גבר בוגד תמיד בוגד ??????

keren888

New member
אדריכל.....

תוכן: שאל את ההורים שלי, את דודים שלי, את חברים של ההורים שלי, ובחיים אל תעז לדעת שמישהו מהם בוגד (והם אחרי הרבה שנות נישואין), כי אתה לא מכיר אף אחד מהם אתה באמת חושב כך?? מה נראה לך?? תראה את זה ככה: אדריכל: אבא בגדת באמא פעם? אבא: (עם חיוך רחב) בטח בן..אבל זה היה מזמן.. {אמא יושבת בצד בחיבוק ידיים} אדריכל: בגדת בדודה פעם דוד? דוד:(מאושר מתמיד)ברוררררר דודה:{יושבת בצד בחיבוק ידיים} אם אתה חיי בסרט הזה שמישהו יודה בזה אתה טועה!!!

קודם כל יש לי שם

וזה נדב ולא אדריכל. וזה לא קשור, לא בעיה לדעת כשההורים בוגדים, ואני יודע את זה מחברים, שיודעים שההורים שלהם בוגדים. אבל אני רואה את ההורים שלי, אני רואה איך הם מחזיקים ידיים כשאף אחד לא רואה. אני מכיר את אבא שלי יותר טוב מכל אחד אחר, זה הבן אדם שחינך אותי לא לבגוד בחיים. אם ההורים שלך בוגדים אחד בשני, צר לי, אבל זה כבר הבעיה שלהם.

keren888

New member
כזה גבר..

כן היציאת מילוט מגבר כשאין לו תשובה לדבר שאומרים היא "אם ההורים שלך בוגדים צר לי..." אבל אני מכירה אנשים עם הידיים והאהבה.. והנשיקות והחיבוקים והשמות חיבה האלה..ועדיין אני אישית יודעת מה הם עושים.. ומחפשים..

אחי יש משהו בדברייה

אתה לא יכול לדעת בוא נגיד שההורים שלך עוד יש לך סיכוי קלוש אבל סיכוי אם דודים שלך נו באמת תראה אתה לא יכול לדעת מה קורה עם אבא שלך ועם אמא שלך אני ראיתי את חבר שלי הוא היה עם חברה שלו והיית חושב שאין מצב שהוא יבגוד בחיים הם היו זוג קיטשי כזה כל הזמן כמעט ביחד והוא היה בוגד בה על ימין ועל שמאל

מה שאני מתכוון זה

שלא קרן (למרות שלדעתה כל הגברים בוגדים) ולא רועי יכולים להחליט שאנשים שהם לא מכירים, בוגדים.

keren888

New member
תגובה:

תראה.. בגלל אנשים כמוך יש תשובה מאוד יפה לגברים כחושדים בהם במשו.. "אנחנו לא מאלה...." "את מכלילה" תראה 99 אחוז מהגברים בוגדים חלק מהסיפורים: שיחת טלפון עם בחורה תמימה מהצבא שצריכה נואשות עזרה.. או פגישה ידידותית כי היא נזרקה מהחבר וצריכה תמיכה... ובכלל אתה יודע מה אבוא לקראתך.. בגידה בשבילי לא מחייבת פעילות מינית..תתפלאו..בגידה בשבילי זה ריקוד עם בחורה..או שיחת טלפון ב2 בלילה.. כי אילו דברים שמובילים לזה.. אז אל תגיד לי שאין גבר שקרא לו שהיתה לו חברה וקצת נסחף.. לנשיקה או משהו..או בחורה שהתאהבת בה יצאתם כמה חודשים יפים.. ואז ניפרדתם בצורה קשה..אבל אתה עדיין אוהב אותה.. והנה הכרת מישהי נחמדה מאוד..ואתה ממש מחבב אותה..יוצאים חודש ופתאום אותה אהבתך חוזרת אליך משום מקום לאיזה לילה אחד..ואז בבוקר שאחרי אתה מוצא את עצמך שוב לבד בוגדני ביותר.. זה סיפור אחד.. מתוך אלף שקוראים לאנשים.. תגיד לי אתה מה נראה לך?

את רוצה שאני אומר לך? באמת?

היו לי 3 מערכות יחסים רציניות, הקצרה ביותר הייתה כ5 חודשים והארוכה יותר משנה וחצי. בחיים, בחיים, לא בגדתי, לא שכבתי עם אחרת, לא נישקתי אחרת, לא כלום. די זו ההודעה האחרונה שלי אליך. את באמת מתנהגת כמו ילדה קטנה.

keren888

New member
כוולה בן 19

חמוד שלי כנס לבגידות ואהבה אסורה... נראה אותך מתחתן והכל מושלם!! נראה אותך אוכל מאותה עוגה כל החיים!!

קרן את לא צודקת

מסכים איתך שהרוב בוגדים אבל יש בודדים שלא אני הייתי שלוש שנים עם אותה בחורה ורק עם בחורה אחת לא בגדתי בה פעם אחת אני פשוט לא בן אדם שיכול לבגוד גם אם אני רוצה

גם בגיל 100

את לא מבינה שזה לא קשור לשגרה אני היו לי את כל הסיבות לבגוד מאמי אני לא קבלתי סקס 4 חודש הסקס עם חברה שלי היה משעמם היא לא אהבה לגוון ( הוא היה כיף מצד אחד כי אהבתי אותה אבל אני בן אדם שאוהב גיוון והיא היתה בחורה שבכלל לא אוהבת גיוון תאמיני לי שאני לא רואה את עצמי בוגד גם עוד 200 שנה) וחבל שאיבדת את האמון שלך בגברים

keren888

New member
אנחנו אוהבים להתנסות..

אתם לא מבינים את זה..אין טעם להתווכח.. תשאלו גברים אמיתיים ותראו שאין גבר שלא בגד היום..ואני לא אומרת שהם אינטנסיבית עושים את זה.. אבל אין היום גברים שהם טלית שכוולה תכלת נקיים מבגידה של פעם בחיים..כל גבר היום עבר את זה או יעבור את זה..

ChilD SouL

New member
גם אני אוהבת להתנסות ו...

לנסות דברים חדשים, אחרים ומגוונים - אין זה אומר שאני אלך ואבגוד בבן זוגי כי... אני רוצה להתנסות. יש לי חבר, חברים שהם גברים אמיתיים כהגדרתך והם בחיים לא בגדו ובחיים לא יבגדו. זה שזאת המחשבה שלך - זאת בעיה שלך והיא דיי חמורה הייתי אומרת. עם מחשבה כזאת אני לא אתפלא שבחורים יבגדו בך על ימין ועל שמאל ואת תחשבי שזה בסדר כי כאלה הם בני האדם - בוגדניים.

למעלה