גברים פוחדים מנשים עצמאיות או שרק נדמה לי ?

m i c h a l i

New member
למה את לא במקום הראשון?

אני שואלת ברצינות... למה את צריכה להתפשר על האושר שלך? ויש הבדל בין לוותר ולא להיות קטנונית לבין להתפשר... כשאת נותנת קצת וגם הצד השני נותן קצת כדי להגיע לעמק השווה מתוך אהבה ורצון ולא מתוך חוסר ברירה

אך ורק

אך ורק מתוך אהבה ורצון,ברור שלא מתוך כניעה ויאוש. אני במקום הראשון,אבל לא בלעדיהן. אני הרי יודעת שגם אם אהיה מאוד מאושרת עם ה"בחירה" שלי והן לא,אושרי ממילא לא יהיה שלם.

אמא66

New member
לא כולם. רק החלשים

כל אלה שהדבר היחידי שמחזיק אותם הוא הסטיריאוטיפ שלהם כ"גזע עליון": יהודים, גברים, לבנים וכו'. הם מרגישים שלהם יש משהו שלאחרים (נשים, ערבים, שחורים וכו') אין אותו. ואז כשהם מבינים שגם לאחרים יש את אותן יכולות הם מתחרפנים מזה, כי לא נשארה להם יותר שום עדיפות. אם הם היו חתיכים, חכמים, מקסימים ומתוקים, הם לא היו צריכים לפחד מנשים חזקות. אני מלמדת את כל החברות הנשואות שלי לקדוח בקירות, שלא יהיו תלויות בבעלים שלהן...

גברים, נשים ומה שביניהם../images/Emo20.gif

קודם כל, טוב שהוצאת קיטור בשביל זה אנחנו כאן
ועכשיו לעניין עצמו - יש כאלה שחוששים מנשים עצמאיות ויש כאלה שדווקא עצמאות נשית כובשת את ליבם... ממש כמו שיש גברים שהתברכו בחוש טכני וכאלה שפקק שרוף בארון חשמל או מקדחה לא "עושים" להם את זה. יקירתי, אני מאמינה באמונה שלמה שכשאנחנו שלמים נמגנט לחיים שלנו אנשים ששום דבר באישיות שלנו לא יאיים עליהם ולהיפך כמובן. אז את מי שאת ואספת כישורים חדשים עם הזמן ומי שיבחר להיות איתך יהיה איש שיאהב את הפן הזה כמו את כל הפנים האחרים. נ.ב מיכלי הציעה לך עוגה בתמורה לפתיחת סתימה בכיור ואני שואלת - ארוחת צהרים כיד המלך תמורת צביעת הבית, הולך
יום נפלא

ניני11

New member
מי צריך אותם?

וואלה צודקת! אני היום לא זקוקה לאף גבר שיעשה בשבילי ויתן לי וידאג לי. אני נשואה לגבר שגם ככה לא עושה כלום חוץ מלהתעצבן אני עושה הכל. אם אני אשב ואחכה לו אני לא אגיע רחוק. עושה הכל לבד ויותר טוב ממנו פי אלף. אנחנו הנשים יותר חזקות מהגברים באופי, בנחישות, בהתמדה. מי בכלל צריך אותם?

m i c h a l i

New member
וואלה... אני צריכה :)

שיעשה ויתן וידאג בדיוק כמו שאני עושה ונותנת ודואגת לו :)

אמא66

New member
גם אני צריכה אותם, ואוהבת אותם

אוהבת גברים שמפנקים ומחבקים ומפרגנים. לא צריכה אותם בשביל להחליף גלגל מפונצ'ר, אבל חייבת מגע גברי. זה פשוט נותן אנרגיות להמשיך הלאה. בלעדיהם אני כמו בלון בלי אויר.

../images/Emo119.gifנידמה לך יש../images/Emo89.gifשישמח ליראות

אותך מחליפה תקר בזמן שהוא יושב בנחת ברכב המונע והממוזג.גם אין לי בעיה להציץ לך כשאת רוכנת בתנוחה מעניינת כדי לתקן נזילה מתחת לכיור המיטבח בזמן שהמים משפריצים על ה-Tשירט הנחמד ההוא
.

למען הגילוי הנאות...

(לא שאני לרגע מפקפק בזה שהייתן מסיקות את זה לבד), הגעתי מהעמוד הראשי. אני לא יודע למה "גברים", רבים של גבר, מילה קיבוצית, פוחדים ממך, אישה ספציפית אחת שמהיותה אמא חד-הורית הגיעה למיומנות גבוה בתחזוקה של בית/מכונית/חיים-באופן-כללי, אבל אני כן אספר לך משהו... לא רק גברים, בני-אדם באופן כללי, לא אוהבים שאומרים להם "אני יותר טובה מכם בהכל". עזבי אותך מזה, כמו שמגיב אחד לפני כתב, שמישהו יכול יום אחד לדרוש ממך הוכחות לזה, זה בקטנה, משפט כזה "אני יותר טובה מכם בהכל", גם אם נאמר ברגע של כעס ו/או תסכול (וכידוע בכיסו, כוסו וכעסו של אדם לא אמורים(!) לשפוט אותו) לא נעים לשמוע. אמר לי פעם המטפל שלי, כשהבאתי לו את הקריז בלשחק אותה חכם מדי: "אנשים ממש חכמים, ממש טובים בתחום שלהם, לא הולכים כמו טווס. הם נותנים לאחרים לומר עליהם את הדברים הטובים מאחורי הגב".

