גבר בוגד תמיד בוגד ??????

גבר בוגד תמיד בוגד ??????

האם זה נכון או לא זו השאלה יש לי חבר שבגד בחברה שלו ואתמול דיברנו והוא אמר לי שהוא מתכוון להתנקות ולספר לה הכל למרות שהם בתקופה הכי יפה שלהם הוא נחוש בדעתו לספר לה אמרתי לו שיספר כי זה יציק לו אבל השאלה היא מה היא תגיד על זה אני מאמין שאם היא אוהבת אותו היא תסלח לו כי הוא באמת מתכוון להשתנות הוא הבין כמה קטן הוא יצא אבל אני לא מסכים עם האמרה הזו כי ראיתי ויש לי הרבה חברים שבגדו אבל ברגע שהם מצאו את האחת הם הפסיקו יותר מזה יש לי חבר שאומר שברגע שהוא ימצא את האחת הוא יפסיק לבגוד הוא אומר שהוא מת למצוא את האחת שאיתה הוא לא ירגיש את הצורך לבגוד

ChilD SouL

New member
שוב...

יש ויש. יש כאלה שתמיד בגדו ותמיד יבגדו. ויש כאלה שבגדו פעם אחת ופה זה נפסק. לדעתי, זה קשור יותר בקשר שאותו בנאדם נמצא. אם בנאדם נמצא בקשר שטוב לו, שהוא מסופק או בעצם כל מה שהוא חיפש - אין לו סיבה לבגוד. ואם לא - אז הוא יבגוד, כי... חסר לו משהו בקשר. אבל שוב, כל בני האדם שונים ואי אפשר לדעת.

אני מסכים איתך במאה אחוז

אני אומר שאם בן אדם הולך לסכן קשר שטוב לו שנמשך חמש שנים בוידוי הזה אז אין מצב שהוא יחזור על אותו מעשה הוא פשוט שבור עכשיו והלב שלי איתו ושמחתי שהוא עושה את המעשה הזה כי הוא מנקה את הנשמה שלו את המצפון שלו וגם אם היא תפרד ממנו בגלל זה אני מאמין שזה מבחן בשבילה גם זה יבחן את האהבה שלה

ChilD SouL

New member
אהמ...

עם כל הכבוד, עם חבר שלי יבגוד בי חלילה אני לא חושבת שאשאר איתו ולא משנה כמה אני אוהבת אותו וכמה הוא חשוב לי. בגידה זה לא מדד לאהבה מהצד של הנבגד.

תראי יש כל מיני מצבים

אם תפסת אותו על חם אני מסכים איתך אבל אם את רואה שהבן אדם שבור מהמעשה שלו ובא ומתוודה לך על הכל ואומר לך שזו היתה טעות תאמיני לי אם היית אוהבת אותו לא היית מדברת איתו שבוע שבועיים אבל ברגע שהכעס יירד את תחזרי אליו ותסמכי עליו אפילו יותר כי אני אומר לך אני מאמין באמת שהוא בחיים לא יבגוד יותר הוא בחיים לא יעשה את הטעות הזו כי אני רואה את הצער שלו והכאב שלו ואת הדילמה שהוא נמצא כי לגלות שהוא בגד היא לא תגלה לעולם אבל הוא עושה את זה רק בשביל המצפון שלו ואמרתי לו כל החיים תשמור על המצפון שלך נקי

ChilD SouL

New member
אמרת נכון...

הוא עושה את בשביל לנקות את המצפון שלו ולא כי באמת איכפת לו ממנה. זה לא משנה איך תפסתי אותו - אם הוא סיפר לי או שאני ראיתי במו עיניי. בגידה זאת בגידה, נקודה. לסמוך יותר על בנאדם שבגד
באיזה עולם הזוי אתה חי
טעות מבחינתי זה לעשות משהו שלא היה במודע, ללכת ולשכב [ובגידה זה לאו-דווקא סקס] עם מישהי אחרת במודע זאת לא טעות ידידי.

תראי הוא יכל בשקט להמשיך הלאה

זה לא היה רומן וכל הפעמים שהוא שכב עם בחורות אחרות זה היה כשהם רבו ולא דיברו כמה ימים תאמיני לי אני מאחל לך שלא יעמידו אותך בניסיון אבל תאמיני אין דבר יותר חזק מאהבה גם לא בגידה בן אדם כן יכול לשכב בטעות לפעמים נסחפים וזה קשה לא להיסחף מניסיון כי אני כמה וכמה פעמים הייתי קרובלזה אבל ידעתי להתעשת וישר חשבתי על החברה אבל כן לפעמים עושים טעויות במודע וגם על אלה אפשר לסלוח השאלה אם יש חרטה כי אני לא הייתי סולח אם הייתי רואה שיש סיכוי שזה יחזור על אותה טעות

ChilD SouL

New member
כל הפעמים../images/Emo35.gif

אז שוב, זה לא משהו חד פעמי. קיצר, הוא יצא חרא ואני לא הייתי סולחת לו בחיים, הייתי מעיפה אותו לכל הרוחות גם אם זה היה שובר את הלב שלי וגם אם הייתי אומללה אח"כ כמה חודשים. הסחפות שמסחפות - אם יש לך חברה אתה לא צריך להגיע בכלל למצב של הסחפות עם בחורה ולעצור את עצמך באמצע, נקודה.

