גברים.....למה כזאת רדידות??

ד נ י ת3

New member
רוב הגברים ורוב הנשים

אוהבים בני זוג במשקל ממוצע. לא רזה מידי ולא שמן מידי. רוב. את לא צריכה להיות דוגמנית ואף לא לשאוף למשקל הלא סביר של הדוגמניות. .

לאריאלה.. הדשא של השכן נראה ירוק..?

גם הפוך זה קורה.. מי שיש לה גוף של דוגמנית - רוצים קודם כל להשכיב (לכבוש...) וגם.. לא מתחילים איתה כי חושבים שהיא לא תהיה מעוניינת... ועוד לא דיברנו על הגובה שמה זה מרתיע גברים שזה לא יאומן... פעם אחד שיצאתי איתו ממש התבאס מהגובה עד ששאלתי אותו אם הוא רוצה שאהיה יחפה.. אז מה כאן הקטע???!! מחזיקה לך אצבעות.. כמו לכולנו...

zipo1232

New member
אריאלה

יש הרבה שאוהבים שמנות ואפילו לא יכולים בלי זה. כנראה שנפלת על הלא מתאימים לך........

אנחנו לא???

ראבק, אנחנו פוסלות על פחות מזה, את מדברת על אישה שמנה.? את נראית נפלא, מרגישה טוב עם עצמך, סקסית ומטופחת, בעיניו של אחר, את לא מצטיירת לו כך... על טעם ועל ריח יש וובסייט לפתח, ויש המון היום. גם אנחנו נתפסות כרדודות מדיי פעם שלא לאמר שיטחיות עד כדיי שטיח בכייני וזעקני, לא רואה שום סיבה שלא לפסול ויזואליות כמקדם ראשוני. זה כל השוני, זה כל היופי, כל אחד וטעמו האישי הוא.

רחלי228

New member
אריאלה

אני בחורה מלומדת, עצמאית, עובדת בעבודה רצינית, גרושה ואמא לשניים, בעלת אופקים רחבים ועוד. פעם אחרי פעם אני פוסלת את הגברים השדופים שפונים אלי באין ספור דרכים, בין אם ביצירת תקשורת ישרה (במסיבה, אירוע או בכל מקום אחר), את אלה שפונים אלי דרך אתרי ההיכרויות. ולמה? כי אני יודעת בבירור שאיני נמשכת לאותם גברים בעלי מראה שדוף. אז הוא יכול להיות גבר מדהים, בעל ראיה רחבה... אממה.... כדי ליצור עבורי זוגיות, אני צריכה שפרמטר המשיכה יהיה חלק מהמכלול... לכל אחד ואחת הטעם שלו. נהדר לדעת שאת מודעת לערכך...ועוד יבוא האחד שימצא בך אישה מושכת מעבר למכלול הדעת...

בדיוק כמו שתגידי

נשים .... למה כזאת רדידות?? לכל אחד יש העדפות בדיוק כמו שאת לא תאהבי מישהו גבוה מידיי נמוך מידיי רזה מידיי מלא מידיי. הכל ענין של טעם ומשהו קצת יותר מצחיק כשאמרתי למישהו שאני מצטערת אבל הוא לא לטעמי היה לו מאוד קשה להבין את הרעיון הזה (זה בכלל היה מוזר). בהצלחה בהמשך

garcia

New member
אם את נפסלת על היותך שמנה

אז בואי קחי את עצמך בידיים ותרשמי לסטודיו C ותתחילי לעבוד על המשקל. למה להאשים את הצד השני?

אריאלה

מה לעשות וזה נכון שהרבה גברים לא אוהבים שמנות (לא לתקוף אותי), לא אומרת שזה בסדר, אלא שזה פשוט כך. כמו שכתבו לך פה, אולי הדחיה הנה על בסיס אחר, תנסי לבדוק את עצמך. אני יכולה להגיד לך שאותי פסלו כבר מכל מיני סיבות, מכך שאני גרה רחוק, מכך שיש לי שלושה ילדים או מכך שאין לי שום תואר. אבל, אני זה אני וזה מה שיש. אם את חושבת שהיותך שמנה הוא הגורם לדחיה, נסי לעשות דיאטה וספורט. ואם טוב לך איך שאת, אז פשוט תישארי כך, תמשיכי לצאת לדייטים ותקווי שיבוא הבחור שירצה אותך למרות היותך שמנה.

למעלה