לא יודעת מה הסנפת

אבל לא כתבתי שאני יותר טובה מכם בהכל ... אלא שאני יותר טובה בהרבה תחומים ויש הבדל ...

aaa123

Member
היא לא אמרה:"אני יותר טובה מכם בהכל"

היא רק אמרה שהיא יותר טובה בהרבה תחומים. אני לא מסכים איתך שהיא צריכה לתת רק לאחרים לציין את היתרונות שלה ,ובהחלט יש לה סיכוי למצוא גבר שדוקא יאהב את זה שהיא יכולה לצבוע את הבית בעצמה ולעשות עוד דברים(במיוחד אם הוא לא מחשיב את עצמו כמי שמבין בדברים האלו). גם אני הגעתי מהעמוד הראשי.

הפחד זו לא הנקודה

אנחנו לא פוחדים. המשוואה היא לגמרי אחרת. בחורים, לפי דעתי אוהבים בחורות נשיות.{נשיות מתקשרת מיד עם עדינות}. בחורה שמסיידת/צובעת את הבית לא מקרינה נשיות. זה מוריד כנראה לקבוצה לא קטנה של גברים. אם היא לא נשית ביומיום אולי היא גם לא נשית בלילה. זו לפי דעתי דרך המחשבה הגברית בנושא הזה. את ללא ספק טובה ביותר בתחומים מסויימים ופחות טובה באחרים. השורה התחתונה היא האם את מקרינה נשיות? האם את רוצה בכלל להקרין נשיות? והאם את מודעת גם למה באמת את מקרינה? זהו, סיימתי להגיב להיום.

מחשבה מעניינת

האם אני רוצה להקרין נשיות ? כלומר להיות כל היום מאופרת על עקבים ומחשוף עמוק ? לא זאת ממש לא אני . אני עובדת בשטח נוסעת על טרקטור וחולבת פרות !! זה מה שאני אוהבת לעשות .

לחלב לובית :)

כל מנפחי החזה (לנשים לרוב הוא כבר מונפח משהו...) לא עושה רושם ולמה זה .... כי ..... (ואני איני איש דתי) מבנה גוף האישה הביולוגי הינו של קבלה , חזה יונק , פות מקבל (אם לא מבינה מה זה פות = זין) ואם תנסי לתרץ כל תרוץ שהוא בבוא היום כאשר יבוא הגבר הנכון ... את מניחי עליו כתף דואבת ... וגם מידי פעם תזלוג דמעה קטנה מעינייך היפות. ואת רגישי את הצורך להיות נעטפת (שוב הגבר המחבק ברוב המקרים) ולא האשה המחבקת ומרגיעה ... אז אם את חושבת שזה אפשרי , מנסי ניתוח מין ותהפכי לגבר וגם אז לא יעזור לך .. כי בתוך נשמך את מקבלת ושוב בגלל המבנה הביולוגי... ושיהיה לך חיים ארוכים ומידי פעם תוציאי קיטור כמו כאן , ואיש כמוני (אולי לא אני יעמיד (תרתי משמע) אותך על המקום. ביי

בישי89

New member
אקסקיוז אמ מאו!?

"אני אינני איש דתי" פשר הקשר?!? "מבנה גוף האישה הביולוגי הינו של קבלה , חזה יונק , פות מקבל (אם לא מבינה מה זה פות = זין) ואם תנסי לתרץ כל תרוץ שהוא בבוא היום כאשר יבוא הגבר הנכון ... את מניחי עליו כתף דואבת ..." פות אינו שווה זין. לא יודעת מאיזה מילון לקחת את זה.....
כן זה נכון, נשים הן לא גברים. הן בנויות אחרת הן פיזית והן מנטלית. אבל זה שאנחנו נשים לא הופכת אותנו לחסרות כישורים! אשה יכולה גם לגדל ילד בצורה אוהבת ולבכות לבעלה על הכתף וגם להחליף צמיג ולהחליף נורה ולתקן את הצנרת! אני לא אומרת שנשים יותר טובות מגברים אבל אנחנו לא חסרות אונים. אגב זכר אומנם נולד פיזית יותר חזק, אבל הוא לא נולד עם ידע מכני וידי זהב! אני אישית מסוגלת להרכיב ארון ולעומת זאת יש לי ידיד, שחזק עד כמה שיהיה... אם תתן לו את הארון יצא לך ערמה של קרשים לא ברורים שבסופו של דבר ימצאו את עצמם במדורת ל"ג בעומר. "ומידי פעם תוציאי קיטור כמו כאן , ואיש כמוני יעמיד אותך על המקום." ומידי פעם תגיב בצורה מטופשת כמו כאן, ואישה כמוני תעמיד אותך על המקום!

למאזין שבסוף מסיק

כתבתי שאני אם חד הורית !!! ובתור אם חד הורית אין לי גבר בבית !!! ומה לעשות שיש פעולות שאני חייבת לעשות גם אם יש לי פות ולא אני ממש לא רוצה להפוך להיות גבר .. אני מאוד אוהבת את עצמי כמו שאני . שובניסט

למעלה