גברים פוחדים מנשים עצמאיות או שרק נדמה לי ?

אולי הגברים שהלכת איתם נרתעים

מה מרתיע בזה? אם יש לך ידע טכני ואין לך ידיים שמאליות ובן זוגך עצלן אז איפה פה בעייה? דווקא זה יכול להועיל ככה תורידו עול מהגבר חחחח את אולי מיוחדת גם מכורח המציאות אבל תאמיני לי החד הוריות לא יעזור לאישה שאין לה כלל ידע טכני ואותה אישה תרוץ לבעלי מיקצוע. אולי את התברכת בכישורים טובים ומבורכים. נשיקה לבת שלך הקטנה על המצח. (קראתי את הבלוג שלך)

מה זה אישה חזקה?

מה זה אישה חזקה? בטח לא אחת שפותחת סתימות או יודעת לתקוע מסמר בקיר..זה רק ידע שנירכש..אין בזה שום תכונה "חזקה". לדעת לעמוד על "שלך", לדעת להיות אסרטיבית לדעת לחיות את היום יום ולעמוד בקשיים בגובה העיניים ..זה ניקרא ל ה ת מ ו ד ד, להיות חד הורית אשה חזקה זו אשה שיודעת להחליט ואינה תלותית, אישה שמכירה בערך עצמה, יודעת מאין הגיע ולאן היא הולכת! לא מחוייב המציאות שזו תהייה אשה בעלת תפקיד בכיר ..או אשה שיודעת לתקן צריך להיות חזקים כשניתקלים בבעייה ויודעים להתמודד איתה. אשה חזקה לא תתן לאף אחד לנהל לה את החיים. אבל אשה חזקה גם יודעת שעל מנת להיות בזוגיות יש מה שניקרא: שותפות וגם התפשרות וכל אחד עולם בפני עצמו..ושניהם יחד עושים עולם משלהם. שאלתי את השאלה הזו לא מזמן והתשובה היתה מאוד לא חד משמעית. תלוי בגבר תלוי בחינוך ממנו באאך כולם באופן כללי רוצים שילוב מנצח- תנחשו איזה?

../images/Emo45.gif גם אני אהבתי

מה היא בעצם הגדרה של אישה עצמאית אחת שיודעת לתקן דברים בבית, לא חושבץ כול אדם גבר או אישה יכולים ללמוד לעשות זאת. אישה עצמאית לדעתי זו אישה שלא תלויה באף אחד ועומדת בזכות עצמה. מהי אישה חזקה לכול אחת יש את הכוחות שלה, הרבה אנשים אומרים שאני חזקה אבל הרבה פעמים היו לי חולשות וכן נשברתי, החוזק הוא לדעת לקום חזרה... מישהו כתב פה שאישה צריכה ליטוף של גבר.צודק, וגבר לא צריך ליטוף של אישה??? לדעתי בזוגיות צריכה להיות השלמה אחד של השניה ולא תחרות מי יותר חזק או עצמאי.

אבירן171

New member
אם את חושבת שאת יכולה אז כנראה שאת

יכולה. אמר פעם ברוס לי "The man who won is the man who thought he could", ואת ניצחת כי חשבת שיכלת. את יוצאת בהרבה ממה שאת אומרת כנגד הדתיים אבל ברוב כנגד החילונים (לא שזה משנה..), מה שאני מנסה להגיד שהם כולם אותו הדבר וזה בעייתי, כי את לא יכולה לעשות מה שאת באמת רוצה, בין אם זה להיות טייסת או לוחמת או אשת עסקים או רופאה או אפילו מכונאית. חזקי ואמצי!! אל תתני למילים להפיל אותך, תשתמשי בהם בתור קרש קפיצה ותעשי מה שאת באמת רוצה. מאחל לך כל טוב בהחיים ושתעשי באמת מה שאת רוצה
בברכה, אבירן..

m i c h a l i

New member
לא הבנתי איפה דובר על דתיים?

אשמח אם תאיר את עיניי... כנראה פספסתי את זה

אבירן171

New member
לא דובר... רק ציינתי עובדה..

ציינתי שגם הדתיים עושים את אותו הדבר ולפעמים גרוע יותר.. בברכה, אבירן..

ch2856

New member
מתי תפסיקו להתבכיין ולהיות סגורות

על עצמכן?? לא מפחדים מכלום ואם בא לך ללכת למוסך אז בבקשה הדרך פנוייה אתן פשוט לא סגורות על עצמכן עושות עניין אם פתחתן סתימה, את מי זה מעניין????? צאו/צאי מזה תהי מי שאת, תעשי מה שאת רוצה, מה אתן רוצות מאיתנו???? תיפסו כל עמדה בחירה תהיו ראש הממשלה וגם שרת הבטחון את מי זה מעניין??? רק אתכן מתוסבכות שכמוכן :) זהו עכשיו אני גמרתי להתעצבן!!!:)

../images/Emo140.gifשלום לכולן/ם,,אם יורשה לי להגיב...

