גברים

אלמרה

New member
האמת היא שלחש האש אכן מומלץ

הוא יטפל בכל מי שהעז לפגוע בך... אבל את לא מספרת הרבה רק בצעת פרובוקציה וצופה לך מהצד בתגובות... התואילי?

Taz39

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

עד היום ממש לא הבנתי את תפקידו של הזין לעומקו של הדברים...לתומי חשבתי שהוא נועד לעשות פיפי...
אבל היום ממש היום גיליתי למה אני מפחד...למה אני חלש כל כך ולמה אני מדבר אל עצמי...לפעמים ככה סתם...תודה על הארה.. טאז - שהולך להחליף כמה מילים עם ה

לילך 5

New member
אני לא גבר אך אנסה לענות לך..

אני אומנם לא גבר..אך אנסה לענות לך כפי ראות עיניי..אולי זה מנסיונות העבר או הווה..מקווה שלא עברת איזו התעללות מינית או סבל מיני אחר ואם כך את זקוקה למישהו שיקשיב לך..ויבין את אשר על ליבך.. ואם את זקוקה לעזרה מקצועית אל תהססי לפנות..כי לא כל הגברים הם כך.. אך אולי איבדת את האמון בהם ואלי בצדק..והסבל שאת מתארת הוא סבלך..את זו שכואבת וסובלת..אם תרצי אשמח להיות עבורך אוזן קשבת..אך עלייך להבין שהדרך הטובה ביותר היא לפנות לעזרה..ודווקא לא מהצד הגברי..אלא מנשים שנמצאות באותו המצב ויכולות להבין אותך..את זקוקה לדעתי להרבה הבנה ותמיכה..ישנם אנשים שיאירו את ליבך ויוכלו לענות לך את התשובות הנכונות.. תסמכי על האנשים שיכולים לעזור לך,אל תאבדי אמון ותקווה.. שיהיה לך המון הצלחה..

אש אש

New member
אני חושבת שהרחקת לכת לילך

בלהמר על הנחה שאולי היא סבלה או סובלת מהתעללות מינית. איך היית מגיבה לו הייתי מניחה כך עלייך? (במידה וזה לא נכון).

לא יודעת למה את חושבת כך

לא יודעת למה את חושבת ומרגישה כך,אך מנסיוני שהוא אחר..כתיבה פה בפורום עוזרת אני שפכתי את ליבי על בעיה עם בן הזוג,וקיבלתי כל כך הרבה תשובות נהדרות,שאולי אכן יעזרו..מעריכה את אומץ ליבך לכתוב את מה שאת מרגישה אפילו אם זה קצת בוטה..אבל אף אחד לא יכול לשפוט איך מרגישים.. ומקווה שמשהו מכל אחד ייתן לך להבין את מה שאת רוצה לדעת.

אלמרה

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד לילך5...

המון אחריות לוקח מי שמיעץ ללא הכשרה מתאימה. כאן לכל היותר מוצעת בימה לביטוי והמון מקום לפרגון ואמפטיה.

לילך 5

New member
../images/Emo140.gif תודה לך אלמרה ועוד אוסיף ואומר

תודה לך אלמרה..למרות שמטעמי צניעות לא אפרט אך יש לי הכשרה בלימודי פסיכולוגיה.. וגם יותר מכך..והבמה שלכם אכן עוזרת למי שזקוק לאוזן קשבת וישנם הרבה שזקוקים לכך..חן חן על הפירגון..ועל אנשיו שאוהבים רק לעזור..

אלמרה

New member
אני מתנצל לילך 5 אבל אם כך.... אולי

את מוכנה באמת לנסות לסייע מתוך ידע מקצועי? הפורום הזה לא מתיימר להיות "פורום מומחה" אך תמיד נהדר לדעת שהגולשים בעת מצוקה של חבר מוכנים להושיט יד, כתף, מילה טובה אפילו חיבוק. את מתוקה אמיתית לילך5.

אש אש

New member
גם פסיכולוגים לא היו מעיזים!

עם יידע,הכשרה וניסיון לשים אצבע,ולהניח הנחות....SORRY

מיטלי 22

New member
כל הכבוד לך לילך על הרצון הטוב

כל הכבוד לך לילך על הרצון הטוב ,אהבתי מאוד את תשובתך.

אני איתך לילך 5 ועם מילותייך../images/Emo45.gif

רק בזכות מילותייך החמות את עוזרת.חבל שהשואלת לא מגיבה אך אני במקומה הייתי מודה לך.

