גברים.....למה כזאת רדידות??

דרורk

New member
וויי וויי וויי.... ../images/Emo13.gif

איזה קריזה...

מסקנה...

לפי הדברים שרצים פה כבר הרבה זמן בפורום, יש לי מסקנה אחת, קצת כללית אבל נראה שמאפיינת את הרוב. גברים פוסלים בעיקר לפי מראה (כרגע אנחנו מדברים על שמנה) נשים פוסלות בעיקר לפי מצב כלכלי / השכלה

את יודעת מה?

למרות שזה מכליל, ולמרות שהמון יקפצו לסתור את זה.. אני לא יכולה להגיד שלגמרי אין כלום במה שאת אומרת...

חנוכה עוד לא בפתח

וכבר הניסים בדרך
? כבר אמרתי היום שבא לי סופגניה? חחחחחחחחחחחחחח

ד נ י ת3

New member
קחי את שלי.

אני סופרת קלוריות. ואת כמות הקלוריות שיש בסופגניה אף אחד יכול לספור.... מה רע באיזה גזר במקום?

דרורk

New member
המסקנה כנראה נכונה...

ועצובה...למרות שבתגובה הראשונה ניסיתי במעט להסביר את התהליך שהוביל למצב הזה...

ת י א ה

New member
לא יודעת אם זו המסקנה

אני ורבות מחברותי פוסלות על העדר "קליק" או כימיה (וזה דווקא עניין של מראה).

"קצת" כללית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני לא חושבת שרק גברים פוסלים על מראה. אני יכולה להגיד לך שגם נשים פוסלות על מראה. אולי זה יישמע שטחי אבל אין מה לעשות. כשאת יוצאת עם מישהו (או כשאתה יוצא עם מישהי) שאתם לא מכירים וראיתם בדייט בפעם הראשונה, אז המראה החיצוני זה הרושם הראשוני. אתם לא מירים את ה"בנדם" שיושב מולכם אלא רק את מראיהו החיצוני וברב הפעמים אם המראה הזה לא מוצא חן בעיניכם, תספלו את הבנדם. ואני לא טלית שכולה תכלת, אני כזו גם, מודה. ובקשר למצב הכלכלי - אולי את צודקת, אולי הרבה נשים יפסלו על זה, לא אני. לי לא משנה כמה אפסים יש לו בחשבון הבנק. מה שכן משנה לי שזה יהיה אדם משכיל ורציני. וכן, עובד. אפילו אם בעבודה לא מכניסה, אבל שיעבוד. עבודה גם מראה על איזשהי "רצינות" של אדם.

וואוו, כמה טעויות...../images/Emo62.gif

סליחה...אני מניחה שאפשר לקרוא ולהבין גם ככה את מה שכתבתי, אבל עדיין, עמכם הסליחה...

אני לא חושבת שזו רדידות

כמו שאמרו קודמי כל אחד והטעם שלו. גם אני כמוך שמנה.. אבל זו אני ומי שירצה יקבל אותי כמו שאני עם היתרונות והחסרונות מה שאני כן רק יכולה לציין - דבר שנתקלתי בו, יש הרבהגברים שדיברתי איתם שיחה זורמת ונחמדה ולאחר שהיינו מחליפים תמונות וכמובן הייתי מציינת שאני שמנה השיחה עברה לפסים אחרים, כאילו שחלק מהגברים (אני מציינת חלק) מחפשים לממש פנטזיה אבל זו דעתי בלבד...

עניין של טעם

יש בחורים שאוהבים בנות רזות ויש כאלה שאוהבים מראה מלא יותר כמו שיש נשים שאוהבות רזים וכאלה שלא. אותה בחורה יכולה להראות לבחור אחד שמנה מדי ולשני רזה מדי.הרבה פעמים אנחונו נוטים ל"האשים" את השומן כמקור לפסילה אבל יכולות גם להיות הרבה סיבות אחרות שלא קשורות לזה. גם בחורות רזות עם גוף של דוגמנית נפסלות.

מה ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

שלא תביני לא נכון, קודם כל יש גברים שאוהבים שמנות ואני מחזק את מה שמירב כתבה כמובן. תנסי לחשוב על תירוץ אחר לעניין שאת נפסלת, להיות שמנה זה לא תירוץ זה חיזוק. בהצלחה

גלית35

New member
ממרום משקלי וגילי אני יכולה ../images/Emo20.gif

להגיד לך שזה לא קטע של רדידות. ומי שיכול להסביר לך את הקטע זו את לעצמך! שבי ותחשבי עם איזה סוג אנשים את נפגשת? לאיזה את נמשכת? אולי את בוחרת לך את אלו שאת לא מתאימה להם אבל את חושבת שהם מתאמים לך. ובכלל את אומרת לפני שאת שמנה? שולחת תמונה?

גלית, הייתה לך יומולדת כבר?

כי נדמה לי שקראתי פה שאמרת שצריכה להיות לך בקרוב.. אם כן אז מזל טוב!!!!!!!!!!!!

היתה כתבה בלאישה של החג...

איזה נשים גברים יעדיפו - והרוב בחר במלאות. אחד המשפטים שרשמו שם היה: גבר אמיתי יעדיף לצאת למסעדה עם בחורה שאוכלת רק סלט, אבל להכנס למיטה עם בחורה שתדע להעריך סטייק עסיסי.... לא יודעת אם וכמה זה קשור, אבל צ'מעי לי אחותי, אנחנו השמנות, שמלאות בכל טוב, בסוף נזכה בגברים הכי שווים (ולו רק כי יש לנו ציצים גדולים) :) (בסתר ליבי אני אומרת אמן על כל מילה שכתבת, אבל קשה לי להתמודד עם זה, כנראה)

ד נ י ת3

New member
כן.. אבל...

באותה כתבה דיברו על נשים כמו מרלין מונרו (היא מלאה?). ובנשימה אחת הם עשו השוואה בין נינט לפני הדיאטה ונינט אחרי הדיאטה - וראי איזה פלא... רוב הגברים העדיפו את נינט אחרי. מה זה אומר? שכמו שאמרתי קודם - גברים וגם נשים נמשכים לבני זוג בעלי משקל ממוצע.

למעלה