גבר בוגד תמיד בוגד ??????

Zoharrr

New member
אהמממ

מי שאני איתו כרגע, בגד בחברה שלו איתי. ואני מאמינה שבי הוא לא יבגוד. אי אפשר להכליל, זה אינדיוודואלי, יש גברים שבגדו פעם 1 ואחרי שהם הרגישו עם זה כ"כ חרא הם בחיים לא יעשו את זה שוב ויש כאלו שיבגדו כל החיים שלי. חבר שלי, הגיע אליי לבית והיינו ידידים טובים ובאמת שבמקרה התנשקנו והגענו לקצת יותר מזה והוא הפסיק הכל ואמר שזה כ"כ לא בסדר והרגיש מזה רע עם עצמו. יום אחרי זה הוא הבין שאם הוא בגד בחברה שלו משו ביניהם לא טוב ואחרי שבוע נפרד ממנה. לי זה אומר המון עליו. חוצמיזה שבד"כ אם צד אחד בוגד זה אומר שהקשר לא מספק אותו,שמשהו דפוק בקשר וצריך להפסיק אותו,לא בחיוב שהבנאדם הוא חרא. אני לא בגדתי אבל בגדו בי ואני יודעת כמה שזה כואב שבוגדים בך אבל אני בהחלט יכולה להבין מעבר לפגיעה.

זוהר את רואה יש משהו שאני מסכים

איתך אני לא מצדיק בגידה בשום פנים ואופן אבל אני אומר כשאוהבים אפשר לסלוח על הכל אם שני הצדדים אוהבים כמובן

Zoharrr

New member
הVופה הופה

לא אמרתי שהייתי סולחת, הייתי מבינה רק מאיפה זה בא. הייתי מבינה שהקשר שלי עם הבנאדם דפוק ושמשהו היה חסר לו בקשר והייתי גומרת את זה. אוי היינו קרובים להסכים על משהו... חחחח

לא יודע מה איתכם

אני אם מישהי שאני אוהב היתה באה אלי ןמספרת את זה והייתי רואה באמת שהיא צתייסרת בגלל זה וסובלת ומצטערת באמת אבל שזה בא מהלב לא הייתי מדבר איתה כמה ימים נרגע וחוזר אלייה וזה תלוי אם אני יוכל להחזיר את האמון בה כי אני בן אדם שמאמין בהזדמנות נוספת

keren888

New member
פחחחחחח

גברים!!! אתם הכי טובים בלדבר הרבה... אני אומרת לך מניסיון.. גבר בוגד תמיד בוגד.. כשזה מגיע למיניות הם לא רואים בעיניים גם אם יש להם זהב שמחכה להם בבית.. הם חיים את הרגע ומה יש לי כרגע מול העיניים.. החבר שלי לשעבר שטען שהוא אוהב אותי ועשה לי מעל ומעבר שיחק עם החברה שלי בזמן שלא הייתי לידו.. ואחרי חצי שנה "זה כל כך הציק לו" שהוא הרגיש בוגד.למרות שלא היינו ביחד.. והוא בכה לי.. והתחרט.. וכמעט מת לי ביידיים..ואז סיפר לי.. אויש נו באמת.. ואז ניפרדנו וכשהייתה לו חברה ורק אמרתי כן הוא רץ לידיים שלי בזמן שיש לו חברה.. גבר בוגד תמיד בוגד!!!!

את מכלילה על כל הגברים בעקבות

ניסיון שלך עם גבר אחד? אני אומרת לך שלי יש ניסיון עם שני גברים, אחד ימשיך לבגוד בחברה שלו כל עוד הם יהיו ביחד, השני בגד במישהי פעם 1 ואני חותמת לך שהוא לא יבגוד שוב. לא עושים דברים כאלו! לא מכלילים! תפנימו: אי אפשר להכליל על אנשים כי הם שונים אחד מהשני,חלק ככה וחלק אחרת...

keren888

New member
יכול להיות...

ונשמה שלי אין לי ניסיון עם גבר אחד.. הלוואי.. מה שאני אומרת זה שאם שום דבר לא גרם לו לעבור על זה פעם אחת.. למה שאותו דבר ימנע ממנו לעבור על זה פעם שניה...ואת יודעת מה ..מקובל עליי מה שאת אומרת אבל יש כאלה 1 למיליון!! רובם..הם אפסים.. גבר שלא יחס חשיבות למילה בגידה לא ייחס חשיבות לה אף פעם.. לגברים זה בה בקלות לבגוד.. ואם הוא עשה את זה פעם אחת.. שום דבר לא יעצור אותו מלעשות את זה שוב..