כן תראי שמעת על מתח מיני

היתה איתי מישהי בעבודה שעבדנו ביחד והיתה אווירה של צחוקים וכל פעם היה נראה כאילו זה חייב לבוא התקרבנו מאוד עד שפעם זה הגיע שכמעט התנשקנו ושם עצרתי את זה אני הייתי רחוק כמה דקות מבגידה כי היה לי שם מתח מיני ופשוט קשה היה לעצור את זה ואל תגידי שלא אהבתי את חברה שלי כי אהבתי אותה יותר מכל דבר אחר בחיים שלי הייתי מוכן למות בשביל שהיא תחיה עוד דקהאבל אין מה לעשות קשה אני ידעתי לעצור את זה בזמן הוא לא הצליח להתאפק מה שאני בא להגיד זה שאת לא מביאה את עצמך למצב הזה את מגיעה אליו לבד

ChilD SouL

New member
עם יש מתח מיני - מתרחקים...

ולא מתקרבים. אתה מדבר על להתאפק
הרי בעצמך אמרת שהוא שכב כמה פעמים עם אחרות, אז איפה ההתאפקות פה
ובלי קשר לזה, אמרת שהסקס עם חברה שלו לא טוב - אז למה שהוא יתאפק אם הוא יכול לקבל אחלה סקס
קיצר, מספיק עם הזיבולי שכל.

תשמעי הסקס שלו היה מצויין

לא דיברתי עליו הוא בגד בה כמה פעמים אבל מאז לפני שנה שהוא החליט להשתנות הוא לא בגד בה פעם אחת ועכשיו הוא רוצה להתנקות הוא בגד בה פשוט כי הוא לא היה מסוגל להיות יום אחד לבד הוא היה חלש ברגע שהיא לא דיברה איתו יום יומיים הוא היה בורח לאישה אחרת הוא לא בגד בה פעם אחת כשהם היו ממש ביחד כאילו לא אחרי ריב של כמה ימים אני לא בא להצדיק אותו אבל טכנית הם לא היו ביחד בכל הפעמים שהוא שכב עם אחרות למרות שזה מגעיל לעשות את זה

ChilD SouL

New member
מסכן, רחמים עליו...

אם הוא לא יכול להיות לבד שיצא עם חברים ולא ילך לשכב עם בנות אחרות.

תראה

בחורה שבוגדת שווה מבחינתי לגבר שבוגד ולך אני אענה על בחורה. אז אני ממש לא יודע אם בחורה שבוגדת תבגודשוב, ואני לא מתכוון לחכות כדי לקבל תשובה. מבחינתי אם חברה שלי בגדה, ולא אכפת לי שהיא סיכנה את הכל כדי לספר לי, אני נפרד ממנה במקום.

ועוד משהו

"שאיתה לא ירגיש את הצורך לבגוד"? מי שבוגד עושה את זה כי משהו דפוק לו בראש ולא בגלל הבת זוג שלו.

יש כאלה שכן ויש כאלה שמחפשים בחוץ

מה שהם לא מקבלים בבית ויש לי חבר שפשוט יש לו חברה והוא אוהב אותה אבל הסקס איתה לא משהו אבל בתור אישה היא אישה באמת טובה אז מה שהוא עושה הוא משלים את החוסר בסקס טוב אצל בחורות אחרות ואין לו שום דבר דפוק אני לא הייתי בוגד בחיים בחסרה שלי למרות שהיו לי ים הזדמנויות כי אני פשוט המצפון שלי לא ייתן לי ואני תמיד טוען שאם יש לי צורך לבגוד אז פשוט עדיף לעזוב את הבחורה שאני איתה

אז זהו שלא

אם אתה לא מקבל את מה שאתה צריך במערכת יחסים הזאת, תסיים אותה! אל תוכיח כמה אתה קטן וכמה אתה לא שווה את הבחורה שלך בגלל שאתה בוגד. אם אתה אוהב את הבחורה אתה בחיים, בחיים, בחיים... לא תבגוד בה! באהבה אין כזה דבר אגואיזם, ובגידה היא השיא של האגו.

ChilD SouL

New member
אהמ...

עם הסקס לא טוב אפשר לעבוד על זה ביחד, הוא יכול להדריך אותה\לעזור לה\לדבר איתה על זה\לגוון ועוד שלל דברים לפני שהוא הולך לבגוד - זה הפתרון הכי קל.

למעלה