גברים

גברים../images/Emo150.gif

אתם נדפקתם ביום שאלוהים נתן לכם את ה זין הוא מחליש אתכם שולט בכם מעסיק אתכם אתם מדברים אליו/עליו ממש פוחדים ממנו מסכנים!!!

אש אש

New member
מבינה שניפגעת קשה.

שלא יגרום לך אותו בחור להידפק בעצמך ולפחד ממנו. אז מה החליש אותך? שגורם לך לכתוב משהו כל כך נמוך ולא נכון?

שילה1

New member
פשששש הסגנון של ..גורם לי לבחילה!

(אש-לא אלייך כמובן.אותך אוהבת מכל הלב!)

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה לפורום ...

מבין שאת מדברת מתוך כעס. אדם ניכר גם בכעסו. אנחנו נולדנו עם זין ואתן עם כוס. מה לעשות זה המצב ואני בטוח שיש גם כמה בודדים שלא משש סובלים מהאביזר שאיתו הם נולדו. שתפי אותנו?

../images/Emo52.gifשהסגנון לא משהו

לא כעס,לא פגיעה עניינית וברצינות ואהבה זה לא נכון? שתף אתה מה אתה חושב ותודה

אש אש

New member
את פצועה,מבולבלת ומבלבלת.

ניסיתי להתעלות על עצמי להניח את הסגנון הנמוך שלך ולבוא ממקום אחר של לעזור לך. אז או שאת מספרת מדוע את כואבת או שאתעלם,כי אהבה בטוח שאין בך! גם לא הרבה כבוד לעצמך,שהרי אחרת היית מכבדת אותנו ולא ניכנסת עם פתיחה שכזו.

אש אש

New member
את לבטח כבר שמעת גברים בחייך

מפה הבעייה שלך אולי. לא לשמוע!!! להקשיב להבין או לא,לקבל ולכבד. ואלי יבוא היום וגם תדעי מה זאת אהבה:) בהצלחה.

האדמור

New member
הבחורה מכירה אותי....../images/Emo151.gif

נכון.........אני ממש דפוק.......

שילה1

New member
../images/Emo24.gifאתה?הרי אין עליך!../images/Emo24.gif

מי שכותבת כל כך נמוך,לבטח לא מכירה אותך,שאם כן-היתה מיד משנה התייחסותה ולבטח סגנונה.

אלמרה

New member
אני חושב שזה לא רק ענין של סגנון...

אמירה כשלך כאן פוערת פצע חשוף ודרכו פרץ של רגשות כנראה, לא ממש נעימים. איני מוסמך לאבחן או להביע דעה מקצועית ולכן סילחי לי אם אני טועה. בכל מקרה לשאלתך אני מוכן לנסות להגיב: הזין שלנו אינו זקור כל משך הזמן ולא כל היום עומד לו וממתין לשעת כושר כדי לפרוץ לתוכך, להזרים את הזירמה שהצטברה באשכים ולצאת. אנחנו מודרכים רוב היום על פי המוח והמוח כמו מרכז שליטה של מערכת מורכבת טכנולוגית, מקבל איתותים וחיישנים רבים מזרימים לו מידע מכל החושים. אז קורה, אכן שגם גירוי מיני מגיע, והוא ממש לא נדיר במהלך היום, אנחנו לא יכולים להתעלם ממתניים צרות המתחילות מקו פתח הערווה ועולות דרך בטן שטוחה חשופה, כלפי צמד עופרים עגולים וזקורים נטולי מחסומים.... להמשיך? את בטח יכולה גם כן לספר לי מה עושה לך דמות של גבר חלומותייך (שרירי? חסון וגבוה? בעל עיניים תכלת ממוסגרות בשיער שחור פחם?...) מכאן ולהכליל ולטעון באופן גורף כי הזין הוא המניע וכי הגברים סובלים מעצם היוולדם עם זין המוליך אותם וגורף וסוחף.... אני הואשמתי שבשיא החרמנות שלי בצ'אט אינטרנטי, שכל 4 דקות חולפת בי מחשבת זימה. זה לא נכון אמנם אבל... זה סבל? את מוכנה לספר לנו מה גורם לך להגיד דבר כה בוטה? רצינות ואהבה אמרת?

צלליתה

New member
לא בהכרח האשמות שווא

קראתי פעם איזה מחקר (שכמובן לא מסוגלת למצוא עכשיו) ושכמובן היה בכתב עת יוקרתי, משהו נוסח מדיקל מעריב, שגברים אכן חושבים מחשבות זימה לעיתים מאוד מאוד מאוד קרובות. עם הגיל תדירות המחשבות יורדת. לא זוכרת לאיזה גיל מתאים כל ארבע דקות, אבל זה בטח לא קטין.... (גם אני לא מוצאת פגם במחשבות זימה. יותר עדיף בעיניך לחשוב על ערימת הכלים בכיור?)

אלמרה

New member
אני פשוט לא נותן לכלים להיערם בכיור

מאוד אוהב לשטוף כלים כלומר אצלי לא תמצאי אפילו מדיח... ככה זה, אולי חריג. בטח שונה.

אלמרה

New member
תודה מיטלי22... אני בטוח שישנם עוד

גברים "כאלה" ובני גילך אפילו

לחש האש

New member
האמת היא... ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

האמת היא שנדפקנו מאז שנלקחה לנו הצלע... ויצר ממנה אשה... והאשה הפכה להיות עצמאית... ובשבילה נתנו לנו את המשמו... האשה לוקחת דורשת את המשמו... ומחלישה אותנו... וכשאנו חלשים מחפשת מאחרים... ואם לא מספיק לה!!! מיצרים בשבילה ...מלאכותי. לאאאאא ממש לא בהכללה
רק לאלה שחושבות כך... כי בסך הכל - בלי האשה האיש לא שווה כלום. בלי האיש האשה לא שווה כלום. בעצם מה רצית להגיד פה?? יש משהו שפגע בך?? או העליב אותך? אל תתדאגי אנחנו נטפל בו... רק תגידי. יום טוב

למעלה