מה זאת אהבה ?!
את יודעת יקירתי כשקראתי את הפתיח של ההודעת שלך חשבתי שמדובר בילדה קטנה משהו בגיל העשרה כי גסויות זין, כוס, זיון, נדפקתם כוס אמק ויש עוד המון אלה מילים נורא מעצימות בגיל ההתהבגרות יש קבוצה שלמה באוכלוסיה שבדרך כלל מצולמת בסרטים שכל מילה שניה שלה זה fuck וגם יש עכשיו שיר מצוין שהפך להיט, על גבר שלא יחזיר את החברה שלו שעזבה והוא שולח לה fuck you כל סוף משפט אם אני מנסה להבין אותך במילים של אנשים טיפה יותר בוגרים אתה מנסה אולי לשאול מה יש בהם בגברים שזיונים כל כך מעסיקים אותם ? התשובה שלי היא סטיגמה יש לי לפעמים חשק עז לפגוש גברים שרק זיונים מעסיקים אותם זה בהחלט יכול להיות comic relief מצוין בדרך כלל ענייני המיטות מעסיקים מאד את בני הזוג בפגישות הראשונות שלהם כשהחיים נכנסים לשגרה לצערי הרב אנחנו מועסקים על ידי בעיות מעיקות הרבה יותר ומי שעוד נותק בעיסוק המבורך הזה שיבורך באמת ולגבי הפחד הביטי בראי כשאת רואה את הקמט הראשון מצטייר באופן הכי ברור בראי מה המחשבה הראשונה שעוברת לך בראש ? איזה כיף, או האם אני אשאר נחשקת ולמה בכלל קנית את החזיה ההיא ב- 500 ש"ח ? לא מפחד ממש לא, בגלל שאת אוהבת מותגים ומחשש שמא החזה שלך הוא כבר לא מה שהיה ואיך את מנסה להסביר את תעשיית הניתוחים הפלסטיים בכל מקום בגוף האישה וגם בגופ הגבר אבל על גברים אי אפשר עדין לבסס תעשייה שלמה בגלל שבעות רצון או חשש להפסיק לעצור את הגברים להפסיק להיות מושא לקנאתן של נשים ופשוט לאבד את הסקס אפיל אליו הורגלת אז, במקום לשחק בפיפי וקקה שזה יופי של משחק הכיני לעצמך משחק חדש ונשמח להשתתף בו