעטפת הגוף נעלמת ונשאר רק מה שבאמת חשוב - האדם. אבל זה לא תמיד קורה, אם בכלל, ובטח שלא בפגישות עיוורות/רומנטיות. הכי חשוב, לא משנה מה זה יעשה לאחרים... כשאת תהיי ככה, את תהני מהחיים יותר, תהני מעצמך, וזה בדוק!!

צודקת שוב..../images/Emo123.gif

אבל מה שהתכוונתי זה לזה שהיא צריכה לאהוב את עצמה ואת איך שהיא נראית ע"מ להקרין את הבטחון הזה לאנשים. מה שבטוח זה שאם היא לא אוהבת איך שהיא נראית והיא הולכת כל היום עם הראש באדמה, זה יקרין לאנישם שהיא באמת לא נראית טוב...

לא כועסת עליי, לא צועקת!!

תכף אמצא משו מעפן לכתוב, שלא תסכימי איתי ואז תהיי מבסוטה, רגועה, שלווה ושקטה רק לא צועקת!!

לא צועקת...../images/Emo7.gif

חיפשתי פרצוף עם צחוק זדוני כזה...אני לא אשמה שלא מצאתי משהו יותר טוב מזה.. אני ממש לא כועסת!! להמ שאכעס!! להפך, אני מסכימה איתך ואמרתי שאת צודקת...

Taz39

New member
תתפלאי...

לא כולנו רדודים...יש כאלו שיעדיפו שמנות...כנראה עדיין לא נפלת על אלו שכן מעוניינים... טאז - ממטרים קלים...

דרורk

New member
הכל עניין של חברה...

יש לי ידידה נפלאה ושמנה,היא גם יפה וחכמה...אבל בישראל היה לה בעייה כתוצאה ממראה שמן... היא התחתנה לא מזמן ונסעה עם בעלה לסיני ושם...הפלא ופלא...כל הגברים המקומים שגעו את בעלה עד כמה היא יפה... למה אני מספר את זה..?! כדי להדגיש את עניין החברה עצמה.יש לה רצונות בקשר לזה שמולם והרצונות מתגבשים כתוצאה לחשיפה מסויימת...כמו למשל תוכניות טלויזה ששם האישה רזה ומדהימה...סרטים ששם המכוערת ביותר היא רזה ומדהימה...וכך גם בעיתונות הכתובה...בפירסומות...האישה יפה ומדהימה... כיום אנחנו חשופים לאין ספור שטויות וזה פוגע בנו גם ברמות הכי נמוכות...

נימשון

New member
זה קורה...זה קרה וזה בטח עוד יקרה

יש אנשים שאוהבים ככה יש כאלה שאוהבים ככה ויש כאלה שקשה להם עם מה שהחברה תגיד עליהם ולכן אוהבים את מה שאופנתי באותה תקופה.

MaYcHuK

New member
אין קשר לרדידות

הכול עניין של טעם ןמשיכה. אני בחורה מלאה ולא אוהבת שמנים או מלאים. זה אומר שאני רדודה? ממש לא! על טעם וריח אין מה להתווכח... תלמדי ואולי הבעיה היא לא שאת מלאה / שמנה? אולי הבעיה היא במשהו אחר שאת מקרינה? או בצורת ההתנהגות? אני אומרת תעשי בדק בית בינתך לבין עצמך תפני לחברים שאת סומכת עליהם שיגידו לך את האמת לגבי האופי שלך - מה בסדר מה לא בסדר ואז אולי תגלי את הבעיה אני ממש לא רזונת ונכון היו אכזבות אבל היו גם אהבות ומחזרים. בהצלחה!

כן, אני אסביר לך

סיבה מס' 1 - עניין של טעם לא כולם נמשכים לשמנות/מלאות, ומכיון שחלק מאוד חשוב בקשר זה משיכה, לפעמים זה לא משנה מה יש בתוכך, אם החזות שלך לא מושכת.. ואין טעם לנסות להלחם בזה. זה או לעשות דיאטה או להמתין עד שתמצאי מישהו שכן תהיי הטעם שלו. סיבה מס' 2 - עניין של השפעת החברה יש אנשים שכן אוהבים שמנות וכן נמשכים לשמנות, ומכיון שזה עניין שעדיין נחשב בעיני החברה כפחות יפה או פחות מוצלח, הם יעדיפו להמנע, כדי למנוע מעצמם הרגשה של אי נעימות כשהם יצטרכו להציג לסביבתם הקרובה את הבחירה ה"משונה" שלהם. סיכום או שתעשי משהו עם עצמך במידה וזה מפריע לך. או שתמתיני עד שתמצאי מישהו שגם יימשך אלייך וגם יש לו מספיק בטחון עצמי כדי לשים קצוץ על המסביב וללכת עם הלב והטעם האישי. בהצלחה

ד נ י ת3

New member
ואני תוהה אם זו לא פאטה מורגנה

שאני שוב (!) מסכימה איתך. פעמיים באותו שרשור.

פשוט מאוד

יש גברים שלא אוהבים שמנות!!! ותהיי רצינית לרגע ותעני.. כמה גברים פסלת בחיים שלך בגלל סיבות חיצוניות???? טלה ממש מחכה לתשובה...

MaYcHuK

New member
מותר לי לענות? ולהתפרץ?

המון פעמים פסלתי בגלל מראה!!!!!!!!!! קרחות שעירות כרס חיוך עיניים נחשיות בקיצור! טלה צודק . לא רוצה לפגוע אבל זו שאלה ליצנית

למעלה