אני חושב שזה לא רק ענין של סגנון...
אמירה כשלך כאן פוערת פצע חשוף ודרכו פרץ של רגשות כנראה, לא ממש נעימים. איני מוסמך לאבחן או להביע דעה מקצועית ולכן סילחי לי אם אני טועה. בכל מקרה לשאלתך אני מוכן לנסות להגיב: הזין שלנו אינו זקור כל משך הזמן ולא כל היום עומד לו וממתין לשעת כושר כדי לפרוץ לתוכך, להזרים את הזירמה שהצטברה באשכים ולצאת. אנחנו מודרכים רוב היום על פי המוח והמוח כמו מרכז שליטה של מערכת מורכבת טכנולוגית, מקבל איתותים וחיישנים רבים מזרימים לו מידע מכל החושים. אז קורה, אכן שגם גירוי מיני מגיע, והוא ממש לא נדיר במהלך היום, אנחנו לא יכולים להתעלם ממתניים צרות המתחילות מקו פתח הערווה ועולות דרך בטן שטוחה חשופה, כלפי צמד עופרים עגולים וזקורים נטולי מחסומים.... להמשיך? את בטח יכולה גם כן לספר לי מה עושה לך דמות של גבר חלומותייך (שרירי? חסון וגבוה? בעל עיניים תכלת ממוסגרות בשיער שחור פחם?...) מכאן ולהכליל ולטעון באופן גורף כי הזין הוא המניע וכי הגברים סובלים מעצם היוולדם עם זין המוליך אותם וגורף וסוחף.... אני הואשמתי שבשיא החרמנות שלי בצ'אט אינטרנטי, שכל 4 דקות חולפת בי מחשבת זימה. זה לא נכון אמנם אבל... זה סבל? את מוכנה לספר לנו מה גורם לך להגיד דבר כה בוטה? רצינות ואהבה אמרת?