גברים צריכים לדעת לקרוא מחשבות?

אלמרה

New member
כן... אני ממש לא מהמכורים לטלביזיה

ואפילו שידורי הספורט - ממש לא עושים לי את זה.

האם זו ההתחברות שלך

לחלק הנשי שלך? כי גם אני לא מהמכורות לטלויזיה ואפילו "כוכב נולד" או המשקל של רפי גינת - לא עושים לי את זה.

אלמרה

New member
מעודי לא חשבתי על התחברות

אלא אל אישה ולא אל חלק נשי שבי. אבל יתכן שזהו אכן הדבר הקרוי החיבור לחלק הנשי (השני?) שבי... בכל מקרה מאז "קו אונידין" (סדרה שארצה לראות שוב ושוב - והמוסיקהההה) -אני צופה בטלביזיה אלא אם אני מאולץ... "המשקל"? רפי גינת כבר לא עוסק בקוליפורמים בחומוס?

בשורה התחתונה

אין תחליף לתקשורת מילולית יש כאלה שיודעים לקרוא יש כאלה שקוראים ולפעמים מתעלמים ויש כאלה שלא לדעתי... לא אמרתי שזה קל...

אני מבקשת ברשותך לחדד את השאלה

אני מאמינה שבני אדם צריכים לזהות את הרצונות או את המקום שבו נוצרות המילים ולצורך זה הם נדרשים להקשיב לסך הכל שמתרחש בינם לבין זולתם המילים הן חיצים מראי כיוון תנועות בחלל הן סוג של הגדרת כיוון כך גם מגע, מוסיקה וכן הלאה אנשים שמבטאים מחשבה רומזים על הרצון שלהם ללמד משמעות מסויימת והם עושים את זה בהמון צורות אני מסכימה עם המלאך התלוש שבתקשורת המילולית יש המון כלים להגיע אל הרצון שהוא בדרך כלל מתרחש בעולם הרגשי והמחשבות אולי נותנות לו מתכונת יישומית זה פחות או יותר מתקשר עם השאלה מה אנחו מבצעים קודם רצון או יכולת יש קבוצה שאומרת אנחנו יכולים ואחר כך רוצים ויש ההיפך אינטאיציה במקרה של קשר היא התחברות בלתי אמצעית עם העולם הרגשי והבנת הרצון ופענוחו על ידי מחשבה במוחנו אנו היכולת לשוחח ברמץ העולמות הרגשיים יכולה להתקיים אם יש רצון אם יש אמון ויש אימון ויש כמובן דיאלוג

הרשות ניתנת. בדיעבד...

הרשי לי לצטט אותך: "אינטואיציה במקרה של קשר היא התחברות בלתי אמצעית עם העולם הרגשי והבנת הרצון ופענוחו על ידי מחשבה במוחנו אנו" את יודעת כמה מילים מופשטות יש במשפט שלך? האם את מבינה אותו כמוני? האם אני מבינה אותה כמוה? כמוהו? "היכולת לשוחח ברמת העולמות הרגשיים יכולה להתקיים אם יש רצון, אם יש אמון" ... ללא ספק. למרות שגם כאן חלק מהמילים אינן בעלות משמעות חדה וזהה אצל כולם.

כל שרציתי לאמר הוא

שכשאחנו משתמשים במושגים מופשטים (דהיינו כאלה שאי אפשר לגעת בהם או למדוד אותם) אז כל אחד מבין אותם מהמקום המאוד אישי שלו, ע"פ סולם הערכים שלו וע"פ ניסיון העבר. במילים אחרות: לדעתי, תקשורת טובה (שאינה רק למטרות טכניות של פתרון בעיה ספציפית כגון: מחשב שנתקע או לאיזה סרט נלך) מורכבת גם מאמירה במבט ובמגע אבל אי אפשר בלי דיבור פשוט.

מושגים מופשטים מחדדים את ההבנה

ואני אומר לך מיד מדוע הם מקלים על העברת המשמעות בקרב מי שמעוניין להקשיב ויוצרים חגורה חדשה של תובנה למדתי על כך משיחות רבות שקיימתי עם ילדים קטנים כל מיני וגם עם גדולים המושג המופשט מתפתח טוב יותר בחדר החושך של המוח (לטעמי כמובן) מאשר מושגים מכומתים ומוגדרים אבל זה כאמור דעתי האישית הבלתי מחייבת בעליל

הם תמיד מוזמנים לשאול שוב

אם לא הבינו את המשמעות אין פה הכתבה או הוראה יש פה יצירה של משמעות בתוך התאים האפורים של השומע

ברור שיש צורך במילים

משום שהדיאלוג מתנהל בעזרתן המושגים המופשטים לא יכולים להיות מוסברים אלא באמצעות מילים אחרות שיפיגו את העמימות שיצר המופשט

חמודה את שואלת שאלה ורוצה לקבל

תשובה שמקובלת עליך וזה בכלל לא מקובל שאלת אם יש אפשרות לקרוא מחשבות התשובות מגוונות אני מתרשמת שאפשר שזה תהליך שדורש מאמץ כשקבלת תשובה עם מושגים מופשטים לא הסכמת לקבל אותה בטענה שמושגים מופשטים נוטים לפרשנות והתעלמת מהמשמעות שלפי דעתי מספקת וכששאלת אם לא מבינים אמרתי שואלים ומקבלים תשובה ואת מסכימה אני משוכנעת שגבר שמדבר במושגים מופשטים ישמח להסביר לך אם תבקשי אפשרות נוספת הוא ימשיך לענות במושגים מופשטים ואת בסוף תרגישי ותביני את המשמעות

אלמרה

New member
בקר טוב. כאשר יש אמא של איתי בסביבה

אני נותר חסר מילים: פעם אחת כי אני נפעם פעם שניה כי היא מנסחת אותי יותר טוב ממני. רק רציתי לומר שבקשת לקבל הסכמה לדבריכן דלעיל מגברים, ולי היתה כוונה להסכים ולבטא את הסכמתי זו בפניכן היום. והמשמעות מרומזת בסמיילי.

למעלה