יערית

New member
צודקת!

מי אשם שאלוהים חילק שכל את ממש פיספסת את התור לקבל אותו! ותסלחי לי על הציניות הנידרשת כאן!

אישון36

New member
מבלי להתייחס לתוכן..........

בשביל לזיין לא צריך זיין............צריך ביצים......... גם בשביל לחשוב לא צריך ראש.......... הנקודה היא...........לא הבחנתי את את היא את או הוא........אני משער שזו את ...........אני משער שאת נבגדת ע"י משהו שמסביר לך.........שההוא שלו........יש לו צרכים................ אז...........זהו שזה לא בידיוק כך.............לו.............לו..........לו.........יש צרכים.....ואת ...........לא האיבר אלא האישה.........לא ממלאת את צרכיו.............וכמה שאת יותר "נכשלת" הוא רוצה יותר........ובשביל למנוע עימות בינך לבינו..........הוא מזיז את העימות לבינך לבין הזיין שלו. מקווה שהבנת. אש.אש.אש. אישון. שלום לך.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוך בואך אישון36...

באמת? ניסית והצלחת לזיין רק עם הביצים? בלי זין??? אאממ... למד אותי?

אישון36

New member
את לא...............?

אני מתפלא...........או לי היותי קט מאפשר לי עדיין להשתמש לאיברים אחרים...............ואולי לא היו הדברים מעולם ? תעצמי את העיניים.......תחשבי עלי...........ותלמדי את עצמך..........מבטיח לסייע................באם אדרש..........סיוע מחשבתי....כמובן. אישון. קט.קט.קט.

מה זאת אהבה ?!

את יודעת יקירתי כשקראתי את הפתיח של ההודעת שלך חשבתי שמדובר בילדה קטנה משהו בגיל העשרה כי גסויות זין, כוס, זיון, נדפקתם כוס אמק ויש עוד המון אלה מילים נורא מעצימות בגיל ההתהבגרות יש קבוצה שלמה באוכלוסיה שבדרך כלל מצולמת בסרטים שכל מילה שניה שלה זה fuck וגם יש עכשיו שיר מצוין שהפך להיט, על גבר שלא יחזיר את החברה שלו שעזבה והוא שולח לה fuck you כל סוף משפט אם אני מנסה להבין אותך במילים של אנשים טיפה יותר בוגרים אתה מנסה אולי לשאול מה יש בהם בגברים שזיונים כל כך מעסיקים אותם ? התשובה שלי היא סטיגמה יש לי לפעמים חשק עז לפגוש גברים שרק זיונים מעסיקים אותם זה בהחלט יכול להיות comic relief מצוין בדרך כלל ענייני המיטות מעסיקים מאד את בני הזוג בפגישות הראשונות שלהם כשהחיים נכנסים לשגרה לצערי הרב אנחנו מועסקים על ידי בעיות מעיקות הרבה יותר ומי שעוד נותק בעיסוק המבורך הזה שיבורך באמת ולגבי הפחד הביטי בראי כשאת רואה את הקמט הראשון מצטייר באופן הכי ברור בראי מה המחשבה הראשונה שעוברת לך בראש ? איזה כיף, או האם אני אשאר נחשקת ולמה בכלל קנית את החזיה ההיא ב- 500 ש"ח ? לא מפחד ממש לא, בגלל שאת אוהבת מותגים ומחשש שמא החזה שלך הוא כבר לא מה שהיה ואיך את מנסה להסביר את תעשיית הניתוחים הפלסטיים בכל מקום בגוף האישה וגם בגופ הגבר אבל על גברים אי אפשר עדין לבסס תעשייה שלמה בגלל שבעות רצון או חשש להפסיק לעצור את הגברים להפסיק להיות מושא לקנאתן של נשים ופשוט לאבד את הסקס אפיל אליו הורגלת אז, במקום לשחק בפיפי וקקה שזה יופי של משחק הכיני לעצמך משחק חדש ונשמח להשתתף בו

אלמרה

New member
עיזבי שגיאות הקלדה...

את בטוחה שלא כואב לך בכתפיים? לא, היכן שהכנפיים מחוברות לך לגב.. את בטח עפה ממקום למקום זורעת חן וכיף ומרפרפת בין ערוגות הבושם.. המשיכי וקלידי כך מי מבחין בשגיאות...

למעלה