תגידי,

איך את מרגישה שגברים דופקים פה הכללות על כל המין הנשי? לא כיף נכון? אז אל תעשי את זה... אני מכירה המון גברים שלא יבגדו בחיים, את יודעת מה, אח שלי שהוא חבר נורא קרוב שלי עשה המוווווווווווון בחורות לא היו לו קשרים רציניים, אבל הוא אפעם לא בגד!!! זה עיקרון בשבילו, והוא לא מעאפן בכלל.... וזה לא נכון.... זה כמו שתגידי שאם שיקרתי פעם אחת, כל החיים שלי אני אהיה שרקנית, מי לא שיקר מתישו?

"לגברים זה בה בקלות לבגוד"?????????

תגידי את יודעת כמה גברים יש בעולם? את מכירה את כולם? את מכירה אותי? את יודעת כמה אני לא מוכן לשמוע על בגידה??.

pain is MY love

New member
זה נכון מה שחבר שלך אומר

כשאני מצאתי את עצמי בוגדת בבחורים שהייתי איתם ידעתי שזה מסיבה אחת פשוטה- הם היו פשוט בחורים שלא התאימו לי. הרי למה בן אדם צריך לבגוד? כשחסר לו משהו! אם אתה נמצא עם בחורה שמספקת לך את כל הצרכים שלך, עונה על כל הדרישות שלך ואתה נמשך אליה בכל המובנים.. למה שתלך לחפש משהו אחר? הרי מבחינתך היא הכי טובה שיש וכל אחת אחרת שתמצא תהיה יותר גרועה ממנה... אבל אם אתה נמצא עם סתם מישהי אז ברור שתחפש מישהי יותר טובה...

keren888

New member
לדעתי בלבד..

תמיד יש תאווה לעוד.. ותמיד חסר משהו לא משנה מה.. פעם ראית מישהו שלא רוצה עוד??? וגם תמיד הדשא של השכן ירוק יותר... אין מה לעשות גם כשאתה הכי מאושר בעולם והכי שמח..כשאתה רוצה משהו אם אתה באמת חזק ובעל כח רצון עז..(מה שיש מועטים כאלה..)אז אתה תעבור את זה בשלום.. אבל כשמדובר בדבר שיש סיכוי שלעולם לא יתגלה..ואם כן יש המילה "סליחה" אז אין שום סיבה לפספס דבר כזה שכהוא מוגש במגש של זהב..

ChilD SouL

New member
אז...

לא למה להיפרד ואז ללכת לצדדים
סתם בשביל להחזיק על אש קטנה

pain is MY love

New member
הכל תלוי במקרה

אני אישית לא קל לי להיתפס... אבל אם אני כבר נמצאת עם בחור שאני רואה שהוא טוב אליי והוא בחור ומצלח אני לא רוצה לוותר עליו כל כך בקלות... אני חושבת "אולי בכל זאת.." "אולי עם הזמן..." מיותר לציין שמהר מאוד אני מגלה שזה לא עובד ואז כל אחד הולך לדרכו.. אבל יש אנשים שאשכרה מחזיקים את החברה על תקן "החברה" וממשיכים בחייהם הרגילים שכוללים יציאות ובגידות ושלל ירקות...

אין מה לעשות..

כולם בעולם בוגדים.. כבר אמרתי פעם משהו על זה שפעם כולם חיו בכפרים ולא יצאו מהבתים.. היום יש מטוסים אינטרנט טלפונים וכולי וכולי.. ואי אפשר להיות נאמן במשך הרבה זמן לאותו בן זוג.. אין מה לעשות.. ושלא יבוא איזה ילד בן 20 22 שיספר לי סיפורים על זה שהוא נאמן.. נראה אותו עוד 20 30 שנה.. שיספר לי שהוא לא בגד.. 95 אחוז בוגדים... נקודה...

ואני כבר אמרתי לך

שאתה סתם מחפש תירוצים לבגידות. רוצה לבגוד? שיהיה לך בכיף, אל תאשים את כל העולם בטעויות שלך.

אין בעיה

שאל את ההורים שלי, את דודים שלי, את חברים של ההורים שלי, ובחיים אל תעז לדעת שמישהו מהם בוגד (והם אחרי הרבה שנות נישואין), כי אתה לא מכיר אף אחד מהם.

למעלה