גברים פוחדים מנשים עצמאיות או שרק נדמה לי ?

גברים פוחדים מנשים עצמאיות או שרק נדמה לי ?

למה גבר נרתע כשהוא שומע שאשה יכולה לצבוע את הבית בעצמה ? למה הוא מרים גבה שהצלחת לשחרר את הסתימה בכיור בעצמך ? למה הוא כמעט בוכה כשהוא הבין שהצלחת להחליף את הגלגל המפונצ'ר ? הרי להיות אמא חד הורית מחייב אותך מכורח המציאות והנסיבות לדאוג למיליון דברים בעצמך בלי להתקשר לכל העולם ולהקתו כדי לבקש עזרה , אז אחרי כמה שנים סביר להניח שתיהי כבר אלופה בהמון תחומים לא ? אז מה לעשות שאני אומנם יפה
אבל מה לעשות לא אופה . { האמת רק כשיש לי זמן } ומה לעשות שיותר קורצת לי עבודה פיזית מאשר הייטק ? זהו בנים אין לי כוח אליכם נשבר לי מכל המאצ'ואים שמסביבי תפינו שאני יותר טובה מכם בהרבה תחומים . אני למטבח לא נכנסת !!! זהו גמרתי להתעצבן להיום

daniela1975

New member
כשאני נתקעת אני מתקשרת רק

אליך
נשמתי...מי עצבן אותך היום
אני אראה לו מה זה... אבל את...תשארי את
לא להשתנות בשביל אף אחד בעולם
מי שירצה...ירצה את כל עסקת החבילה...איך שהיא
והוא צריך להבין שהחבילה הזו משובחת מאוד
אל תתני לאף אחד לגרום לך לתהיות שונות ומשונות... אהובתי, את אדם מקסים, מדהים, אינטלגנטית ויש לך כל כך הרבה מה להציע...ומי שחושש מכך, מקומו לא איתך
בטוחה שגם זה שלא יחשוש, ולא ירגיש מאויים נמצא לא רחוק...הוא עוד יגיע

ron68

New member
איזו מפחידה את חלבלובית

בדיוק לפני 5 דקות דיברתי על הנושא הזה, ואני נכנסת עכשיו לפורום ורואה את הכותרת שלך. איזו מן טלפתיה????? כן גברם מפחדים מנשים עצמאיות, אנחנו מאיימות עליהם. אנחנו חזקות מדי בשבילם. למה אנחנו צריכות אותם? אנחנו מפרנסות את עצמנו, מנהלות את משק ביתנו, מחנכות את ילדינו. גברים מרגישים מאויימים מזה. אם הם לא חזקים מספיק הם לא יכולים להיות עם נשים כמונו. זוהי עובדה גם משיחות שלי עם גברים בנושא זה.

יעלי

אז איזה גברים להתחיל לחפש ? אני רחוקה מלמצוא את " רמבו " חחחחחחחחחח סתם שיהיה בוקר טוב שמח ונחמד לכולנו

m i c h a l i

New member
איזה גברים לחפש?

גברים שמספיק בטוחים בעצמם ולא מרגישים מאויימים כשיש אישה חזקה מולם. בוקר טוב
(אם אני אאפה לך עוגה תבואי לפתוח לי את הסתימה בכיור?)

זה הכל דיבורים

יש נשים שאומרות שהן חזקות אבל הן לא באמת למשל הן יכולות להכנס לפורום מסוים ולספר כמה הן חזקות אבל שזה בפועל אחד על אחת לא בהצהרות הן חלשות. למשל יש לי חבר בפורום אחר שפנה למישיהי "חזקה" ,שמצהירה על עצמה בפורום שהיא חזקה,, במסר וניסה לצור שיחה חברית ומסתבר שהיא כל כך חלשה שהיא אפילו לא ענתה לו. אז לדעתי כל ההצהרות האלה של אישה חזקה יכולות להיות מבלבלות לפעמים.

m i c h a l i

New member
אוי נו באמת

זה שלא עניתי למסר שלך יכול לומר כמה דברים... אבל בחרת לתקוף וחבל

מיכלי ממש לא תוקף

אם זה הובן כתקיפה אני מתנצל אני מוכיר ומעריך אותך

טלי2006

New member
למה את חושבת

שמי שלאט ענתה למישו שלא מוצא חן היא חלשה? סתם לא רצתה לטרוח.. לא קשור..

נכון...צריך

דיברנו לא אחת על הרצוי והמצוי.. מה צריך או מה כל אחת צריכה לעצמה,היא יודעת השאלה היא אם יש בנמצא,ואם יש,כמה נצטרך לחכות עד ש"זה" יגיע :) הלא כולנו יודעים שבסוף הפשרה מכניעה אותנו. אבל ה"סידור" של פתיחת הסתימה בכיור תמורה העוגה,נראה לי יופי של סידור

m i c h a l i

New member
מצטערת אבל אני לא מתפשרת

ובכלל אני נגד הכללות... מי זה "כולנו" שיודעים? באמת לא ברור לי... אני לא נכנעת לפשרות אם הייתי נכנעת לפשרות הייתי עדיין נשואה לאדם שמתיימר להיקרא אבא של הבת שלי

בכלל?

על שום כלום? קשה לי לדמיין אדם שלא מתפשר בכלל. אף אחד לא מתכוון לתכונות משמעותיות או כללי ברזל אבל אני לא מכירה אחת/ד שלא מתפשרים בכלל.

m i c h a l i

New member
סליחה, התכוונתי שאני לא מתפשרת

על בן זוג שיתאים לי ואני אתאים לו. לא אתפשר על האושר שלי לא אתפשר על האושר של בתי אבל זו אני מקווה שזה ברור יותר כעת :)

ודאי

כמובן שאי אפשר ולא צריך להתפשר על האושר שלנו,ועל מה שבעינינו מאוד חשוב ועקרוני. אני מדברת על זה שהלא אי אפשר לעולם למצוא התאמה של 100%,אז מתפשרים על מה "פחות חשוב"... אם מה שבאמת חשוב ועקרוני,מתאים. על האושר של הילדות,בכלל אין סיכוי שאתפשר. הן במקום ראשון תמיד.

למעלה