אני חושבת שאי אפשר לעשות הכללות ויש גברים שאוהבים/מעדיפים נשים יותר כנועות ולהיפך,, אני באופן אישי אדם מאד חזק ששורד מכורח המציאות ומגדלת לבד שני ילדים מקסימים,וממש לא קל, זה לא יהיה נכון ולא יהיה כנה מצידי לומר שכך זה טוב,לא חושבת שאני אשאר לבד ,,, הייתי כן מאושרת לו פגשתי גבר ,גבוהה,נאה,ראש על הכתפיים שאוהב ילדים,,,חחחחח האמת,,ממש לא מנסה אפילו,אין לי פנאי לזה וזה לא בסדר, אני גם חושבת שיש גברים שמעריצים נשים חזקות,,ובתוך תוכי אני מאד רגישה ופשרנית, ואגב,בנושא המסרים,לא תמיד אני מגיבה למסר כזה או אחר כי "אזלו" לי המילים,ו/או כל מילה מיותרת... ולפעמים כל מילה מיותרת,,כך שזה לא בהכרח מעיד על נשים לא חזקות ו/או חלשות,,, ערב טוב לכן אילנה של ניתאי בכורי וליאם הקטנטן,,,

m i c h a l i

New member
כנועות?????

מה בדיוק מצביע על כניעות ? מי שלא יודעת לעשות פעולות תחזוקה לבית או לרכב הן כנועות בעינייך?

מיכלי היקרה,הינה הסבר למילה כנועה,,,

לו היית מבינה את כוונתי,היית מגיבה אחרת, התכוונתי והינה ההסבר,שיש גברים משעדיפים נשים וותרניות,שהכול מובן מאליו, שלא נלחמות על שלהן וכך קל להם להתמודד מול אותה אישה, ויש גברים שמחפשים את האנשים החזקות/העצמאיות ואני עניתי בתגובה לחלבלובית, מה ההתנפלות,,,,?? לא הבנתי בכלל,, אילנה

m i c h a l i

New member
ועדיין אני לא מסכימה איתך אילנה

גם אחרי ההסבר שלך לא ממש שינית את מה שכתבת אלא רק כתבת זאת במילים אחרות. בואי נסכים לא להסכים בעיניין הזה

bhmi100

New member
אם את חזקה ובטוחה זה דווקא טוב

אני אישית אוהב נשים מוצלחות. השאלה היא האם את משדרת תדמית מאיימת _מה שקשה לדעת מכתיבה בלבד. אני אישית אוהב נשים מוצלחות אך לא נשים תוקפניות. בקיצור כל הכבוד לך. ואל תשימי **ן על מי שזה לא מוצא חן בעיניו.

../images/Emo9.gifשלום ותודה,אני מכירה את עצמי,,

אני מסוג הנשים שנלחמות על שלהן,שמצליחה במה שהיא עושה,ונאבקת בשיניים על האימהות שלי, בנוגע לזוגיות לא חתרתי לנושא המון זמן,,, לא משדרת בכלל תדמית מאיימת,נכון שקשה לגשת אליי כי אני לא נותנת,מסיבות כאלה ואחרות אבל,,, כשמכירים יותר אז רואים אישיות בפני עצמה. בנוגע לנשים מוצלחות,מאד אינדבדואלי לכל אחד ההגדרה,יש שחושבים שאימהות זה מקצוע לכשלעצמו ויש שחושבים שבמקצוע כזה ואחר הן טובות,אני יכולה לומר לך דברים נוספים אך מעדיפה לא בפורום הכללי, ואגב,במה אתה עוסק?? אילנה

Snarc

New member
בלה בלה בלה

עצם הצורך לומר את הדברים סותר המהות

למה אני חשה חוסר פרגון?????

עצם הצורך לומר את דבריי נבע מהדיון שהתחיל בנוגע לנשים חזקות וההיפך, ולמה הרבה פעמים כשאני נכנסת מידי פעם לקרוא כאן בין השורות אני נתקלת בעויינות וחוסר פרגון? ואגב,אני לא היחידה שחשה כך,ואני מסוג הנשים שאומרת את שלהן,גם אם לצד השני זה לא תמיד נעים לשמוע, אני מניחה שהפורום הזה קיים בכדי שכל אחד יביע את דעתו ו/או יפרוק את אשר ליבו, גם אם זה למורת רוחם של כאלה ואחרים,האם אני טועה??? אילנה

למעלה