גברים

מה

שכתבתי כאן בשרשור הזה לא קשור לשום סוג של פגיעה הרהורים שלי על ההבדל ביננו....נשים וגברים לא רק בראש אלא אנטומית

אלמרה

New member
על ההבדלים האנטומיים

שלא תעיזי לשנות לנו אנטומיה... יש הבדל? זה לא הבדל זו התאמה מושלמת! רק מי ששיחק במשחקי הרכבה מורכבים מכיר את התושה המדהימה של הכנסת החלק האחרון למקומו, מעט תחכום, מעוף, דמיון מפותח והמון סבלנות!!!! מה זאת? אהבה!

התאמה בסדר

לאישה קל יותר הראש שלה פנוי לרגש כי האנטומיה טובה ופשוטה אווווף למה לא מבינים?

אלמרה

New member
אני באמת וברצינות הכי גמורה מנסה..

להבין אותך.. מה קל יותר לאישה? למה הראש שלך יותר פנוי לרגש מהראש שלי? (ואני מתכוון לראש זה עם העיניים ואוזניים ואף ופה). למה את סבורה שהאנטומיה שלך טובה - אני מבין ומסכים ודי מרוצה ממצב זה אך האנטומיה שלך יותר פשוטה? משלי?????? (שוב את יורדת לכוון הזין ומאשימה אותו?) איני מבין ואולי האחרים מבינים, אני מנסה לפחות. אז תסבירי לי? במשפטים ולא רק בטלגרפיה קצרת מילים? תודה!

מגיל

צעיר מתחרים על אורך/גודל/עובי יותר מאוחר משויצים כמה פעמים יכולים בערב מי מחזיק הרבה לפני..... כל הזמןןןןן הוא...הוא...הוא מה זה? איש בתוך איש
כל זה נחסך מאיתנו הנשים

הכל בעיני המתבונן

יש לי הרגשה - מה זאת אהבה שכל תוספת שלך מבורכת מאד מגלה טפח מהבעיה הלגמרי פרטית הנה את כותה אני חושבת שלגברים יש חרדה מתמדת פילוסופים גדולים משתינו כבר אמרו לפני מאות שנים שהמציאות היא מה שאנחנו רואים ויוצרים ובאמת היא בכלל לא כך נדמה לי שיש בך משהו שגורם לך לתרגם את ההתנהגות הגברית לחרדה או להתנהגות עצבנית לא שלוה שבי לך רגל על רגל השמיעי לעצמך מוסיקה נעימה אני יכולה להמליץ לך על אלישיה קים זמרת ענקית הכיני בעוד מועד משהו חביב עם טעם עדין ונסי להזכר בארבעת המפגשים האחרונים שהיו לך עם מי שאכלו אותה אני לא מהפנטת אותך אני נוקטת את הסגנון הידוע של המפנט הלא מהפנט מהתוכנית של ארז טל "איפה אתה חי" ועכשיו במקום לראות אותם בסיטואציה החרדתית המבישה וממש לפני שאת שולפת את הכרטיס הצהוב זה של קליניקה און התבונני בעצמך והקשיבי לדבריך ונסי לשחזר מה היה בהם בך ובדבריך התעלמי לגמרי מהמראה החביב עליך זה של טרום הכרטיס אם תוכלי להתבונן ולהפנים את ההנתהגות שלך עצמך נראה לי שזה ממש יפחית מהצרות של כל אותם עזי נפש שהעיזו להכנס איתך לאותה מיטה או לאותה אינטראקציה לא משנה איפה

שילה1

New member
תצ'מעו שנייה:גם לגברים ישנה" חרדת

ביצוע"וגם לנשים.הכל תלוי בנסיבות. ולא רואה כל רע בכך,אם כי ברור לי שלא לכולם ולא לכולן. זה משהו כמו "חרדת בחינות",לגביי,ואין בכך כל רע. שיקום או תקום צישהו או מישהו ויספרו לי שאין להם פחדים לפני ביצוע תפקיד או דבר חדש בחייהם! (טוב חוץ ממני כמובן,שמפחדת,באופן מוצהר,רק מנחשים ומזה או זו שמשגיחים עלי מלמעלה...)

למעלה